زیر سایه چین ، توافق غافلگیرکننده ایران و عربستان سعودی / برگردان شروين احمدی
ولیعهد سعودی محمد بن سلمان (MBS) مهارت های یک بند باز را در سیاست خارجی به دست آورده است. آخرین عملیات آکروباسی او بدون شک خطرناک ترین است. در کمال تعجب همگان، عربستان سعودی و ایران به همراه چین اعلام کردند که دو کشور در حال احیای روابط دیپلماتیکی هستند که در سال ۲۰۱۶ قطع شده بود.
نویسنده James M. Dorsey برگردان شروين احمدی
توافق عربستان و ایران در نشست مشاوران امنیت ملی دو کشور در چین انجام شد. این موفقیت نادر میانجی گری چین در درگیری های خاورمیانه، هدیه ای از سوی دو کشور به پکن است. عربستان سعودی پس از حمله به سفارت این کشور در تهران در سال ۲۰۱۶ در اعتراض به اعدام یک روحانی برجسته شیعه سعودی، روابط خود را با ایران قطع کرد.
تقویت نظامی پادشاهی
احیای روابط ایران و عربستان در حالی صورت گرفت که ایران نسبت به تهدید عربستان نگران شده بود. تهران هزینه های هنگفت عربستان سعودی برای ایجاد صنعت دفاع ملی و همکاری این کشور با ایالات متحده برای تبدیل ارتش سعودی به یک نیروی جنگنده موثر را با دلمشغولی دنبال می کرد. علاوه بر دستیابی ریاض به سامانههای تسلیحاتی پیشرفته آمریکایی و اروپایی که ایران به آنها دسترسی ندارد، این پادشاهی قصد دارد قابلیتهایی ایجاد کند که ستون فقرات استراتژی دفاعی ایران، یعنی پهپادها و موشکهای بالستیک را هدف قرار دهد.
در سالهای اخیر، عربستان سعودی با چین برای ساخت یک مرکز تولید پهپاد در این کشور به توافق رسیده است. این اولین کارخانه تولید چین در خارج از کشور خواهد بود. و ایالات متحده و عربستان سعودی قصد دارند اولین رزمایش آزمایشی ضد پهپاد خود را در پایان این ماه برگزار کنند. تصاویر ماهوارهای سالهای اخیر نشان میدهد که پادشاهی با کمک فناوری چینی پایگاههای موشکی ساخته است.
از سوی دیگر ایران، موازی با تلاش ها برای جلوگیری از تشدید تنش در خلیج فارس ، اخیراً با اضافه کردن یک کشتی جدید و ۹۵ پرتابگر موشک سریع به نیروی دریایی ، توان نظامی اش را افزایش داده است. همچنین صحبت از دستیابی تهران به جنگنده های روسی سوخو-سو-۳۵ (Sukhoi-Su-35) است. علاوه بر این، ارتش ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با ابتکار و خلاقیت، مشکلات ناشی از تحریمهای سخت آمریکا را جبران کرده اند.
James M. Dorsey
محقق در دانشگاه سنگاپور
با تشکر از آمریکا رکه رژیم شاه را برداشت و ساواکی ها را متواری کرد.
از تیتر این مطلب سر در گم میتوان متوجه شد نویسنده آن در همسوئی کامل با بازی های لو رفته امریکا تلاش دارد چین را بعنوان میانجی معرفی تا تلاش امریکا برای رهاندن رژیم ازسیل ارتش گرسنگان به خیابانها پنهان بماند.
آزاد کردن پانصد میلیارد پول های بلوکه در عراق.
گزارش مسخره رئیس آزانس اتمی در نبود جای نگرانی ودرست دو ماه پس از اینکه همین بابا اعلام کرد رژیم با اورانیوم هشتاد درصدی میتواند در ظرف سه هفته بمب اتمی بسازد
گرم کردن ولو موقت رابطه عربستان و رژیم
حمایت اکثریت نمایندگان مجلس امریکا از مجاهدین که همواره در تکمیل ادعاهای رژیم وتائید آن انجام تا مردمان از ترس عقرب جرار به همان مار غاشی رضایت دهند.
در دوره کلینتون با طرح اصلاحات وخاتمی رژیم رااز بحران اجتماعی رد کردند وخبردرخواست کلینتون از رژیم برای اعزام سپاه به کمک چچن های یوگوسلاوی بیرون زد
در دوره اوبا که دیگر اظهر من الشمس
در دوره بوش رژیم را محور شرارت خواندند اما کمی بعر تق قضیه در آمد که مستر بوش با همراهی سپاه عراق وافغانستان را تصرف کرده
دوره پرافتخار رئیس جمهور پیش از وی نیز با ارسال کیک وانجیل وسیل سلاح از اسرائیل همراه بود.
رسانههای اسرائیلی میگویند، دهها هزار نفر شامگاه شنبه ۲۰ اسفند برای دهمین هفته متوالی در شهرهای مختلف اسرائیل به خیابانها آمدند تا به لایحه دولت بنیامین نتانیاهو برای تغییرات در دستگاه قضایی این کشور اعتراض کنند.
سازماندهندگان این تظاهرات مدعی هستند که حدود نیم میلیون نفر در سراسر کشور در تظاهرات شرکت کردند. اما رسانههای اسرائیلی تعداد شرکت کنندگان در این تظاهرات را بیش از ۳۰۰ هزار نفر اعلام کردند.
طبق این گزارشها، حداقل۲۰۰ هزار نفر فقط در تل آویو به خیابانها آمدند.