Comments

ابتذال اپوزیسیون و رسانه‌های فارسی زبان؛ شباهتی به “در انتظار گودو” / عبدالستار دوشوکی — 13 دیدگاه

  1. ایرانگرای وطن پرست از زن بازی پادشاهان باستانشان انتقاد کنند. و از اسلام تشکر نمایند.

  2. کسی که میخواهد عمل وجود داشته باشد باید خودش اول عمل کند تا نمونه برای بقیه باشد، مخصوصا عمل مسلحانه.

  3. هر دردی درمانی دارد وصد البته هر درمانی بهائی دارد.
    شما بجای بیان آنچه که عیان است وحاجتی به بیان آن نیست پا پیش بگذارید یه تشکل مشکل اپوزیسیونی سالم باب میل راه بیاندازید تاخود بخود اپوزیسیونی که بدان ایراد دارید ایزوله ودر حاشیه قرار گیرد وگرنه تا قیامت هم شرح مصیبت دهید هیچ چیز تغیر نخواهد کرد.
    البته اگر حاظر به پرداخت بهاء در برابر فشار غرب و احتمال بالای تحویل دادنتان به رژیم اشغالگر اسلامی ویا… باشید اپوزیسیونی باورمند به مبارزه قهر آمیز مشروط به اینکه مانند منافقین اسلامی نباشد و در داخل ایران اهل عمل هم باشد کار بستن دکان وراج های اینترنتی وتلویزیونی را بسرعت برق وباد تمام خواهد کرد.

  4. وقتی مجبور میشه که بگه “ابله”، “بیسواد”، “حیوان”، “لانه کرده” و غیره یعنی اینکه منطق آنارشیسم پیروز است و چیزی جز اهانت کردن ندارد. اگر سواد داشت میتوانست از طریق منطق و استدلال از شعار “مرد، میهن، آبادی” اش دفاع کند.

  5. روانشناسی خانم آنارشیست ویکیپدیایی.
    ایشان احتمالن یک آنارشیست فرویدی هست؛ چون مدام به مسائل جنسی و فضای فاحشه خانه ها در غرب ،و مردهای زنباز ،و قصد جنسی کمنت نویسان در دفاع از مقاله نویسان زن، در این صفحه اشاره وتاکید میکند !
    حال پیدا کنید پرتقال فروش را !
    فساد و ابتذال آنارشیسم ابله ویکیپدیایی ضد بشر و ضد ایران، قابل انکار نیست.
    این بیسواد پر ادعا نمیداند که در جوامع طبقاتی هم استثمارگر هست و هم استثمار شده .” تمام غرب بد است” ؛ یک حکم حیوانی و ضد بشری اشت.
    در حالیکه خودش در غرب لانه کرده و هوا و فضا و فرهنگ و آزادی و امکانات غرب را می بلعد.
    همه این اشارات صداقت این مدعی آنارشیسم قلابی را به نمایش میگذارد.

  6. کامنت نویس دزد اسم آنارشیستها گیر کرده نمیداند از امپریالیستهای مهاجم دفاع کند و یا از رژیم در مقابل امپریالیستها. برای همین از فرط درماندگی به آنارشیستها بد و بیرا میگوید.

  7. باز هم بگو وطن،
    بعضی از وطن پرستان میگفتند رژیم جمهوری اسلامی وطن پرست نیست، توحش اسلامی دارد، اشغالگر اسلامی است و خودشان وطن پرست واقعی هستند. حالا، برخلاف این شیادان، جمهورس اسلامی با موشک زدن به مناطق امپریالیستها در منطقه، جلوی آنها ایستاده اند و از وطن دفاع میکنند ولی این وطن پرستان میگوند سرنگون باد رژیم جمهوری اسلامی که هست طرفداری از امپریالیستها. شیادی که مالیات نداره، اگر داشت، اینهمه یاوه نمی گفتند.

