Comments

 خیزش گرسنگان و مثلث فاشبستی <br> مرجان افتخاری — 2 دیدگاه

  1. میخوانیم:
    “ خیزش ۱۴۰۱ که خصلتی کاملا دمکراتیک داشت بیشتر یک لایه از طبقه متوسط شهری را نمایندگی می کرد. بدون هیچ تردیدی خیزش ۱۴۰۱دستاوردهای مهمی داشت. فضای اجتماعی و فرهنگی خفقان آور را شکست و نسیمی بود برای پرشهای دیگر.‌

    به آتش کشیدن یا تخریب مراکز مذهبی، حوزه های علمیه و مساجد بویژه در گناباد علاوه بر خشم و نفرت مردم از این نهادها، بیان دیگری از اسلام زدایی حکومتی است. آگاهی مردم از دستگاه مخرب، فاسد و سرکوبگر مذهب نشان دیگری از خصلت دمکراتیک آن است”
    .
    بنظر می آید که نویسنده معنی خصلت دموکراتیک را نمیداند. خصلت دموکراتیک یعنی تمایل سیاسی به بوجود آوردن دولت دموکراتیک. در دموکراسی کسی مسجد آتش نمی زند و طبقه “طبقه متوسط” شهری به سرمایه داران سکولار ثروتمند و با قدرت رای میدهد که ثبات سرمایه داری را تضمین کند تا این “طبقه” به عشق و حالش ادامه دهد.
    .
    باز هم هست، ولی نویسنده اول این نفدها را پاسخ دهد تا بعد.
    .
    آنارشیست

  2. میخوانیم:
    “ اکثر مردمی که به میدان مبارزه آمدند از طبقات، لایه ها و اقشاز پایینی جامعه، کارگران کم در آمد، کارگران بیکار، بازنشستگان، کسبه و تهیدستانی بودند که زیر فشار فقر و‌ فلاکت چیزی برای از دست دادن نداشتند. همه آنها، زن، مرد، جوان وپیر به میدان آمدند برای تغییر شرایط زندگی شأن.‌ خصلت طبقاتی بویژه در بسیاری از این شهرها و استانهای برجسته و انکار ناپذیر بود.”
    اینها که شما نوشته اید خصلت طبقاتی نیست،در غیر اینصورت هواداران کارکر رژیم و هیتلر و ترامپ هم با خصلت طبقاتی رای دادند.
    آنارشیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>