آموزشو پرورش هم اطلاعیه داد؛ از پذیرش دانشآموزان بیحجاب معذوریم / وقتی مردی این ها را نگاه می کند و از خانم او خوشگل تر است، حتما دلش را میبرد/بی حجابی باب شود «شوهر دزدی» هم باب میشود
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: بر اساس قوانین و مقررات از ارائه خدمات آموزشی به معدود دانشآموزانی که قوانین و مقررات پوششی در مدارس را رعایت نکنند، معذور خواهد بود.
اعتمادآنلاین | وزارت آموزش و پرورش در خصوص حجاب و عفاف بیانیهای صادر کرد و به ۱۶ برنامه این وزارتخانه در این حوزه اشاره کرد.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
اساتید و بزرگان تعلیم و تربیت و فرهیختگان بر این باورند، بالهای ترقی یک جامعه خانواده و سپس نظام تعلیم و تربیت است. آنها معتقدند اگر هر دوی آنها قوی و هماهنگ عمل کنند، هدف متعالی تربیت انسانی متمدن، متعهد و متفکر در سایه سار مبانی اسلامی تحقق مییابد.
برای قوی عمل کردن این دو نهاد مؤثر در امر تربیت میبایست نگاه به خانواده و آموزش و پرورش تغییری راهبردی پیدا کند و تمامی دستگاهها در خدمت این دو نهاد مؤثر قرار گیرند.
داشتن نگاه کلان به مولفههای فرهنگی و راههای نهادینه نمودن آنها از جمله موضوع حجاب و عفاف یکی از مهمترین چالشهای موجود در نظام فکری و فرهنگی است.
در هر امر فرهنگی و تربیتی دو مقوله از اهمیت ویژهای برخوردار است.
یکی بحث آشنایی افراد با موضوع و دوم بحث نهادینه و درونی نمودن آن مولفه در قلب و جان افراد میباشد.
در بخش اول یعنی آشنایی دانش آموزان، کودکان و نوجوانان با مولفههای مختلف فرهنگی، آموزش و پرورش وظایفی دارد و خانواده و سایر ارکان تربیت وظایفی.
در ادامه به اهم وظایف آموزش و پرورش اشاره خواهد شد.
اما در بخش دوم ساخت فرهنگ و تربیت، یعنی درونی شدن و باور قلبی پیدا کردن به یک هنجار و فرهنگ، نیازمند تقویت شاخصههایی، چون هویت ملی، دینی و جنسیتی و همچنین ایجاد نشاط درونی در دانش آموزان هستیم. این مهم در حال حاضر جزو سیاستها و برنامههای مهم نظام تعلیم و تربیت کشور قرار گرفته و به صورت جدی توسط معاونت پرورشی و فرهنگی سایر بخشهای آموزش و پرورش پیگیری میشود.
خانواده و مدرسه مهمترین عوامل باورمندی به حجاب
به طور خاص در موضوع عفاف و حجاب خانواده و مدرسه مهمترین عامل درآشنایی و باورمند کردن دانش آموزان هستند، اما رسانههای جمعی و بسیاری از دستگاههای دیگر برای به ثمر نشاندن زحمات خانواده و مدرسه در این موضوع نقش موثری دارند و نباید از تأثیرپذیری دانشآموزان از اشخاص محبوب که بعضاً نقش الگویی در ذهن دانش آموزان دارند، غفلت کرد و لازم است همه عوامل موثر در تربیت کودکان و نوجوانان همپای نهاد خانواده و مدرسه حرکت کنند و تضادی نداشته باشند.
بر همین اساس وزارت آموزش و پرورش با نگاهی آینده نگرانه با برنامهریزی در محورهای تربیتی و فرهنگی، مأموریتهای خود را مشخص و با تلاش همه همکاران محترم و خانوادههای گرانقدر به انجام کامل وظایف خود همت گمارده است و از دستگاههای مختلف کشور هم میخواهد که در این امر خطیر، نظام تعلیم و تربیت را یاری نمایند. اهم عناوین سیاستها، راهبردها و اقدامات آموزش و پرورش در خصوص حجاب و عفاف به شرح زیر میباشد.
