Comments

به افراط گرايان هر دو سوى سنگر نه بگوئيم — 1 دیدگاه

  1. این درست نیست که این جنگ بین دو جریان افراطی است. تاریخ حملات آمریکا به کشورهای دیگر بعد از جنگ دوم جهانی نشان نمیدهد که افراط گرایان جنگجو بودند و دموکراسی خواهان نبودند. بعلاوه اسرائیل که 80 سال است در حال جنگ و تجاوز است، همیشه دست افراط گرایان نبوده است. نویسنده باید این جنگ را بهتر بفهمد به اینصورت که این جنگ جنگ مابین افراطگرایان نیست بلکه جنگ مابین مرتجعین است. تفاوت قضیه این است که مرتجع جنگجو نباید حتما افراطی باشد و الزاما نبوده. پس اگر قرار است که با جنگ مبارزه شود، نباید هدف صرفا افراطی ها باشد بلکه هدف باید ارتجاع باشد.
    ارتجاع هست هیرارشی، مردسالاری، سرمایه داری، امپریالیسم و غیره در روابط میان انسانها.
    دموکراسی همان است که در آن افراطیون رشد میکنند چون دموکراسی علیه ارتجاع نیست. چه نمونه بهتری از دموکراسی وجود دارد که بهتر از آمریکا و آلمان و انگلیس و فرانسه و غیره است؟ کشورهای اسکاندیناوی؟ آنها سابقه خوبی ندارند. آنها پشت صحنه ار اعمال امپریالیستی دموکراسی های بزرکتر حمایت میکنند.
    مبارزه علیه جنگ باید مبارزه علیه ارتجاع باشد نه افراط گرائی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>