Comments

سیاست نژادپرستی جمهوری اسلامی علیه ستمدیدگان افغانستانی / شباهنگ راد — 6 دیدگاه

  1. اشک تمساح امپریالیستهای غربی برای کارگران ایرانی:
    https://www.bbc.com/persian/articles/c99vn5lz3xvo
    https://www.dw.com/fa-ir/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/s-9997
    https://www.radiofarda.com/a/latest-on-iran-coal-mine-blast/33130285.html
    .
    لازم است که با بوجود آوردن تشکلات کلکتیو-شورائی زنان و کارگران علیه ارتجاع مردسالاری ، بردگی مزدی و امپریالیسم، توطئه نفوذ در جنبشها بعنوان بخشی از جنگ ترکیبی امپریالیستهای شرق و غرب با رقبای ارتجاعی شان، خنثی شود، چه در ایران و چه در نقاط دیگر.
    .
    در حنثی کردن جنگ ترکیبی بورژواهای غرب و شرق، هیچ جیز بهتر است مبارزه مستقیم با ارتجاعیون سکولار و غیر سکولار، دموکرات و دیکتاتور خودی نیست. مبارزه مستقیم یعنی مبارزه در محل کار و زندگی با بوجود آوردن تشکلات غیر متمرکز و با ساده کردن اصول کمونیسم و آنارشیسم که در واقع ساده هستند.
    .
    هر گونه احمال در اتخاذ این سیاست، همسوئی با ارتجاعی حاکم بر جهان و کار سیاسی مفت کردن برای آنهاست.
    باید تمام نیروها بروی افشای سیستماتیک وحدت ارتجاعیون داخلی با خارجی (دموکرات و دیکتاتور) بعنوان وحدتی برای بازی با ذهن ما زنان و کارگران، متمرکز شود. هرگونه انتخابات و حزب سازی باید نقد و نفی شود. تمام منابع نظری و علمی چنین کاری موجود است. فقط باید از حالت ذهنی ماتریالیسم تاریخی احمقانه مارکس وانگلس خارج شد. حالتی که بخشی از ارتجاع را پیشرفته و انسان دوست نشان میدهد و آنرا مترقی می نامد.
    .
    آنارشیست

  2. ادامه قبلی

    آیا مبارزه با امپریالیسم در ایران مبارزه دموکراتیک است و سوسیالیستی نیست؟
    همانطور که در بالا گفته شد، مبارزه ضد امپریالیستی در ایران علیه همه جنبه های ارتجاع است، از جمله دموکراسی امپریالیستهای غربی، برای همین دموکراتیک نیست – میتوان گفته مبارزه برای دموکراسی مستقیم است. آیا سوسیالیستی است؟ اگر سوسیالیسم یعنی حاکم کردن تشکلات شورائی در محل کار و زندگی توسط زنان و کارگران ایران، اری، سوسیالیستی است.
    .
    آیا مسئله ارتجاع حجاب اجباری در ایران مسئله ای مربوط به امپریالیسم است؟
    سیاست امپریالیستهای غربی علیه ایران استفاده از مسئله حجاب برای انقلاب مخملی و گرفتن حاکمیت ایران در دست خودشان است. اما مبارزه با حجاب از کانونهای اصلی انقلاب در وجه مردسالاری است. در مبارزه با حجاب باید علیه ترویج فرهنگ زن بازی دموکراسی غربی بود تا این حربه آنها خنثی شود. مثلا، زنان ایران میتوانند بصورت سنتی لباس بپوشند، البته بدون حجاب. زنان میتوانند اصلا آرایش نکنند و با آرایش های غربی مبارزه کنند. چیزی شبیه زنان مارکسیست و آنارشیست ایران و کشورهای دیگر.
    .
    آیا فعالیتهای کمونیستی در ایران باید ضد امپریالیستی باشد و یا ضد سرمایه داری؟
    هر دو و اگر یکی باشد، دیگری نباشد، مشکوک است و بیشتر جنگ ترکیبی امپریالیستهای شرق و غرب با زنان وکارگران ایران است.
    .
    آیا دیدگاه استالینیستی به کمونیسم قابل نقد است؟
    مارکس، لنین و استالین دیدگاه کمونیستی نداشتند و اگر خوب مطالعه کنید متوجه میشوید که از حد سرمایه داری دولتی فراتر نرفتند و کمونیسم فاز دوم فقط یک وعده بود. برای همین است که مارکسیستهای شورائی (بعد از مرگ لنین) مجبور بودند تا ایده های جدیدی از خود بسازند که خوب است هر چند کمی قابل نقد.
    .
    دیدگاه استالینیستی چه دیدگاهی است؟
    دیدگاه استالینی دیگاه امپریالیستی و ناسیونالیستی سرمایه داری دولتی است. سیاست امپریالیستی استالین در مقابل رقبای امپریالیست دموکراتیک غربی، ایجاد جبهه خلق بود (انقلاب مخملی – شاید مبتکر اول انقلاب مخملی) نه انقلاب کمونیستی زنان و کارگران در محل کار و زندگی.
    .
    آنارشیست

