Comments

فلسفۀ سیاسی برخورد با پدیده های اجتماعی <br> فرزین خوشچین — 2 دیدگاه

  1. روابط سرمایه داری در ایران را باید با بررسی نوع فعالیت توده های ایران فهمید نه از طریق عقاید حاکمین. اگر بر اساس عقاید حاکمین پیش برویم، پاپ هم فئودال است. ساده تر، صاحبین قدرت، حال چه قدرت سیاسی و یا اقتصادی، آدم هستند. آنها غذا میخورند، در خانه زندگی میکنند، بچه تولید میکنند. زندگی کردن آنها بدون داشتن منابع ممکن نیست. این منابع را یا خودشان تولید میکنند و یا دیگران برای آنها. اگر دیگران برای آنها تولید میکنند، آن سیستمی که تولید توسط آن صورت میگیرد تعیین میکند که آنها متعلق به کدام طبقه هستند.
    برای همین،
    مسئله انقلاب اشخاص نیست، سیستم است.
    الان، در ایران، سیستم اقتصادی مردسالاری و سرمایه داری است. این دو سیستم استثمارگرانه است و از بین بردن آن یعنی آزادی اقتصادی. اینکه آخوندچطور فکر میکند و یا شاهلن،و اینکه سرمایه دار غربی پیشرفته و مامانی است، فقط گفتن این است که زنان و کارگران ایران باید کلفت و نوکر سرمایه دار غربی بشوند و یا اینکه سرمایه داران فکل کراواتی را بعنوان ارباب خود انتخاب کنند. این دیدگاه ارتجاعی است چون کماکان استثمارگری را تشویق میکند و فقط تغییر ارباب را می طلبد.
    آنارشیست

  2. آنارشیسم لمپنیسم نیست، لمپنیسم ابزار هر نوع اقتدارگراست از جمله مارکسی که دولت درست کند که دیدیم عین واقعیت است. کی میخواهید سواد درست و حسابی پیدا کنید!!
    آنارشیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>