Comments

بررسی دیدگاه لنینی امپریالیسم در باره چین <br> سیامک کیانی — 1 دیدگاه

  1. نویسنده محترم سیامک کیانی توجه نکرده است که امپریالیسم از زمان لنین تا کنون دستخوش تغییر و تحولات زیادی گشته است از جمله برقراری نظام سرمایه داری-امپریالیستی در چین به خاطر جهانی شدن سرمایه داری-امپریالیستی بعد از واژگونی سوسیالیسم در شوروی توسط رویزیونیستهای خروشچفی. چین به ماشین تولید سرمایه مالی در جهان تبدیل گشت و از آن زمان تاکنون در کشورهای اآفریقا، اروپا، آمریکای شمالی و آسیا به صدور سرمایه مالی دست زده است.
    شیوه و رویکرد علمی علم کمونیسم اگر در باره آنچه لنین در مورد امپریالیسم نوشت با واکاوی عمیق صورت گیرد نتیجه اش تکامل نظرات لنین در شرایط بعد از فروپاشی شوروی و تبدیل نظام چین سوسیالیستی (بعد از مرگ مائو تسه دون)به یک نظام سرمایه داری امپریالیسمی توسط رهروان راه سرمایه داری است.
    نویسنده از تغییر و تحولات نظاام جهانی سرمایه داری-امپریالیستی عقب مانده است و جا دارد که این کمبود نظری-تئوریکش را مورد بازبینی قرار دهد.
    رویکرد دوست محترم سیامک کیانی ماتریالیسم مکانیکی (این همانی) و سطحی است و نه ماتریالیسم دیالکتیک عمیق و پویا در برخورد به جهانی شدن نظام سرمایه داری-امپریالیستی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>