«حجاب استایل ها مسلمانان بی بخار هستند/ شهریه مدرسه ۳۰ تا ۱۲۰ میلیون تومان علی الحساب/ آموزش مجازی و دسترسی نوجوانان به شبکههای اجتماعی نسل جدید را سمپاشی کرد/ سعیدحجاریان به امام و مردم توهین می کند»
ارگان رسانه ای نزدیک به سپاه: حجاب استایل ها مسلمانان بی بخار هستند
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ ارگان اطلاع رسانی نزدیک به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نوشت: بلاگرهای حجاب آدمهایی که با توهم تولید، «مصرفگرا» هستند و مسلمانان بیبخاری که سرگرم مصرف باشند را میسازند و عمیقترین اندیشه جهان یعنی «حجاب» را تبدیل به ابزاری برای نمایش و سرگرم کردن دیگران میکنند. مدلینگها، دین و حجاب را وارد فرآیند مدرنیزاسیون میکنند و باعث «استحاله حجاب» میشوند.
بلاگرهای «حجاب استایل» دنبال چه چیزی هستند
فارس در ادامه نوشت: به گزارش باشگاه خبرنگاران امروزه فضای مجازی و وسایل ارتباط جمعی جز لاینفک زندگی شده است و زندگی بدون آنها امکانپذیر نیست. این وسایل مانند سایر فناوریهای دیگر مثل رادیو، تلویزیون، ماهواره و… آثار مثبت و منفی دارد و افراد مختلف در سنین متفاوت مخاطب این فضا هستند، اکثر این مخاطبین نسل جوان و نوجوان میباشند، پس آثار منفی آن قابل اغماض و چشمپوشی نیست.
پرمخاطبترین فضای مجازی کدام است؟
بین تمام وسایل ارتباط جمعی، اینستاگرام پرطرفدارترین فضا است، آمارها نشان میدهد که بیش از ۱۵ میلیون نفر ایرانی از اینستاگرام استفاده میکنند. به همین دلیل نقش بسزایی در ترویج الگوها و سبک زندگی دارد. بسیاری از برندها برای فعالیت این فضا را انتخاب کردهاند و هرکدام از آنها مثل کالاهای مصرفی، پوشاک، رستوران و … دارای یک صفحه اختصاصی در این فضا هستند.
آمارها نشان میدهد که بیش از ۱۵ میلیون نفر ایرانی از اینستاگرام استفاده میکنند.
بلاگر کیست؟
با گسترش فضای مجازی تقریبا از اوایل دهه هشتاد صنعت بلاگری شکل گرفت. بلاگرها افرادی هستند که دنبالشوندههای زیادی دارند و به طور مستمر و پیدرپی براساس یک برنامه منظم و ساختارمند در این فضا تولید محتوا میکنند و آن را نشر میدهند.
بلاگرها ذائقه مخاطب را تغییر میدهند
بلاگر با نشان دادن جذابیتهای زیاد کاربر را مجذوب میکند و او خواسته یا ناخواسته وادار به همزادپنداری و همانندسازی با عناصر ارائه شده توسط بلاگر میشود و برای یافتن جایگاه خود شروع به تقلید از نوع پوشش، آرایش، تغذیه و … میکند، همه این عوامل تاثیر مستقیم در سبک زندگی دارد و به تدریج باعث تغییر ذائقه افراد دنبالکننده میشود.
مخاطبان این بلاگرها خواسته یا ناخواسته وادار به همزادپنداری با آنها میشوند و برای یافتن جایگاه خود شروع به تقلید از نوع پوشش، آرایش، تغذیه و … میکند، همه این عوامل تاثیر مستقیم در سبک زندگی دارد.
مخاطب به دنبال چیزی میرود که این بلاگرها ارائه میدهند و به دنبال شبیه شدن به آنها هستند، این امر مسائلی از جمله افزایش سطح توقعات، رواج مصرفگرایی، تغییر سلیقه در پوشش و در انتخاب همسر و ازدواج حتی در قشر مذهبی را دارد.
بلاگری در زمینههای متفاوت ظهور و بروز دارد، از جمله آنها «بلاگرهای حجاب» یا « حجاب استایلها » هستند. این افراد به علت تاثیر و تغییر نگرشی که در قشر جوان ایجاد میکند، دارای اهمیت هستند.
