Comments

بازهم چند کلامی در حاشیه انتخابات عجولانه و  «شورانگیز» ریاست جمهوری اسلامی در ایران – جواد قاسم آبادی — 2 دیدگاه

  1. آنارشیست گرامی بحث شما در مورد ماهیت مشترک «انتخابات» در دموکراسی نیابتی بورژوایی، بنظر من دقیق و درست و عدم مرزبندی بین فاشیسم بمثابه یک پدیده ناشی از دوران بحران نظام سرمایه‌داری و دایمی تلقی کردن فاشیسم در دوران امپریالیسم از نظر من نادرست است.

  2. پیشنهاد میکنم بجای نظاره کردن انتخابات و وقت عزیر خود را تلف کردن، کاری مفید کنید، مثلا غذا بپزید، پیک نیک بروید، مهمان دعوت کنید، مطالعه کنید، جلسات انقلابی بگذارید و یا هر فعالیت خوب شخصی و یا اجتماعی.
    انتخابات غرب هم بهتر از جمهوری اسلامی نیست. همشون توده های زن و کارگر را به بازی میگیرند. تمام دولتهای غربی و شرقی، یک کنه فاشیستی دارند که گردانندگان اصلی امور هستند. آنها صرفا سیاستمدار نیستند، گانگستر و سرمایه دارند. اینهم هست که در سطوح بالای هیراشی اقتدار و سلطه در دنیا، بسختی میشود بین سرمایه دار، سیاستمدار و گانگستر تفاوت قائل شد. دولت و انتخابات و بازی هایش یک ایده ای بدست حاکمین میدهد که ببینند سیاست فعلی شان در ارتباط با مهندسی فکری برده های زن و کارگر و تضادی درونی خود چگونه باشد.
    راه آزادی از طریق برش از دولت وسیاست بازی های انتخاباتی و حزبی میگذرد. آنروزی که چنین دیدگاهی در ذهن اکثر زنان و کارگران جا بیافتد، روزی است که میتوانیم مشاهده کنیم که چطور ارتجاع دارد در محل کار و زندگی از تشکلات توده ها آسیب می بیند، دارد عقب نشینی میکند و در هر قدم شامورتی بازی در می آورد تا سلطه اش را دوام بخشد.
    آنارشیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>