رئیس کمیسیون قضایی: میت شویی یا کلاسهای روانشناسی برای بی حجابها اشکالی ندارد
معاون رئیسی: حجاب برای ما «بِرَند» است
موسی غضنفرآبادی رئیس کمیسیون قضایی: برای کسی که مقدسات را به استهزاء میگیرد، میتشویی هیچ اشکالی ندارد/ دین و اعتقادات مردم را تحقیر نکنند تا تحقیر نشوند
اعتمادآنلاین | موسی غضنفرآبادی رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در خصوص احکام برخی سلبریتیها یا بازیگران زن گفت: هر سلبریتی یا فردی که دارای شهرت است باید شأن خود را حفظ کند. توهین به مقدسات و حجاب برای هیچکسی قابل تحمل نیست و همانطور که حس میکنند تحقیر میشوند دین و اعتقادات مردم را تحقیر نکنند تا تحقیر نشوند.
به گزارش جماران بخش هایی از گفت و گوی غضنفرآبادی را در ادامه می خوانید:
- اقدامی که صورت میگیرد در راستای قانون است و آن را خلاف قانون نمیدانم. البته نیروی انتظامی در برخورد کاری انجام نداده و نمیدهد. قانون حمایت از خانواده و حجاب و عفاف نیز به زودی به تصویب مجلس میرسد و به نیروهای مجری قانون کمک میکند.
- در خصوص برخورد احکام صادره برای برخی سلبریتیها یا بازیگران زن، هر سلبریتی یا فردی که دارای شهرت است، باید شأن خود را حفظ کند. توهین به مقدسات و حجاب برای هیچکسی قابل تحمل نیست و همانطور که حس میکنند تحقیر میشوند دین و اعتقادات مردم را تحقیر نکنند تا تحقیر نشوند.
- اینکه آیا میت شویی یا کلاسهای روانشناسی احکام درستی است؟ برای کسی که مقدسات را به استهزاء میگیرد، هیچ اشکالی ندارد. چون جرم، جرم کوچکی نیست. علی رغم اینکه برخی نسبت به این موضوع گارد گرفتند، اما موضوع اعتقادات مردم است. قانون در کشور ما محترم است و وقتی کسی به قانون احترام نگذارد طبق قانون اقداماتی پیشبینی میشود و لذا تصمیماتی که اتخاذ شده در چارچوب قانون است.
**************************************
خزعلی اعلام کرد: حجاب برای ما «بِرَند» است
ه گزارش ایسنا، انسیه خزعلی در خصوص لایحه اظهار کرد:
لایحه «امنیت زنان» به مراحل نهایی خود نزدیک شده است
وی با تاکید بر اینکه تدوین این لایحه پاسخ به ندای رهبری است، یادآور شد: شروع تدوین این لایحه از ۱۲ سال قبل و در پاسخ به مطالبه مقام معظم رهبری بود. ایشان مطالبه داشتند که باید قانونی نوشته شود و از زنان حمایت شود تا اجازه داده نشود به زنان در خانه ظلم شود. ایشان در دی ماه سال قبل هم به این مساله تاکید کردند که حتما باید برای جلوگیری از ظلم به زنان فکری شود. به حمدالله گرچه تدوین این قانون طولانی شد و ۱۲ سال به طول انجامید اما به مرحله نهایی خود نزدیک میشود.
حجاب برای ما بِرَند است
وی تاکید کرد: اگر ما بر روی مسائل حجاب و عفاف تاکید میکنیم برای این است که حجاب و عفاف برای ما برند و ویژگی منحصر به فردی است که میتواند جامعه ما را از خیلی از خطراتی که دیگران با آن مواجه شدند و راهی که رفتند و دیگر خیلی از اوقات بازگشت ندارند، حفظ کند لذا وظیفه داریم داشتهها، گنجینهها و توانمندیهایمان را بشناسانیم. در این قسمت حقیقتا ضعیف هستیم. در بحث رسانه ضعیف هستیم. دشمن قوی عمل میکند و گاه جای قاتل و شهید را عوض میکند و این وظیفه زنان را سنگینتر میکند.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری با بیان اینکه این یک واقعیت است که ما مدال آوران و زنان فرهیخته بسیاری چه در بحث علمی و چه ورزشی داریم، افزود: در بحث ورزش با وجود اینکه شرایط مسابقات برای زنان ما با توجه به پوششی که دارند شاید سختتر باشد اما حقیقتا خانمهای ما با توانمندی بسیاری در صحنه بین المللی حاضر شدند. زنان ما توانستند زنان دیگر کشورها که شرایط خیلی خوب، پشتیبانی خوب و وضعیت مالی خوبی دارند و تحریم نیستند را پشت سر بگذارند و این امر نشان دهنده نیروی معنوی و توان قوی است که در خانمهای ما از نظر فکری و اراده و قدرت وجود دارد.
Comments
رئیس کمیسیون قضایی: میت شویی یا کلاسهای روانشناسی برای بی حجابها اشکالی ندارد<br> معاون رئیسی: حجاب برای ما «بِرَند» است — بدون دیدگاه
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>