ظهور حجاب استایلها از کجا بود؟
دراوایل قرن نوزدهم با آغاز مدرنیته، صنعت مد در بین پوشش زنان مسلمان هم ایجاد شد. ظهور آن از کشورهای مثل ترکیه، اندونزی و مالزی که حجاب اجباری در آنها وجود نداشت، آغاز شد. در دنیایی که سعی در نادیده گرفتن زن مسلمان و حجاب آن داشت، این افراد قصد داشتند حجاب را به شکل زیبا و جذاب به دنیا معرفی کنند، اما کاری که آنها انجام دادند باعث تغییر معنی حجاب و استحاله آن شد.
حمله فارس به ذائقهسازی تا مدلسازی برای حجاب
حجاب استایلها، حجابی که برای بعضی افراد دافعه دارد را با مدلها و ابزارهای متفاوت جذاب و به اصطلاح، امروزی میکنند به طوری که حتی افرادی که به «اصل حجاب» اعتقادی ندارند برای بیشتر دیده شدن از این پوشش استفاده «ابزاری» میکنند. این افراد اصطلاح «مد اسلامی» را برای حجاب ایجاد کردند و حجاب را به شکل یک صنعت و برند درآورند و برای مخاطب «مدلسازی» میکنند. آنها از مخاطب مهرههایی میسازند که با هر عقیدهای میتواند در این زمین بازی کند و برای جذب مخاطب از هر روشی اما با پوشش دین و حجاب استفاده کنند.
مخاطب برای عقب نماندن از این صنعت و دیده شدن به دنبال پیروی از این مد میرود و تلاش میکند به شکل این مدلها دربیاید. آنها به مخاطب محجبه خود القا میکند که دختر باحجاب دیده نمیشود، لایک نمیگیرد یا از خودنمایی بیبهره است، پس در نتیجه در جامعه هم دیده نمیشود.
بلاگری ابزاری برای دیده شدن
اصل کار بلاگرها بر جذاب دیده شدن است، هرچقدر بیشتر دیده بشوند موفقتر خواهند بود و اساس حجاب بر پوشش زیباییها و جذابیتها است. بلاگر حجاب یک تناقض است که تنها با تغییر مفهوم بنیادین حجاب دستیافتنی است.
در واقع بلاگرهای حجاب، فرار از قانون، شرع و عرف، افراط و تفریط را که خلاف مباحث اسلامی است رواج میدهند و باعث دور شدن حجاب از مفهوم اصلی و اساسی خود، که برای جلوگیری از «خودنمایی» است، میشوند. آنان حجاب را به یک لباس و مد تقلیل میدهند و بیمفهوم میکنند. به طوری که حتی برای زیارت اماکن مقدسه مدل لباس، مدل آرایش و مدل عکاسی تعیین میکند.
بلاگرها تفکر «حرف دین مهم نیست، دیدهشدن مهم است» را رواج میدهند
این صنعت تا جایی پیش میرود که به مخاطب خود یاد میدهد چطور محجبهی جذابی باشی و دیده بشوی. به تدریج علاوه بر تغییر مفهوم حجاب باعث «دینزدایی» میشود و دین را به یک مسئله بیهویت و بیمصرف تبدیل میکند. تفکر را به سمت «مهم نیست که این حجاب و این فعل را دین میپسندد یا نمیپسندد، دین مخالف این امر هست یا نه» میبرد که برخی با حجاب تبلیغ همجنسبازی، زنا، سگ بازی و… را با شعار «دین من مال خودم است» میکنند.
آسیب این مدلینگها فقط در علینهشدن و دگرگونی معنای دین و حجاب نیست، ضربه دیگر این افراد در بحث خانواده، در مراحل انتخاب همسر و در زندگی زناشویی است.
این افراد با نشان دادن ظاهر و فیزیک ایدهآل، جذاب و آراسته باعث تغییر ذائقه و ایجاد توقع در جوانان به هنگام انتخاب همسر میشوند. برخی از افراد بهخصوص در قشر مذهبی تمایل دارند که همسرشان از لحاظ ظاهر، فیزیک و حجاب بسیار شبیه به این مدلینگهای حجاب باشد. این دیدگاه و نگرش باعث میشود نظام خانوادگی ایران تضعیف شود و سبک زندگی خلاف آن چه که مورد تایید کشور «ایرانی _ اسلامی» است رواج پیدا کند.
کار حجاب استایل همان کار مدلینگ است
حجاب استایلها همان مدلینگهای اروپایی هستند که مدلسازی میکنند، با این تفاوت که با برچسب حجاب، حساسیت را کمتر میکنند و همه کارها را فقط با پوشیدن سر، مجاز میدانند.
