Comments

سوریه. هیئت تحریر شام ، رادیوسکوپیِ یک دگرگونیِ ایدئولوژیکی<br> برگردان بهروز عارفی  — 3 دیدگاه

  1. در ارتباط با این مقاله از آقای سیاوش دانشور
    https://www.azadi-b.com/?p=51258
    معلوم نیست چرا ایشون مسئله را بازتر نکرده است.
    شورش کور در وضعیت فعلی جامعه ایران میتواند رژیم را سرنگون کند بدون اینکه نفعی پایدار برای زنان و کارگران داشته باشد زیرا امپریالیستهای غربی و سیاستمداران اپوزیسیون هوادار آنها بسرعت از نتایج سرنگونی بنفع خود استفاده میکنند و مبارزات انقلابی زنان و کارگران را به حاشیه می برند. آمادگی برای وضع بعد از سرنگونی و یا برای سرنگونی این است که انقلابیون باید در کنار نقد و نفی رژیم، دموکراسی خواهی امپریالیستهای غربی و نوکرانشان را هم نقد کنند تا ذهن توده ها علیه تبلیغات این مرتحعین مسونیت پیدا کند.
    آنارشیست

  2. این مقاله بسیار خوب از آقای محمد جعفری شبیه همان نقدهائی است که سالیان سال در سایت روشنگری بصورت کامنت آنارشیستی وجود داشته است:
    https://www.azadi-b.com/?p=51201
    ایراد مقاله این است که در مقابل ارتجاع آلترناتیو مشخصی را پیشنهاد نمیکند.
    آلترناتیو این است:
    اتحاد زنان و کارگران ایران و جهان، برای تسخیر کردن محل کار و محل زندگی بمنظور از بین بردن مردسالاری، بردگی مزدی، امپریالیسم، هیراشی و انواع تعصب.
    آنارشیست

  3. واژه انقلاب در این مقاله متعلق به اربابان نویسنده است تا لغتی که بتواند بیان آزادی باشد. بهتر بود که نویسنده بجای کلمه انقلاب از کلمه شورش استفاده میکرد.
    مقاله برای ما زنان و کارگران ایران نیست،‌ مقاله ای برایسیستگذاری اربابان نویسنده نوشته شده.
    کلمه پراگماتیک در مقاله باید باشد فرصت طلبانه. نویسنده از پراگماتیک استفاده میکند تا وجه کثیف سیاست را پنهان کند.
    همین باند بازی های اسلامی سوریه در ادلب در مقاله، در باندبازی های قبل از سقوط شاه در ایران هم در میان اسلامیون سرمایه دار وجود داشت. بعد از سقوط شاه هم بود تاربه امروز.
    بعضی از هواداران امپریالیستهای شرقی مثل هواداران شوروی سابق میگویند که علت وضع هرج و مرج سیاسی و ایدئولوژیکدر سوریه سیاستهای نولیبرالی اسد بود، یعنی تضعیف سرمایه داری دولتی و کنترل مرکزی. این دور از حقیقت نیست. یکی از دلایل مهم اجرای سیاستهای نولیبرالی در غرب گانگستری کردن بیشتر سرمایه داری بود و هست.
    مقاله ایدئولوژی سازی الجولانی را توضیح میدهد اما ذکر نمیکند که ماهیت طبقاتی آن چیست. ضعف حاکمیت موجب شکلگیری ایدئولوژی های گوناگون در رقابت میان اقتدارگراها می شود. همه اما در یک چیز مشترک دارند، مهندسی افکار زنان و کارگران جامعه، منحرف کردن اذهان از وجود بردگی نیروی کار در جامعه و خانواده.
    راه چاره: نقد انواع ارتجاع و نفی آن که هست انقلاب آنارشیستی کمونیستی علیه تمامیت ارتجاع، از جمله ارتجاع مارکسیستی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>