ازهمه همکاران و فرهنگیان درخواست میشود به انجام این امور اهتمام ویژه داشته باشند:
۱. ایجاد گفتمان مثبت و سازنده در بین دانش آموزان در موضوع فرهنگ و اعتقادات اسلامی، اجتماعی و بومی اسلام و ایران.
۲. پاسخگویی مربیان، معلمان و مبلغان حوزههای علمیه کشور به سؤالات دانش آموزان در موضوعات مختلف دینی و تربیتی در مدارس و برگزاری گفتمانهای دینی و جلسات پرسش و پاسخ با دانش آموزان سراسر کشور.
۳. استفاده از ظرفیت کتب درسی در تبیین موضوع عفاف و حجاب از دیدگاه آیات و روایات و تبیین ضرورت و فلسفه آن متناسب با مقاطع تحصیلی.
۴. اهتمام به ایجاد نگرش درست و مثبت و زیبا اندیشی در مورد فرهنگ عفاف و حجاب در بین دانش آموزان.
۵. رعایت پوشش مناسب اسلامی توسط همه همکاران فرهنگی در مدارس، مراکز رفاهی و فرهنگی، اردوگاهها و فضاهای پرورشی، مراکز مشاوره و سایر اماکن عمومی آموزش و پرورش.
۶. اجرای برنامههای فرهنگی-هنری و علمی جذاب و مستمر برای آشنایی و درونی سازی حجاب و عفاف و سایر هنجارهای فرهنگی و تربیتی برای دانشآموزان، فرهنگیان و خانوادهها.
۷. اهتمام به معرفی الگوهای برتر دانشآموزی از بین دختران و پسران نخبه و ممتاز.
۸. آموزش احکام شرعی عفاف و حجاب و برگزاری کلاسهای دانشافزایی برای متقاضیان و داوطلبان از بین دانشآموزان و والدین از طریق انجمن اولیا و مربیان.
۹. آشنا کردن دانشآموزان به تناسب سطوح تحصیلی با اقدامات و برنامههای مخرب غرب و معرفی توطئهها، زمینهها، روشها و مجاری نفوذ فرهنگ غربی از طریق مدارس.
۱. استفاده از بسترهای هنری نظیر شعرخوانی، قصه گویی و نقاشی در مقاطع پیش دبستانی و مهد کودک جهت آشنا کردن کودکان با هنجارهای اسلامی و تربیتی.
۱۱. بهرهمندی از اساتید و چهرههای محبوب علمی و دینی همچون اساتید، مربیان، نفرات برتر علمی، المپیادیها و خانوادههای ایثارگران برای تبیین فرهنگ اسلامی و بهویژه مظاهر عفاف و حجاب برای دانشآموزان.
۱۲. تبیین سبک زندگی ایرانی اسلامی و معیارهای رفتار صحیح زن و مرد و روابط انسانی و اجتماعی آنها و اهمیت خانواده و جامعه در برنامه رسمی و فوق برنامه مدارس.
۱۳. تهیه و تدوین و نشر کتب، مقالات و جزوات تخصصی در راستای تبیین موضوعات اعتقادی و دینی و توسعه فرهنگ عفاف و حجاب برای دانشآموزان، معلمان و والدین دانشآموزان توسط انجمن اولیا و مربیان.
۱۴. غنی سازی اوقات فراغت دانشآموزان با تأکید بر کنشگری خود دانشآموزان و اعضای تشکلهای دانشآموزی در زمینه حجاب و عفاف.
۱۵. آموزش، ساماندهی، توجه و بهکارگیری مدیران، معلمان و همه پرسنل مدارس جهت ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در بین دانشآموزان.
۱۶. انجام مطالعات و پژوهشهای کاربردی در بسط و گسترش هنجارهای تربیتی از جمله حیا و عفاف و بهکارگیری نتایج آن.
