Comments

علیه جنگ دولت های جنایتکار و بسوی حاکمیت ضد سرمایه داری! / احمد بخردطبع — 3 دیدگاه

  1. لنینیستها معمولا باید واژه امپریالیسم داشته باشند و در تجزیه و تحلیل مسائل اجتماعی از آن استفاده کنند، معلوم نیست چرا این نویسنده ندارد.
    آنارشیست

  2. بعلاوه، در این مقاله، اصلا اثری از واژه امپریالیسم وجود ندارد، داریم اسرائیل فلان کرد، آمریکا بهمان کرد.
    جناب، وقتی یک کشور به کشوری دیگر حمله میکند، عملی امپریالیستی انجام میدهد. وقتی یک کشور در کشوری دیگر کودتا میکند، عمل امپریالیستی انجام میدهد. وقتی یک کشور در یک کشور دیگر دموکراسی خواهی انقلاب مخملی راه می اندازد، عمل امپریالیستی انجام میدهد. امپریالیستها ممکن است با هم هم پیمان شوند، مثل اتحاد اروپا و یا با هم پیمان نظامی ببندند،‌مثل ناتو. امپریالیستهای غربی کشورهائی هستند که در مجموع سیاستهای مشابهی در سلطه بر کشورهای ضعیف دارند. امپریالیسم همان استعمارگری است. این واژه بیان یک واقعیت عینی است. امپریالیسم هیچ رابطی به سرمایه داری ندارد، چون قبل از سرمایه داری هم وجود داشته. امپریالیسم در دوران سرمایه داری الزاما برای گسترش مناسبات سرمایه داری نبوده. امپریالیسم، مطمئنن به اقتدارگرائی و استثمارگری اش متکی است. امپریالیسم در دوران سرمایه داری به استثمارگری سرمایه داری متکی است.
    از آنجا که اسرائیل در حقیقت از طریق امپریالیستهای اروپائی و آمریکا بوجود آمد، جزئی جدا ناپذیر از آنهاست که میتوان گفتآنها امپریالیستهای غربی هستند. امپریالیستهای شرقی کشورهایی هستند که یا در امورات کشورهای دیگر دخالت میکنند و یا حمله. چین و روسیه فعلا در کمپ متضاد امپریالیستهای غربی هستند. اگر امپریالیستهای غربی نظام سیاسی امپریالیستهای شرقی را تغییر داده و آنها را متحد خود کنند، فقط یک کمپ امپریالیستی خواهیم داشت که میشود گفت صرفا امپریالیسم.
    البته ،‌سرمایه داری جهانی هم داریم، اما قدرتمند ترین این سرمایه داران جهانی سیاستهای استعماری دارند برای همین همه آنها امپریالیست هستند که گفته شد میتوان گفت که فعلا دو کمپ غربی و شرقی دارند. رژیم جمهوری اسلامی هم سیاستهای امپریالیستی دارد اما حریف امپریالیستهای فعلی نمی شود. اگر رژیم به قدرتی در منطقه تبدیل شود و سیاست انقلاب مخملی اسلامی-شیعه راه بیاندازد و امپریالیستهای دیکر حریفش نشوند، خواهیم داشت مثلا امپریالیسم اسلامی ولایت فقیهی. با این حساب، سه کمپ امپریالیستی خواهیم داشت.
    زنان و کارگران جهان قربانی امپریالیستها هم هستند. امپریالیسم وجهی از ارتجاع در جامعه انسان است.
    آنارشیست

  3. خوب است که اقلا نویسنده میگوید که شورش ” زن زندگی آزادی” برای درست کردن جامعه ارتجاعی بورژوا سکولار بود. منشاء این شعار هم از کوردهای پ ک ک است که مبارزاتشانارتجاع بورژوا سکولار است .خب، در تضاد با رژیم، رضا پهلوی هم بورژوا سکولار است. چه اشکالی دارد؟ کشورهای سرمایه داری ی در اروپا هستند که پادشاه دارند، چرا پادشاهی مشروطه به ایران باز نگردد؟ پس، تا آنجا که شما جامعه “مدنی” میخواهید، رضا پهلوی در عمل هم پیمان شماست و مشکل شما با او فقط مسئله نوع قدرت بعد از رژیم است. در ماه اول شورش زن زندگی آزادی هم کاملا با او هم پیمان و همسو بودید . در مسئله قدرت، بعلت دفاع شما از “انقلاب اکتبر”، باید گفت که اگر رضا پهلوی در قدرت دیکتاتور سکولار خواهد بود، حزب بلشوییز شما هم دیکتاتور سکولار خواهد بود.
    ممکن است بگوئید که نه ما حاکمیت شورائی میخواهیم. ما هم میگوئیم پس بهتر است از بلشویسم دفاع نکنید چون حکومت بلشویکی حاکمیت شورایی نبود، حاکمیت تک حزبی بورژوا دولتی های شکم گنده مارکسیست بود که عاقبتش هم شد سرنگون شدن.
    در ارتباط با تبدیل جنگ ارتجاعی به انقلاب، از آنجا که معنی انقلاب در ذهنیت شما درست کردن تک حزبی فاشیستیلنینی- استالینی است، در واقع شعار شما تبدیل جنگ به سرنگونی بورژوا دولتی مارکسیستی سکولار است و بس، که اینهم انقلاب نیست، ضد انقلاب است.
    ما زنان و کارگران ایران باید بیاموزیم که وقتی شعارها و عبارت پردازی ها را می شنویم باید در پی یافتن معانی کنکرت آنها باشند. مثلا وقتی می شنویم “سرنگونی” باید ببینیم که شعار دهنده منظورش چیست و چه نظامی را بعد از سرنگونی میخواهد مستقر کند.
    ارتجاع هست: هیراشی، مردسالاری، بردگی مزدی، امپریالیسم، تعصبات، تبهکاری و خرافات.
    آنارشیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>