Comments

جنگ و فقدان همبستگی ملی فراگیر <br> ی. صفایی — 1 دیدگاه

  1. بعلت طبقاتی بود جامعه ایران و احمق نبودن کمونیستهای واقعی نه شیاد، فعلا امکان همبستگی ایرانیها علیه جنگ وجود ندارد. کمونیستهای واقعی ایران، یعنی بخش کوچکی از مارکسیستها و چندتا آنارشیست ها، پای بازی همیشگی وطن پرستی و سرنگونی بی هدف نمی روند چون در آن منافع ندارند. مارکسیستهای وطن پرست فی الحال ایدئولوژی سرمایه داری خود را پرورانده اند و کمونیست حساب نمی شوند.
    اگر مرتجعین میخواهند وطن نجات دهند، باید دست از سلطه طلبی و استثمارگری (بردگی مزدی) بردارند و اینهم بنفعشان نیست..
    اگر امپریالیستهای غربی ایران را تسخیر کنند و یا بفرض سکولار دموکراتهای ناسیونالیست حاکم شوند، یا هر ارتجاعی دیگر، از هر طریقی، انقلاب مخملی یا اشغال و یا کودتا و یا شورش، وضعیت قربانیان اقتدار در ایران تغییر نمیکند. تا وقتیکه کنه فرهنگی مناسبات ارتجاعی جامعه از بین نرود، اسارت زنان و کارگران ایران تضمین است و فرقی نمیکند که خارجی حاکم است و یا داخلی. مگر در غرب خارجی حاکم است که از زنان و کارکرانش مثل خر کار میکشند و در قفس شیادی و تبهکاری و صورت حساب نگه داشته اند؟ کجای دنیا کسی به زنان و کارکران رحم میکند؟ همه دنبال دوشیدن آنها هستند.
    جنگ داخلی و خارجی هم نداریم، جنگ جنگ است و فعلا این جنگها رقابت مرتجعین با هم برای این است که کدامیک ارباب ما زنان و کارگران باشند.
    اگر میخواهید جببه درست کنید یک پلتفرم بدهید که آزادی زنان و کارگران از ارتجاع را تضمین کند. کدام ارتجاع؟ ارتجاع:
    مردسالاری ،‌بردگی مزدی، امپریالیسم، هیراشی، تعصبات، تبهکاری و خرافات.
    البته ، فعلا خیلی دیر شده، سالیان سال میگفتیم و گوش شنوا نبود.
    آنارشیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>