درپایان ضمن قدردانی از قاطبه دانشآموزان و خانوادههای فهیم و عزیز به جهت رعایت ارزشها و قوانین و مقررات پوشش در همه اماکن آموزشگاهی، یادآور میشود آموزش وپرورش همواره به دنبال ایجاد فضای امن و مناسب تربیتی بوده تا دانشآموزان در یک محیط بانشاط وسالم ضمن ارتقای سواد و تجربه فردی و اجتماعی، در موقعیتهای ویژه تربیتی قرار بگیرند و فردای جامعه ایران اسلامی را از انسانهای شریف و تربیت یافته در مکتب متعالی اسلام برخوردار سازند، از این رو بر اساس قوانین و مقررات از ارائه خدمات آموزشی به معدود دانشآموزانی که قوانین و مقررات پوششی در مدارس را رعایت نکنند، معذور خواهد بود.
*****
جواد حسینی کیا نماینده مجلس: بی حجابی باب شود «شوهر دزدی» هم باب میشود
یک نماینده مجلس گفت: اساسیترین نکتهای که باید فارغ از اسلام و حاکمیت به آن اشاره کرد«کیان خانواده» است؛ یعنی در صورت رواج بیحجابی «شوهر دزدی» باب میشود.
اعتمادآنلاین | سیدجواد حسینیکیا؛ نماینده سنقر و کلیایی(از شهرهای استان کرمانشاه) در مجلس گفت: ابرچالش سال ۱۴۰۲ معیشت است؛ اگر نتوانیم حوزه ارز را درست کنترل کنیم بر تمام موضوعات در جامعه سایه میاندازد؛ از جمله مسکن، خودرو، طلا. و به تبع اینها بر معیشت مردم تأثیر میگذارد.
به گزارش جماران، بخش هایی از گفت و گوی حسینی کیا را در ادامه می خوانید:
- باید برای این کاری کرد که ارزش پول ملی ثبات جدی پیدا کند و این ثبات میتواند ما را در سال آینده جلو برده و حاصل آن رشد اقتصادی متناسب که در رفاه و آسایش مردم قرار بگیرند. امروز سفره مردم کوچکتر شده است و بخشی از این کوچکتر شدن بیتدبیری است و علت آن عدم اجرای قانون بوده که گره اصلی ما است و برخی اوقات دولت آن ر اجرا نمیکند.
- حجاب امری شرعی و جدی است. اگر کسی که مسلمان است قطعا حجاب را میپذیرد، نمیشود که مسلمان بود و آن را نپذیرفت گاهی برخی کمی کوتاهی دارند. دشمن، دشمن است. این دام در فضایی پهن شده است که میخواهد دست و پای آهوها را ببندد و گرگها را باز بگذارد. ما باید در این امر هوشیار باشیم و این را نسل جدید باید بفهمد که کیان خانواده در خطر است.
- اساسیترین نکتهای که باید فارغ از اسلام و حاکمیت به آن اشاره کرد«کیان خانواده» است؛ یعنی در صورت رواج بی حجابی «شوهر دزدی» باب میشود. مثلا خانمی خود را آرایش میکند، دل یک خانوادهای را ویران کرده است و چهار روز دیگر شخصی دیگر کانون خانواد او را ویران میکند و کودکان طلاق و بزهکاری اجتماعی بوجود میآید و تبعات سنگینی خواهد داشت.
- همان کسی که میگوید زن زندگی آزادی، نمیگذارد زن رنگ روسری خود را انتخاب کند. چرا نسل نو این را توجه نمیکند؟ چه کسی اینها را منتشر کرد؟ برای بردگی جنسی و کالایی است، دشمن میداند روی چه موضوعی دست گذاشته است.
