انقلاب رنگی 22 بهمن
فرح نوتاش
جبهۀ جهانی ضد امپریالیست قدرت زنان 10.02.2025
مهندسی اولین انقلاب رنگی توسط امپریالیست ها، سوار بر موج عصیان توده های به جان آمده از ستم شاه آمریکایی، به پیروزی اولین انقلاب رنگی در 22 بهمن 1357 انجامید. رهبری اصلی این انقلاب رنگی، به رنگ سیاه، در کل ایران به دست ملایان و تحت نظریه بقای امپریالیسم، “کمر بند سبز به دور زمین ” کاخ سفید بود.
انگلیس از قرن ها پیش تغییرات مرید و مرادی به شکل هرمی آیت الهی را در اسلام پایه ریزی کرده و اشاعه “اخوان المسلمین”را در قرن بیستم در مصر و خاور میانه، و سپس سازمان حجتیه را در تهران 1335، علیه دین بهائیت آمریکایی تاسیس کرد. و از ملایان، حمایت مالی کرده و مسئول رشد تشکیلات جهانی آنان بخصوص در خاور میانه و کشورهای عربی زبان آفریقا بوده است.
زمانی که آمریکا در قرن بیستم خواهان گسترش اسلام سیاسی در کشورهای جنوب شد، انگلیس تشکیلات حاضر و آمادۀ خود را ارائه کرد.
لطفا اشتباه نشود، ضد آمریکایی بودن انقلاب رنگی 22 بهمن، نه به لحاظ ضد امپریالیست بودن آن، که بخاطر انگلیسی بودن آن و رقابت پنهان بین دو امپریالیست بوده و هست. و باز لطفا اشتباه نشود، از جنگ جهانی دوم و انفجار بمب های اتم آمریکا در ژاپن، همواره انگلیس با چراغ خاموش اهداف امپریالیستی خود را به پیش می برد. 5 دفتر خامنه ای در انگلیس، و نماز مسلمانان در پیاده روهای انگلیس نه برای رضایت مسلمین، که فقط برای بقای امپریالیسم انگلیس در سایه اشاعه اسلام انگلیسی است.
تمام دنیا از بقای جمهوری اسلامی دفاع می کند. و ملت ایران تنها است. چون برنامه کل امپریالیست ها بردن ملل کشورهای جنوب به قعر ظلمات است. گهگاهی ملایان، یک جنگ زرگری با سفارت انگلیس نیز برای ابراز استقلال رژیم ملا راه اندازی کرده اند. ولی پایه و اساس این انقلاب رنگی ، انگلیس بوده و خواهد بود. مگر جناح اصلاح طلب با گرایشاتی چون ترکیه و قطر، به سوی آمریکا.
امروز ترامپ می گوید، خواهان بقا و شکوفایی جمهوری اسلامیست. بشرط این که در مذاکرات غیر اتمی بودن ایران، ملایان شرکت بکنند! این رژیم انگلیسی خواهان نجات فلسطینیان نیست. مشکلش ارتقاء حماس اخوان المسلمینی است. در سوریه هم با همین هدف، برای تغییر علویان به حجتیه انگلیسی فعال بود. اساسا هدفش نجات انسان نیست. بلکه گسترش حیطه خلافت ملایان انگلیسی است.
رضا پهلوی و یا هر سازمان دیگری، که فکر می کند با تکیه به آمریکا می توانند وارد ایران شود، در اشتباه محض اند. چون امپریالیست ها هر گز منافع خود را فدای آزادی ملل نمی کنند. خصلت ذاتی امپریالیسم فقط برداشت به نفع خود است. نمک تحت هیچ شرایطی، نمی تواند شیرین شود.
شکست مصدق برای این بود که امپریالیسم را نمی شناخت. و به آمریکا اعتماد کرد! چون او نمی دانست که امپریالیسم در پی آبادانی جهان نیست. فکر بقای خود است. هر چه رژیم عقب افتاده تر، برای امپریالیست ها بهتر. کنترل یک رژیم سلطنتی راهتر از یک رژیم ملی گرا، با برنامه های رشد و آبادانی است. هر چه ملل عقب تر بمانند، برای حفظ فاصله های جنوب با امپریالیست ها بهتر است.
زنده باد وحدت ملت ایران
برای یک انقلاب ملی دموکراتیک و ضد امپریالیستی
womens-power.farah-notash.com
www.farah-notash.com
Women’s Power
Comments
انقلاب رنگی 22 بهمن<br> فرح نوتاش — بدون دیدگاه
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>