Comments

International Bulletin (Turkey/Kurdistan MLKP) — 4 دیدگاه

  1. ضمن سلام و احترام
    کلیت ترجمه فارسی این مطلب به آدرس ایمیل سایت روشنگری فرستاده شد.
    لطفا ایمیلتان را چک کنید
    لطفا نام مترجم را محفوظ نگه دارید. می توانید بنویسید ترجمه توسط یکی از کاربران روشنگری
    با مهر و سپاس

  2. /3-
    در بسیاری از شهرهای ترکیه و باکور، مردم ساعت ۱۱:۵۰، زمان حمله، بر سر مزار ۳۳ کشته شده جمع شدند تا یاد آنها را گرامی بدارند. دویگو تونا، جمیل یلدیز و عصمت شکر، سه نفر از «۳۳ پیرو رویا»، در گورستان غازی گرامی داشته شدند. در مراسم یادبود، بنری با نوشته «هیچ رویایی ناتمام نخواهد ماند» حمل شد و عکس‌هایی از ۳۳ کشته شده و میخک‌های قرمز به نمایش گذاشته شد. پس از آن، میخک ها بر سر قبر آنها و همچنین بر سر قبر سزگین داغ که در سوروچ مجروح شد و در تبعید جان باخت، قرار دادند.
    سایر مکان‌ها در استانبول نیز یادبودهایی را برای 33 نفر برگزار کردند: Nazegül Boyraz در گورستان Kuçukyalı، Vatan Budak در قبرستان Gaziosmanpaşa Karlıtepe، Büşra Mete در گورستان Şeyhli، Ece Dinç در قبرستان Karacaahmet، Polen Ünlünlü Sametery Eziceyh. در شهرها و مناطق دیگر، مردم بر سر قبور کشته شدگان گرد آمدند: فردانه و نارتان کیلیچ در بورسا، اوکان پیرینچ در آنتاکیا، اوغور اوزکان در شیرناک سیزر، چاغداش آیدین در درسیم اواجیک، یونوس امره شن در وان، سلیمان آکسو در هاککواصل و یوکوازی، سلیمان آکسو در هاکوکاوزلی و یوکوازی. Akyürek در Amed (دیاربکر)، Murat Yurtgül و Emrullah Akhamur در Mardin Kızıltepe.
    Cebrail Günebakan، یکی از اعضای کمیته مرکزی سازمان جوانان کمونیست KGÖ، بر سر مزار خود در الازیغ، کاراکوچان به یادگار ماند. راهپیمایی یادبود به آمارا در سوروچ یک لحظه نمادین ویژه در کمپین بود.

    ادامه ترجمه فارسی در پنچره زیر

  3. 1/2-

    در ۱۷ ژوئیه، اولین بخش برجسته این کمپین در استانبول با یک مراسم یادبود بزرگ برگزار شد که در آن نمایندگانی از جنبش‌های اجتماعی مختلف و اعضای خانواده‌های کشته‌شدگان، خواسته‌های خود را برای عدالت بیان کردند. در میان شرکت‌کنندگان، والدین برکین الوان، علی اسماعیل کورکماز و ادهم ساریسولوک، که در جریان قیام گزی جاودانه شدند، و همچنین خانواده‌های قربانیان علوی قتل عام سیواس-مادیماک، حضور داشتند. پس از یک دقیقه سکوت، یاسمین بویراز، دختر بهار بویراز، که در قتل عام سوروچ به قتل رسید، به نمایندگی از «ابتکار خانواده‌های سوروچ» سخنرانی افتتاحیه را ایراد کرد. او تأکید کرد که مبارزه برای عدالت، یک مقاومت جمعی است و خواستار ادامه پیگیری برای روشن شدن این قتل عام شد: «امروز، ۱۰ سال گذشته است، اما ما فراموش نکرده‌ایم، نبخشیده‌ایم، سر تعظیم فرود نیاورده‌ایم.»

    در ۲۰ ژوئیه، تظاهرات قدرتمندی در منطقه کادیکوی استانبول، به مناسب دهمین سالگرد قتل عام سوروچ، برگزار شد. با وجود سرکوب و دستگیری‌های مکرر پلیس در سال‌های گذشته، سازمان‌های مختلف جوانان به راهپیمایی اعتراضی خود ادامه دادند و تظاهراتی را ترتیب دادند.

    ادامه ترجمه فارسی در پنچره زیر

  4. ترجمه فارسی مطلب بالا در چند پنجره خواهد آمد
    1/1-

    بولتن بین‌المللی حزب کمونیست مارکسیست-لنینیست (ترکیه)
    ۱۰ سال پس از سوروچ: مبارزه برای عدالت ادامه دارد
    پس از دفاع قهرمانانه از کوبانی و پیروزی نیروهای انقلابی در روژاوا، دفاع از انقلاب روژاوا و بازسازی منطقه جنگ‌زده بسیار مهم بود. با انگیزه این اهمیت، جوانان انقلابی از ترکیه و باکور (کردستان شمالی) کمپینی را با شعار «با هم از آن دفاع کردیم، با هم آن را بازسازی خواهیم کرد» آغاز کردند تا پلی بین مبارزه انقلابی در ترکیه و انقلاب روژاوا بسازند. پس از هفته‌ها آماده‌سازی فشرده، صدها نفر برای تکمیل موفقیت‌آمیز این کمپین سیاسی مهم، راهی روژاوا شدند.

    در ۲۰ ژوئیه ۲۰۱۵، قرار بود یک کنفرانس مطبوعاتی در شهر سوروچ، تنها چند کیلومتری مرز کوبانی، برگزار شود. با این حال، در جریان این بیانیه، حمله داعش ۳۳ نفر را کشت. این قتل عام نتیجه همکاری هدفمند بین سرویس‌های اطلاعاتی ترکیه و داعش است. تا به امروز، خانواده‌ها و رفقای شهدا، که در «ابتکار خانواده‌های سوروچ» متحد شده‌اند، برای حقیقت و عدالت مبارزه می‌کنند. در دهمین سالگرد این قتل عام، جوانان سوسیالیست و سوسیالیست‌های انقلابی در ترکیه، کردستان و اروپا کمپین‌هایی را با درخواست پاسخگویی و عدالت برگزار کردند. منحصر به فرد بودن این کمپین سالانه در پیوند آن با خواسته‌های مختلف برای عدالت نهفته است. از زن‌کشی و قتل‌های کارگری گرفته تا قتل عام‌های دولتی، فراخوان عدالت و یادبود به عنوان بخش اساسی مبارزه علیه فاشیسم به طور کلی مطرح می‌شود.

    در طول ماه ژوئیه در ترکیه و باکور، اقدامات متعددی برای حفظ یاد ۳۳ شهید انجام شد، در حالی که همچنین یک مطالبه قوی سیاسی و وحدت‌بخش برای عدالت را ارائه می‌داد. تحت شعار «در ردپای سوروچ، در جستجوی عدالت»، رویدادهای یادبود و اقدامات جمعی سیاسی برگزار شد. در ۲۰ ژوئیه، دهمین سالگرد این قتل عام، اقدامات مختلفی در سراسر کشور، از اعتراضات خیابانی مسلحانه گرفته تا بزرگداشت بر مزار کشته‌شدگان، برگزار شد. در میان همه اینها، جوانان سوسیالیست با شعار «در ردپای سوروچ، جوانان برمی‌خیزند» نیروی محرکه بودند.

    ادامه ترجمه فارسی در پنچره زیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>