- تمام کسانی که صاحب منبر هستند باید کمک کنند؛ نسل نو نسل انقلاب است که در «سلام فرمانده» نیز مشاهده کردیم. اگر جنگی پیش بیاید دهه ۸۰ و ۹۰ از ما جلوتر سینه سپر میکنند؛ اینها عاشق و شیفته اسلام و انقلاب هستند. البته امکان دارد جاهایی گلهای از مسئولان داشته باشند که ما باید آن را رفع کنیم.
*****
وقتی مردی این ها را نگاه می کند و از خانم او خوشگل تر است، حتما دلش را می برد
فصل محجبه کردن زنان زمستان بود/ پرستار چرا باید لاک بزند و آرایش کند؟
عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: بهترین فصل محجبه کردن خانم ها زمستان است ، زمستان را ول کردند و حالا بهار که شده میگویند چه باید کرد.
سیدرضا اکرمی، عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: بهترین فصل محجبه کردن خانم ها زمستان است ، زمستان را ول کردند و حالا بهار که شده میگویند چه باید کرد.
به گزارش جمهوریت، مهمترین بخشهای این گفتوگو را در ادامه میخوانید:
- اکثریت زنان ما در خانه مشغول شوهرداری و خانه داری هستند و این غلط است که بگویند اکثر زنان و دختران کشف حجاب کردند.
- باید از این دخترها پرسید هدف شما چیه؟ می خواهی مردم تو را ببینند و متلک بگویند یا دنبال کار و دانشگاهی ؟
- از این به بعد طلاق زیاد و ازدواج کم می شود، وقتی مردی این ها را نگاه می کند و از خانم او خوشگل تر است، حتما دلش را می برد و خانواده از هم می پاشد
- خانمی که لباس داروخانه پوشیده و میخواهد به مردم و بیمار دارو بدهد،حتما باید آرایش کند و لاک بزند؟
- در پلیس به اضافه 10 یا این پرستارها چرا اینها اول به سر و کلهشان می رسند تا خودشان را نشان بدهند بعد به مریض میرسند؟!
- دستگاههای کارمندی و اداری باید متانت خود را حفظ کنند و به کار بها دهند نه به سر و کله و آرایش.
- در ایبن شرایط تحریم چرا باید این همه پول خرج واردات لوازم آرایش بشود.
*****
بی حجاب را هزینهساز میکنیم، کاری میکنیم که متخلفان سریعا جریمه بدهند
رویداد۲۴ محمد آیتی: احمد راستینه سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس درباره قانون حجاب که در مجلس مورد بررسی قرار گرفته، به رویداد۲۴ میگوید: چندی پیش، گزارش تبصره یک ماده ۴۵ را در صحن مجلس قرائت کردیم. این گزارش در مورد دستگاههایی است که در موضوع حجاب، ترک فعل دارند و به وظایف خود عمل نمیکنند. (مصوبه ۸۲۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی)
او میگوید: امروز قصه بدحجابی و کمحجابی نیست، بلکه دشمنان یک برنامه بسیار پیچیدهای را طراحی کردهاند تا کشور را به سمت بیثباتی و برهم زدن نظم و انضباط اجتماعی سوق دهند.
نماینده شهرکرد میگوید: حجاب در کشور ما، قانون است و همه ملزم به رعایت آن هستند و کسی که کشف حجاب میکند، میخواهد قانون را زیرپا بگذارد و میخواهد بگوید من قانون را قبول ندارم. قانونشکنی و ریختن قبح قانون، آغازی است برای تلاش و برهم زدن نظم اجتماعی. مسئولان نباید اجازه این کار را بدهند، چون وظیفه آنها، اجرای قانون و وظیفه مجلس هم، نظارت بر اجرای قانون است.
راستینه میگوید: امروزه متاسفانه با ترک فعلهای متعددی از دستگاههای مختلف در خصوص اجرای قانون حجاب روبرو هستیم. در قرائت گزارش گفتم که ۱۹ دستگاه تا الان یا به ما گزارش نداده یا اقدامی انجام ندادهاند. این دستگاهها، غالباً وظایف ایجابی، فرهنگی و اغنایی دارند. فقط فراجا است که وظیفه سلبی دارد، چون دستگاهها وظایف خود را انجام نمیدهند، همه از فراجا انتظار دارند که به صورت سلبی برخورد کند.
