«هیئتهای مذهبی باید وارد اقتصاد شوند» – «سیگار کشیدن زن در سینمای خانگی، ترویج فرهنگ غرب است» – «امسال از ۶۰ هزار “مبلغ”حمایت کرده ایم» – «محدودیتهای بیشتر برای نماینده افشاگر خودروها شاسی بلند»
پناهیان: هیئتهای مذهبی باید وارد اقتصاد شوند/ طبق فرموده رهبری وظیفه داریم در جهاد اقتصادی حضور پیدا کنیم
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ حجت الاسلام علیرضا پناهیان در رویداد توانمندسازی کسب و کار که در سالن همایشهای یاوران مهدی (عج) قم برگزار شد، اظهار کرد: طبق فرموده مقام معظم رهبری امروز وظیفه داریم در جهاد اقتصادی حضور پیدا کنیم.
وی با اشاره جهاد اقتصادی مبانی بسیاری در قرآن کریم دارد، مطرح کرد: جهاد مالی در بسیاری از آیات قرآن مقدم بر جهاد جانی شده است و بسیاری از اوقات سختتر هم هست.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه در جهاد در عرصه اقتصادی شامل از خودگذشتگی جمع بیشتری از مردم است، عنوان کرد: بسیاری از افرادی که در مجامع مختلف با رفاقت درکنار یکدیگر هستند، در مسائل مالی دچار اختلاف میشوند و این مرحله بالاتری برای امتحان ایمان و برادری ماست که بتوانیم با هم کار اقتصادی بکنیم و برادری خود را هم حفظ کنیم.
پناهیان، ادامه داد: اگر در هیئت، مسائل اقتصادی مطرح شد و برادری هیئتیها حفظ شد، در آن زمان ولایتمداری ما به طور کامل اثبات شده است.
بنابر گزارش دیده بان ایران؛ حجت الاسلام پناهیان با اشاره به اینکه اگر هیئت، متشکل از جمعی از محبین واقعی اهل بیت (ع) باشد دچار این مشکلات نخواهند شد، خاطرنشان کرد: اگر این اجتماع اهل محبت اهل بیت (ع) برای کار آفرینی و فعالیت اقتصادی سالم شکل بگیرد خیلی ها به جمع مومنین خواهند پیوست و از استضعاف فرهنگی و مالی نجات پیدا خواهند کرد.
پناهیان با بیان اینکه صدقه جمع کردن در بحرانها و انجام فعالیتهای خیرخواهانه با فعالیتهای اقتصادی متفاوت است، تصریح کرد: هیئتهای مذهبی نباید خود را به این فعالیتهای کمک رسانی محدود کنند و به دنبال کارآفرینی و تولید ثروت برای قشر ضعیف جامعه باشند.
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه یکی از امتحانات الهی از طریق مال است، یادآور شد: در این زمان که موضوع اقتصاد مقاومتی مطرح شده است، حرکت در این مسیر برای ما به یک وظیفه تبدیل شده است.
وی با بیان اینکه فعالیت تعاونی در کشور روی زمین است، ابراز کرد: این موضوع تاحدی به فراموشی سپرده شده است که مسئولین تعاونیها در کشور میگویند فرهنگ تعاونی در کشور خیلی ضعیف است.
حجت الاسلام پناهیان با اشاره به اینکه دینداری جامعه ولایی به معنای دغدغه افزایش سطح رفاه جامعه است، بیان کرد: اما در جامعه سکولار افراد تنها به دنبال رفاه خود هستند.
وی با بیان اینکه باید فرهنگ فعالیت اقتصادی جمعی در جامعه پیاده شود، اظهار داشت: اگر شاهد این فرهنگسازی در جامعه باشیم، قطعا خداوند به اموال نیز برکت خواهد داد.
بنابر گزارش دیده بان ایران؛ استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری میفرماید دولت باید بخش خصوصی را به میدان بیاورد، مطرح کرد: این موضوع به این معنی نیست که دولت صرفا به ثروتمندان جامعه میدان بدهد و یا با راه اندازی شرکتهای خصولتی مردم را تبدیل به کارگران خود بکند.
وی با بیان اینکه مشکل اصلی کشور دزدی و رانت نیست، عنوان کرد: مشکل اصلی کشور دیوان سالاری دولتی است که زمینههای رانت و فساد را ایجاد میکند و باید توسط فعال کردن مردم به دنبال از بین بردن بروکراسی دولت سالار باشیم.
حجت الاسلام پناهیان اضافه کرد: تنها اعتقاد به ولایت کفایت نمیکند بلکه باید درکنار ولایت طولی و توجه به امام به ولایت عرضی و توجه ولایتمداران به یکدیگر نیز اعتقاد و التزام داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه یکی از وجود مهم اسلامی شدن دولت زمینهسازی برای مشارکت مردم است، خاطرنشان کرد: در عرصه اقتصاد کشور متاسفانه شاهد ترکیبی از الگوبرداری های غلط از تجربههای مندرس اقتصادی که در نقاط مختلف دنیا رقم خورده است، هستیم.
