Comments

شورش تراکتورها،<br> Benoît Bréville برگردان مرمر کبير  — 2 دیدگاه

  1. باید دید کشاورز یعنی چه. یک شرکت چند ملیتی تولید مواد غذایی هم کشاورز است، یک مزرعه دار کوچک هم کشاورز است، کارگر هر دو دسته ذکر شده هم کشاورز است. در مجموع، در جامعه سرمایه داری، داریم کارگر کشاورزی و سرمایه دار کشاورزی. اولی را دومی استثمار میکند. سرمایه دار کشاورزی میتواند در دنیایی از پول و ثروت زندگی کند، مثل صاحبین (سهام داران) شرکتهای چند ملیتی و یا یک مزرعه دار معروف به خردبورژوا با درآمدی بسیار کمتر اما، بهرحال، . هر دو دنبال استثمارکردن کارگر کشاورزی هستند و منبع سودشان همین نیروی کار است. زمین بدون نیروی کار ارزش مصرف بوجود نمی آورد. وقتی بفهمیم که سرمایه داری و کشاورزی اش استثماری است، با رفع استثمار از طریق انقلاب کمونیستی آنارشیستی، اختیار نوع و نحوه تولید در دست همه انسانها قرار میگیرد نه در دست عده قلیلی سود پرست و سواستفاده چی.هر چند وقت یکبار خرده بورژواهای کشاورزی شورشی می شوند و از کارگر کشاورزی شدن گله میکنند. دل ما بحال خودمان باید بسوزد نه کسانیکه منتظر ثروتمند تر شدن از طریق نیروی کار ما کارگران هستند.
    آنارشیست

  2. در مورد تولید در کشاورزی و بخش خوراکی آن بحث و نظر در چهارچوب حفظ تولید ارزش اضافی زیاد است و همگی بیهوده هستند چون به اصل قضیه نمی پردازند. تولید سوپر صنعتی در کشاورزی موجب تخریب محیط زیست نمی شود مگر اینکه مدیریت و مالکیت اینکار دست طبقه حاکم سرمایه دار باشد. طبقه سرمایه دار در جهان در افزابش جمعیت منافع دارد چون میتواند جمعیت را به نیروی کار ارزان (بیکاری و رقابت میان کارگران) و تبعاتش، یعنی آدمکش، سرباز، جاسوس و تحصیل کردن نوکر، تبدیل کند. این افزایش جمعیت بر تولید مواد غذایی تاثیر منفی دارد و سرمایه دارها به آن بصورت تولید سوپر صنعتی پاسخ میدهند که در نتیجه بسیار مخرب و حتی خطرناک است.
    راه حل خیلی خیلی روشن است: از بین بردن روابط سرمایه داری که وابسته است به گرایش انسان به سلطه داشتن. نتیجه این الغا این است که مدیریت جمعی و غیر سلسله مراتبی در محلهای کار و زندگی بوجود می آید و تصمیم گیری ها در ارتباط با تولید بر اساس منافع همه صورت میگیرد و نه بر اساس منافع سرمایه دارها و نوکرانشان. چه بسا، همه آگاهانه و با گقت و شنود تصمیم بگیرند که جمعیت کره زمین را در دویست سال به یک دهم کاهش بدهند تا بارآوری زمینها بازگردد و به روشهای سوپر علمی زیادی احتیاج نباشد و جنگلها ترمیم شود و آبها پاکیزه گردد. سیستم سرمایه داری سلطه انسان بر انسان را به درجه ای رسانده که این امکان هم هست که سرمایه دارها مجبور شوند با جنگ و آدم کشی و سایر حیله های پشت صحنه، جمعیت را کاهش دهند و یا جزایر امن خود را گسترش دهند. اگر فکر میکنید که سرمایه دارها غذاهای ما را میخورند، سخت در توهم هستید. ما آشعالها را میخوریم، آنها باکیفیتها را.
    آنارشیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>