این چهره اصولگرای مجلس میگوید: با توجه به تحولات اجتماعی، ما نیازمند تغییر در برخی مواد قانون هستیم. یعنی نیازمند اثربخشتر شدن قانون هستیم. از اینرو، باید به سمت طرحی برویم که در آن، به صورت غیرمستقیم و هوشمند برای افرادی که قانون را رعایت نمیکنند و آن را زیر پا میگذارند، مجازاتهای دقیق با ضمانتنامههای لازم اجرایی، پیشبینی شود که آن افراد نسبت به شکستن قانون و ریختن قبح قانون اینقدر جسارت نداشته باشند.
او میگوید: ما یک طرح جامع با جزییات زیاد را در اعمال تبصره یک ماده ۴۵ در کمیسیون فرهنگی مجلس آماده و به هیات رییسه تقدیم کردیم. پیشنهاد دادیم که ظرف سه هفته، قوه قضاییه و دولت اگر میخواهند لایحهای دو فوریتی را به مجلس بیاورند. اگر دولت این وظیفه را انجام ندهد، مجلس راساً خودش اقدام میکند. این بسته، نقشه راه است و آقایان باید در لایحه آن را لحاظ کنند و به مجلس بدهند. ما آمادگی داریم تا آن را تصویب کنیم و به دولت و قوه قضاییه کمک دهیم. اگر دولت اقدام نکند، مجلس این طرح را به نظر نمایندگان میگذارد تا هر نظری هست روی طرح آورده شود و در کمیسیون فرهنگی، تصویب نهایی بشود و به صحن بیاید.
راستینه میگوید: درباره جزییات طرح، صحبتی نمیکنم، ولی چند اصل دارد. اصل اول این است که باید قانون را اثربخش کنیم. دوم باید ضمانتهای لازم اجرایی برای متخلفان را تعریف کنیم. سوم، چون بحث کشف حجاب یک مقوله اجتماعی است، به جای جرمانگاری به سمت تخلف و هزینههای تخلفاتی حرکت کنیم، یعنی افراد باید سریعاً هزینه تخلفشان را پرداخت کنند. چهارم اینکه دولت ما یک دولت الکترونیک است و باید در بخشهای مختلف، ظرفیتهای دولت الکترونیک به خدمت ما بیایند و به واسطه بستر این دولت و سامانههای هوشمند، افرادی که در این عرصه به وظایف قانونی عمل نمیکنند، هزینه و مجازات و ضمانتهای اجرایی که برایشان تعریف شده است را پرداخت کنند که این کار میتواند مصوبه ۸۲۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی را اثربخش کند.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس میگوید: مولفهها در کنار هم در این بسته به قدری جامع دیده شده است که فرد متخلف را به تمکین در برابر قانون هدایت میکند. در تمام دنیا، بستری را فراهم میکنند که متخلف شهامت شکستن قانون را نداشته و شکستن قانون برای او هزینهساز باشد. هیچکجای دنیا اجازه داده نمیشود که قانونی زیر پا گذاشته شود. این کار یعنی حرکت به سمت بیانضباطی و برهم زدن امنیت اجتماعی. قرار است در سال ۱۴۰۲، این کار با جدیت بیشتری پیگیری شود و مجلس به هیچ دستگاهی اجازه نمیدهد که نسبت به انجام وظایفش در خصوص کشف حجاب سکوت کند.
فحاشی، توهین و تهدید دختران و زنان ایران توسط مقامات ریز و درشت رژیم اسلامی
Comments
آموزشو پرورش هم اطلاعیه داد؛ از پذیرش دانشآموزان بیحجاب معذوریم / وقتی مردی این ها را نگاه می کند و از خانم او خوشگل تر است، حتما دلش را میبرد/بی حجابی باب شود «شوهر دزدی» هم باب میشود — بدون دیدگاه
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>