Comments

دموکراسی و ابعاد گوناگون آن! <br> جواد قاسم آبادی — 3 دیدگاه

  1. نکته دیگری هم که در این نوشته کوتاه مورد نظر نویسنده بوده است تفاوت ماهوی بین ضدیت با نظام سرمایه‌داری جهت بازگشت به ارتجاع دوران سلطانی و تفاوت خواست عبور از نظام سرمایه‌داری جهت «رهایی» بشر از نظام بردگی مدرن و از خودبیگانگی ست!
    ضدیت با سرمایه‌داری از موضع آپارتاید جنسی و عقیدتی بایستی از سنتز سوسیالیستی توحش موجود تمیز داده شود!
    کاری که برای بسیاری از «روشنفکران» ایران ناممکن است و تجربه همین امروز ایران نشان می دهد که در ضدیت با امپریالیسم به دامن ارتجاع قرون وسطایی ایران و منطقه در غلطیده اند!

  2. نخست سپاس از توجه!
    راستش هدف نشان دادن این نکته بلحاظ تاریخی ست که سوسیالیسم بدون آزادی و دموکراسی طبلی توخالی ست و بدون دموکراسی راهی بسوی سوسیالیسم گشوده نمی شود!
    جمله پایانی خود شما:
    « تقسیم حاکمیت اشغالگران بر ایران …. » خود دال بر درستی مفهوم اصلی این دستخط کوتاه است چه این حاکمیت اشغالگر مورد حمایت «سوسیالیسم» ناب ضد دموکراتیک داخلی و خارجی قرار گرفت و هنوز هم این حمایت از طرف کیانوریست های وطنی و جهانی ادامه دارد!
    پیشنهاد می کنم یکبار دیگر مطلب را بخوانید و اگر انتقادی می بینید لطفاً بطور مشخص در نادرستی هر پاراگراف‌ آنرا نشان دهیدا
    این مدل نقد که شما استنباط کلی خود را بر سر نویسنده بکوبید متأسفانه کمکی به روشن شدن نکات انتقادی شما برای خواننده از حمله خود من ندارد.

  3. شما رابطه دیالاکتیک دموکراسی باآنچه که صاحبان قدر قدرت سرمایه نام گذاری نموده اید را به عمد حذف کرده تاباحذف این رابطه دیالاکتیک بعنوان یک واقعیت عینی انکار ناپذیر در برابر چشمان همه جهانیان بتوانید بدون پرداختن به این واقعیت عینی در همین کشورهای دموکراتیک غرب و تاثیر جهنمی آن بر زندگی پائینی هاحرافی کنید.
    شما حتی معنی دمو و کراسی در یونان باستان را نیزحذف کرده و بجای آن خواسته اید با مبهم نویسی در مورد دموکراسی در یونان باستان نگوئید دموکراسی چه در نام وچه در عمل حکومت برده(دمو)(کراسی) داری بوده است.
    حال چرا واقعیت انکار ناپذیررابطه دیالاکتیک دموکراسی با همین اقلیت!کوچلو موچلوی صاحبان سرمایه را سانسور می کنید؟
    چون عین همان حکومت برده داران یونان باستان امروزه بشکل نوین خود جاریست.
    در معنی شما با سانسور جایگاه سیاسی این اقلیت کوچلو موچلوی صاحبان سرمایه نخواسته اید بگوئید که اتفاقاحقوق بشر مشر،کنوانسیون منوانسیونها و…ساخته وپرداخته همین اقلیت کوچلو موچلو می باشد که زاده مستقیم دموکراسی وحافظ پرچم و حکومت ملت! می باشند.
    وقتی کسی بخواهد هم در صف ولایت وهم چهره مترقی سوسیالیستی از خود نشان دهد بهتر از این نمیشود.
    تقسیم حاکمیت اشغالگران مسلمان بر ایران بر چپ وراست خود یکی از نشانه های بارز بودن در صف ولایت وتلاش برای فریب قربانیان میلیونی تاراج وسرکوب این حاکمیت اشغالگر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>