  8. نوشته:
    “غربی؛ که مادر دمکراسی و هومانیسم و روشنگری و حقوق بسر و فمنیسم و انقلاب عشقی حنسی و پناهندگی ات…. است”
    در غرب اب و هوای خوب خورده حالی به حالی شده.
    این پرونده غرب دموکراتیک، هومانیست،روشنگری، حقوق بشری و فمنیست و غیره است:
    مخترع نظام استثمارگری بردگی مزدی که هست سرمایه داری
    استعمار هندوستان و تقریبا تمام دنبای غبر غربی
    دزدیدن سیاه پوستان و فرختن آنها به عنوان برده
    درست کردن بمب اتم و انداختن آن بروی شرق
    مخترع نظامهای آپارتایدی
    مخترع اسرائیل
    بوجود آوردنده دو جنگ جهانی
    دشمنی ذاتی با ایده کمونیسم
    دشمنی ذاتی با ایده آنارشیسم

  9. واقعا هم،
    وطن از الگوی حرمسرا درست شده و حرمسرا آوردن فاحشه خانه به قصر پادشاه پارسی بود.
    امروزه، مجلس شوراها و مجلس سناها همان حرمسراهایی هستند که کارشان ارضای پادشاهان مدرن غرب است که سرمایه داران هستند. رییس جمهورها همه گردانندگان فاحشه خانه ها هستند و چاقو کش های فاحشه خانه پلیس و ارتش. این عین واقعیت است.
    اخلاق هواداران وطن پرستی هم شبیه اخلاق همان چاقوکش هاست.

  10. نگاهی طبقاتی به غرب یعنی نفی وطن پرستی غربی و اتحاد کارگران جهان علیه سرمایه داری.
    وطن پرستی شونیسم طبقه سرمایه دار است.

  11. به آنارکو فمنیسم دزد اسم آنارشیستها،
    آنارشیستها مخالف علم و صنعت نیستند، تو مخالف علم هستی اکر نبودی می فهمیدی که دموکراسی غربی استعمارگر بود نه انسان دپست.

  12. به خانم آنارشیست مجازی ویکیپدیایی.
    اگر غزب ستیز هستی باید همبجا از دست آوردهای فنی غرب صرفنظر کنی و غرب را ترک کنی و به کو ههای اقلیم بروی برای گوسبندچرانی.
    تئوری آنارشیسم ویکیپدیایی ات نیز دست آورد غرب و آنارشیسم غرب است.
    بنابراین باید نگاه طبقاتی به غرب نمود نه دشمنی نوع حلال آل احمدی .
    غربی؛ که مادر دمکراسی و هومانیسم و روشنگری و حقوق بسر و فمنیسم و انقلاب عشقی حنسی و پناهندگی ات…. است.

  13. اپوزیسیون جمهوری اسلامی هیچ وقت اتقلابی نبوده است، اگر بود، جمهوری اسلامی وجود نداشت. این اپوزیسیون غربگراست و رژیم از این غربگرایی استفاده کامل میکند. اپوزیسیون غیر غربگرا هم تا همین اواخر که یک عده آنارشیست کمونیست شدند، وجود نداشته.
    از آنحا که آنارشیسم وطن و دولت ندارد، فرهنگ متفاوتی دارد و علیه همه انواع زشتی در جامعه انسانهاست و بین جمهوری اسلامی و دولتهای دیگر استثناء قایل نمی شود.
    اگر امیدتان را به اقتدارگرایان و استثمارگران کم کنید، اعصاب راحت تری خواهید داشت. آنها از شما فقط سرسپردگی میخواهند نه همکاری. وقتی همکاری کنید، در خدمت آنها هستید و اگر بفهمند که راه دیگری می روید از پشت به شما خنجر میزنند. اگر از طریق مقالات شما قضاوت کنیم، باید بگوییم که بهتر است شما از طبقه اقتدارگر و استثمارگر بیرون بیائید تا روح و روان آسوده تر داشته باشید. بعضی ها نمی توانند در طبقه اقتدارگر استثمارگر بمانند. یک مثال تاریخی فردریک انگلس است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>