بنابر گزارش دیده بان ایران؛ این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه مهمترین ملاک برای انتخاب نماینده مجلس باید مردمیسازی و توان فعالسازی مردم برای مشارکت بیشتر باشد، تصریح کرد: بروکراسی دولت سالار و باندهای مخوف اقتصادی دو مانع اصلی ریشه کن کردن فقر در جامعه است که در فعالیت هیأتیها در حوزه اقتصاد باید به مقابله با آنها بپردازد.
وی با اشاره به اینکه هیئتیها می توانند این دو مانع را از بین ببرند مبارزه کنند، یادآور شد: هیئتیها با فرهنگ برادری و فکر دینی می توانند گام های مهمی در رفع مشکلات اقتصادی بردارند.
*********************
مدرس حوزه علمیه: سیگار کشیدن زن در سینمای خانگی، ترویج فرهنگ غرب است
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ نهمین نشست مجازی پیشرویداد «الگوسازی سبک زندگی بانوی مسلمان» با موضوع «سبک زندگی شرقی و نظریههای اجتماعی رسانهای غربی» ویژه طلاب جامعةالزهرا برگزار شد.
در این نشست، حجتالاسلام علی قهرمانی مدرس وپژوهشگر حوزه سبک زندگی با بیان مؤلفه های اصلی بانوی ایرانی، گفت: مؤلفههای اصلی بانوی ایرانی شامل تعبدی بودن و حقگرایی است که در طول تاریخ با لطافت زنانه آن را حفظ کرده است.
مدرس و پژوهشگر حوزه سبک زندگی افزود: سبک زندگی از دو زاویه قابل بررسی است، مبانی که شامل نگرشی، گرایشی و رفتاری است، همچنین الگوهای برخاسته از اجتماع بانوی مسلمان ایرانی که ریشه در اسلام دارد و از حضرت فاطمه سلاماللهعلیها، حضرت زینب سلاماللهعلیها و حضرت معصومه سلاماللهعلیها الگو میپذیرد و اصلیترین مؤلفه آن، قیام برای خداوند متعال است.
بنابر گزارش دیده بان ایران؛ حجتالاسلام قهرمانی گفت: کار رسانههای غربی تقلیلگرایی ونمادسازی است که از ویژگیهای فرهنگ غربی اومانیسم و محور بودن انسان است؛ در حالیکه در فرهنگ شرقی و اسلامی، محوریت با ایثار، تواضع، ادب، احترام، حیا، حجب، عفت و دیگر دوستی است.
وی یادآورشد: شاخص تمدن اسلامی در این دوره، تمدن اربعین است که فرد و یا خانوادهای یک سال ثروت خود را جمع میکنند تا در عرض چند روز برای زائران امام حسین علیهالسلام خرج کنند.
مدرس و پژوهشگر حوزه سبک زندگی تصریح کرد: زن در فرهنگ شرقی پا به پای مرد کار میکند تا همراه با همسرش در راه دین خرج کند، ولی در فرهنگ غربی از زن مردانگی میخواهد که در اختیار لذتجویی مرد باشد و ارزش و اختیار او را پایین میآورد.
بنابر گزارش دیده بان ایران؛ حجتالاسلام قهرمانی اضافه کرد: سبک برآمده از غرب، ترویج خودپسندی و کبر است که جریانهای موسیقی نیز در همین راستا شکل می گیرد؛ مانند انواع موسیقی تند، راک، متال، رپ وغیره است آنها با این نظریات رسانهای، قصد رفتارسازی دارند. یک نمونه در سینمای خانگی ایران، مصداق شجاعت و متمایز بودن را سیگاری بودن زن معرفی میکند.طرح این موضوع ها در سینمای خانگی با هدف ترویج فرهنگ غرب است.
قهرمانی به ارائه نظریات در این رابطه اشاره کرد و اظهار داشت: اولین نظریه ناظر به نقش و کلیت کارکرد رسانهها است، دومین نظریه مرتبط با تأثیر و سومین نظریه درباره چگونگی تأثیر، شیوهها و تکنیکها مانند انواع شیوههای اقناع رسانهای است که شامل تبلیغات رسانهای، بزرگنمایی، ترس، ترویج خودپسندی و غیره میشود.
مدرس و پژوهشگر حوزه سبک زندگی در پایان تأکید کرد: نظریات رسانهای غرب برای پرستش هوای نفس و شهوات بسترسازی میکنند و در مقابل، تمدن اسلامی زمینه را برای رسیدن به خداوند متعال فراهم میکند.