  3. شباهنگ راد به سئوالات من در مقالاتی قبلی ش پاسخ نداد، حال خودم پاسخ میدهم، البته کوتاه چون تعداد لغات کامنت محدود شده.
    .
    آیا دولت ایران هم امپریالیست است؟
    هر جامعه اقتدارگرا امپریالیستی به معنای غیر مارکسیستی و غیر لنینی آن است.
    .
    اگر امپریالیست نیست، آیا قربانی امپریالیستهاست؟
    امپریالیستی ست که در عین حال قربانی امپریالیستهاست. از وضعیت سرکوب شده شروع کرد، حاکم شد و امپریالیستهای غربی را به چالش گرفت اما ارتجاعش تغییر نکرد. شاهان و مرتجعین و امپریالیستهای تاریخ همیشه با هم در جنگ بوده اند.
    .
    اگر امپریالیست هست، چرا امپریالیست بودن رژیم مهمتر از مردسالار و بردگی مزدی بودن آن است؟
    امپریالیست است و نمیتواند مردسالار و ارباب بردگی مزدی نباشد، اینها همگی جنبه های گوناگون ارتجاع هستند. مثل مثلت، باید سه ضلع داشته باشد تا مثلت باشد. همه جنبه های ارتجاع بخشی از ماهیت وجودی ش است از جمله دموکراسی اش.
    .

  4. خوانندگان روشنگری،
    آی جمله را اشتباه نوشته ام:
    “این سلطه جویی قبل از پیدایش انسان غیر ارادی (نتیجه تجرید و روابط تجریدات در ذهن، فرضیه سازی) و صرفا تکاملی (تطبیقی) بوده است، … ”
    باید باشد:
    این سلطه جویی، قبل از پیدایش انسان، غیر ارادی (نه نتیجه تجرید و روابط تجریدات در ذهن، فرضیه سازی) و صرفا تطبیقی بوده است، …”
    اگر توضیحات بیشتر خواستید، بیان کنید، یا میتوانید به مقالات و کتنابهای معاصر در ارتباط با تحقیقات مربوط به تکامل پرایمیتها و نزدیکی رفتاری آنها به انسان مراجعه کنید.
    آنارشیست

  5. به خوانندگان روشنگری و شباهنگ راد اگر روزی این کامنت را خواند،
    بعلت دوری از ایران و گذراندن بیشتر وقت خود به جنب آنارشیستی در غرب، از فرهنگ ایرانی ها و زبان فارسی خیلی دور شده ام و اشتباهات ادبی و فرهنگی زیادی میکنم، از جمله اینکه نمیدانستم که “شباهنگ” اسم مونث است. گرچه به احتمال زیاد شباهنگ راد به مقالات خود بر نمیگردد، بهرحال برای آرشیو شدن، و برای اینکه بگویم که منظور خاصی نداشتم، از ایشون معذرت میخواهم که در مقاله قبلی او را آقا خطاب کردم. کلا بهتر است در خطاب به دیگران از کلمه آقا و یا خانم استفاده نکرد. از این به بعد، فقط از اسم شخص استفاده خواهم کرد.
    آنارشیست

  6. به مرغ سحر آزاده،
    .
    از آنجا که مقالات شما دارای عناصر ضد سرمایه داری، ضد امپریالیستی و در این مقاله، ضد نژادپرستی است، برخلاف مقالاتی دیگر که انگار توسط
    جاسوسان جنگ ترکیبی امپریالیستهای غربی نوشته شده، خوب است که کامنتی داشته باشد.
    .
    تجزیه و تحلیل شما از دلیل مهاجرت افغانها درست است، ولی در انتها نوشته اید که ” … این قبیل سیاست‌ها ربطی به جامعهٔ انسانی و مساوات خواه ندارد.”
    “… ربطی به جامعه انسانی … ندارد”؟ خیلی هم به جامعه انسانی ربط دارد. توضیح بدهم.
    .
    تاریخ انسان شناسی و حتی پرایمیت شناسی گونه های نزدیک به انسان، نشان میدهد که تمایل به سلطه در بعضی از ا انواع پرایمیتها یک خصوصیت قابل مشاهده است. این سلطه جویی قبل از پیدایش انسان غیر ارادی (نتیجه تجرید و روابط تجریدات در ذهن، فرضیه سازی) و صرفا تکاملی (تطبیقی) بوده است، اما با پیدایش نوع انسان و تبدیل تجرید به ابزار و مربوط به بحث ما، ابزار سلطه، بصورت فرهنگ اقتدارگرانه درآمده است. برای همین از لحاظ حیوانات و انسانهای قربانی سلطه جویی (جامعه طبقاتی)، “جامعه انسانی” دشمن و از لحاظ ما، در تجرید ما قربانیان انسان، بحال خود دشمن و ارتجاعی است. پس، جامعه انسانی چیزی منزه و مقدس نیست و پر از کثافتکاری ست. ما چیزی داریم بنام مبارزه طبقاتی که میدانید. مبارزه طبقاتی اساسا یک مبارزه فرهنگی-تاریخی است بین سلطه جویی و سلطه ستیزی که وضعیت تکاملی آتی بشر به آن بستگی دارد. سلطه ستیزی (آنارشیسم) پیروز، تکامل انسان از انسان کثافت و بی ارزش و خود زن، به انسانی منزه است. تاریخ تکاملی نوع انسان همیشه فرهنگی و اساسا ، تا آنجا که خصوصیات وجه انسانی موضوع است، ارادی بوده است. برخلاف نظر “مارکس”، جامعه کمونیستی احیای مجدد انسان نیست، یا بازگشت به ذات خود و از این خزعبلات، جامعه کمونیستی، فقط میتواند دست ساز نوع انسان باشد و پیدایشش دارای هیچ قانون از پیش تعیین شده نمی باشد.
    .
    آنارشیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>