Comments

نفت: اشکال کمبود نيست، اين است که مال ما نيست — 1 دیدگاه

  1. هر که فهمید این خانم برای چه اینهمه نوشتارهای مجلات استعماری را ورق میزند و یخط از این برگ ودوخط از آن برگ میگذارد بغل هم تا ازان هفته ای یک بار نوشتاری که بر ضد واقعیتهاست سمبل کند برای ما هم بگوید.
    شوربختانه روشنفکران !ما بویژه چپ های دموکراسی گزیده یا معنی ساده دموکراسی را یا نمیدانند و یا میدانند اما با حکومت پولدارها وقدرت مندان مخالفتی ندارند. بهمین سبب هر جا که آزادی های فردی واجتماعی وسیاسی وجود داشته باشد راحاکمیت دموکراسی تبلیغ میکنند.
    در صورتیکه دموکراسی در یونان باستان بمعنی حکومت برده داران بود و از زمانیکه ملتها در اروپا شکل گرفت دموکراسی به حکومت ملت بر ملت تعبیرگشت.
    امابا پا گرفتن نظام سرمایه داری دموکراسی در عمل همان حکومت برده داران با برده های صنعتی شد.
    در این حکومت ملت؟!بر ملت دریغ ازوجود یک فرد از ملت که از خانواده اشراف نباشد ویابدلایلی حمایت این خانواده رابا خود نداشته باشد اما بتواند حتی خواب شرکت در رقابت های انتخاباتی با آن مخارج هنگفتش را ببیند وای به اینکه پایش به جای از ما بهتران باز شود.
    اگر تا دیروز که ثروت هنوز در جوامع گوناگون ضد ارزش بود و در کشورهای دموکراتیک تلاش می شد نقش پول دررئیس جمهور شدن ویا نماینده مجلس شدن ویا فرماندار…شدنپنهان باشد اما امروزه همگان را از میلیاردها دلارمخارج انتخابات مثلا امریکا وتامین کنندگان میلیاردر آن مخارج با خبر میسازند.
    یک پزشک یک استاد دانشگاه یک کارگر یا آموزگار وکلا هیچ یک ازافراد عادی ملت ها نتوانسته ونمی توانند از سوی ملت برگزیده شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>