*********************
محدودیتهای بیشتر برای نماینده افشاگر
به گزارش سایت دیدهبان ایران؛ موسی غضنفرآبادی، سخنگوی هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان در مجلس شورای اسلامی گفت: هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان برنامه دارد تا محدودیتهای بیشتری را برای احمد علیرضابیگی نماینده مردم تبریز در مجلس اعمال کند.
بخشهایی از گفتوگوی غضنفرآبادی را در ادامه می خوانید:
*هنوز در هیئت تصمیمی در این باره اتخاذ نشده و محدودیتهای مالی علیه آقای علیرضا بیگی پس از تصمیمگیری و صدور رأی در هیئت اعلام خواهد شد.
*علاوه بر هیئت، پرونده آقای علیرضا بیگی در دادگاه نیز در حال بررسی و در جریان است و در جریان بررسی این پرونده در دادگاه نیز تصمیماتی اتخاذ خواهد شد.
منبع: فارس
*********************
معاون تبلیغ حوزههای علمیه: امسال از ۶۰ هزار “مبلغ”حمایت کرده ایم
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ حجتالاسلام حسین ملانوری در نخستین نشست هم اندیشی «تبلیغ، چالشها و راهکارها» که در اداره کل اعزام مبلغ سازمان اوقاف و امور خیریه در شهر مقدس قم برگزار شد اظهار کرد: دبیرخانه شورای هماهنگی تبلیغ با جدیت به کار خود مشغول است و نمایندگانی از همه نهادهای فرهنگی و تبلیغی در آن عضو هستند.
وی افزود: البته هماهنگی کامل همه مجموعههای تبلیغی دشوار است ولی در بخشی از کارها هماهنگی خوبی شکل گرفته است.
بنابر گزارش دیده بان ایران؛ معاون تبلیغ حوزههای علمیه به شورای «همت» اشاره و ابراز کرد: در حال حاضر سه نماینده از حوزه علمیه، دفتر تبلیغات و سازمان تبلیغات در این شورا حضور دارند که بیش از دو سال از شکلگیری آن میگذرد و ۳۰۰ جلسه هم برگزار کرده که شامل جلسات اصلی شورا و نیز کمیتههای جنبی است.
وی ادامه داد: شورای همت در دو بخش همکاریها را ساماندهی میکند که بخش نخست، به آییننامهها و دستورالعملها مربوط است تا تداخلی به وجود نیاید.
بنابر گزارش دیده بان ایران؛ حجتالاسلام ملانوری تصریح کرد: بعد از جلسات گوناگون، آییننامه مشترکی برای صدور مجوز و فعالیتهای تبلیغی تدوین شد تا همه نهادها و گروههای جهادی بر اساس یک قاعده مجوز بگیرند و به نقطهای خاص اعزام شوند.
معاون تبلیغ حوزههای علمیه با بیان اینکه بر این اساس گروههای تبلیغی محدوده جغرافیایی خاصی را در شهر، استان یا کل کشور زیر پوشش میگیرند گفت: در بخشهای اعزام، نظارت و تبلیغ مجازی و آموزش مهارتهای کاربردی هم کمیتههای مختلفی شکل گرفته است.
وی به بخش دوم که شامل هماهنگیهای موردی است اشاره و ابراز کرد: در واقع این بخش مربوط به مناسبتهای تبلیغی است و سه مجموعه حاضر در شورا را هماهنگ با هم پیش برده است.
حجتالاسلام والمسلمین ملانوری با بیان اینکه مقرر شده است از این پس از شهر قم، فقط اعزام به صورت تخصصی باشد تصریح کرد: در مجموع بیش از ۲۵ هزار اعزام مبلغ طی ماه رمضان امسال صورت گرفته که اگر مبلغان امین و مستقر را هم در نظر بگیریم، حمایت از ۶۰ هزار نفر مبلغ صورت گرفته است.
معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه افزود: به این ترتیب حوزههای علمیه، سازمان اوقاف و دفتر تبلیغات در حقیقت یک مجموعه تبلیغی به شمار میروند و تفاوتی بین مبلغان آنها نیست ضمن اینکه مردم هم تفاوتی قائل نمیشوند و مبلغ دینی را به همین عنوان میشناسند نه اینکه از کدام مرکز اعزام شده باشد و اگر کار خوبی صورت بگیرد، میگویند حوزه علمیه عملکرد موفقی داشته و اگر هم نتیجه خوبی حاصل نشود، همین حرف زده میشود.
Comments
«هیئتهای مذهبی باید وارد اقتصاد شوند» – «سیگار کشیدن زن در سینمای خانگی، ترویج فرهنگ غرب است» – «امسال از ۶۰ هزار “مبلغ”حمایت کرده ایم» – «محدودیتهای بیشتر برای نماینده افشاگر خودروها شاسی بلند» — بدون دیدگاه
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>