حذف یارانه ۳ میلیون نفر از دهک های چهارم تا نهم در مرداد ۱۴۰۴
به گزارش مشرق، بر اساس دهکبندی اعلام شده از سوی وزارت کار، در مرداد ماه، ۴۶ میلیون و ۵۷۶ هزار و ۳۳۱ نفر در دهک های چهارم تا نهم قرار داشته اند.
این در حالی است که این تعداد در تیر ماه برابر ۴۹ میلیون و ۶۴۲ هزار و ۶۶۵ نفر بوده است. به عبارت دیگر حدود بیش از ۳ میلیون نفر از فهرست یارانه بگیران دهک های چهارم تا نهم خارج شده اند.
حذف یک میلیون خانوار و صرفه جویی هزار میلیارد تومانی در هر ماه
همچنین در مرحله ۱۷۴ (مرداد ماه) مبلغ ۱۳۹ هزار و ۷۰۸ میلیارد ریال بحساب ۱۵ میلیون ۸۳۱ هزار و ۴۹۵ نفر در دهک های چهارم تا نهم واریز شد.
این در حالی است که در تیر ماه مبلغ ۱۴۸ هزار و ۹۰۷ میلیارد ریال بحساب ۱۶ میلیون ۸۶۷ هزار و ۱۹۶ نفر در دهک های چهارم تا نهم در سراسر کشور واریز و قابل برداشت است.
اختلاف این دو رقم نشان دهنده تعداد سرپرستان خانوار و خانواده هایی است که از فهرست یارانه بگیران دهک های چهارم تا نهم خارج شده اند.
Comments
حذف یارانه ۳ میلیون نفر از دهک های چهارم تا نهم در مرداد ۱۴۰۴ — بدون دیدگاه
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>