آنها در دنیــای مجازی بــا خلــق معیارهــای زیبایی و جذابیت، زمینــهســاز نیازهــای کاذب در زنــان «بــه ویــژه دختــران جــوان» میشوند. این افراد در تولید محتواهایشان بـه زیبایـیهـای باطنـی توجـه نمیکنند و صرفا توجــه آنها در برجستهسازی زیبایــیهــای ظاهــری خودشان است. نتیجـه چنیـن فرآینـدی این اسـت کـه زنان و دخترانی کـه بیشـتر در معـرض پیامهـای رســانهای این افراد قــرار میگیرنــد، ایــن پیام هــا را درونـی میکننــد و تمایــل بیشــتری بـرای بروز و خودنمایی پیدا میکنند.
راهحل مقابله با مدلینگها افزایش سواد رسانهای است
اما نکته حائز اهمیت این است که، تربیت و پرورش نسل امروز تنها تحت تاثیر خانوادهها نیست بلکه فضای مجازی برای تربیت آنها برنامهریزی خاص و منظمی دارد. باید برای بالا بردن «سواد رسانهای» نسل نوجوان و جوان تلاش کرد و به آنها آموزش داد که چه تاثیری را از این فضا میگیرند. علاوه براین متولیان امر هم باید برای نسل جوان مسلمان امروز تولید محتوای جذاب و مناسب داشته باشند تا نسبت به فضای مجازی جذابیت بیشتری داشته باشد، که مبادا به جایی برسیم که کاری از دستمان برنیاید و آنقدر تاثیر گرفته باشیم که نتوانیم تغییری ایجاد کنیم.
*************************
علی الحساب اسم رمز شهریه های دلاری مدارس لاکچری تهران/ ۳۰ تا ۱۲۰ میلیون تومان شهریه علی الحساب! / مدارس شهریهها را کجا خرج میکنند؟ از ویلاسازی در شمال تا سفرهای خارجی
به گزارش سایت دیدهبان ایران، در گرماگرم تابستان که رمقی برای نفس کشیدن نیز نیست، از این مدرسه به آن مدرسه میرفت تا شاید بتواند با کمی هزینه، شرایط تحصیل فرزندش را کمی بهبود بخشد؛ اما رقمهای نجومیِ متفاوتی که به صورت «علیالحساب» اعلام میشدند، رویای «مدرسه خوب» را تقریبا برای هر پدر و مادری دستنیافتنی میکند.
مادر سرگردانی که در منطقه یک تهران، به قول خودش «در به در» به این مدرسه و آن مدرسه میرفت، در گفتوگو با «دیدهبان ایران» به شهریههای دلاری مدارس که هیچ مسئولی به آن اذعان ندارد، اشاره کرد و گفت که مدارس به صورت علنی، دلار نمیخواهند اما با توجه به نوسانات بازار ارز، شهریه متقاوتی میگیرند.
وی همچنین این نکته را یادآور شد که این شهریه، «علیالحساب» بوده و برای تکمیل ثبتنام باید با قیمت روز دلار، شهریه را کامل پرداخت کنند.
این اتفاق در حالی رخ میدهد که بارها و بارها، اخذ «شهریه دلاری» مدارس غیرانتفاعی تکذیب شده است. احمد محمودزاده، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی وزارت آموزش و پرورش، به تازگی گفته است: «مدارسی که به دلار شهریه دریافت کنند نداریم و مدارس بینالملل وزارت آموزش و پرورش برای دیپلمهای بینالمللی که باید از کشور مقصد صادر میشد، به صورت دلاری مبالغی را میگرفتند که این موضوع هم لغو شد.»
شهریه مدارس بالاخره چند؟
مبلغی که محمودزاده به عنوان سقفِ شهریه اعلام کرد، آنچنان که باید منطقی به نظر نمیرسد. به طوری که نرگس ملکزاده، کارشناس حوزه آموزش و پرورش، مغالطههای موجود در این اعلام رسمی را فاش کرد: «بسیاری گمان میکنند که نهایتا شهریه یک مدرسه غیردولتی ۴۸ میلیون تومان است اما در واقع شهریهها همان مبلغ ۶۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است که با اضافه ۳۸ درصدی مبلغ فوق برنامه محاسبه میشود.»
اما ماجرا ختم به همین ۶۵ میلیون ناقابل هم نمیشود. حتی در مدارس دولتی نیز برای درآمدزایی از کلاسهای فوق برنامه استفاده میشود، چه برسد به مدارس غیردولتی که دیگر طبقه بالای جامعه را هدف خود قرار دادهاند! ملکزاده در این باره گفت: «شما نمیتوانید مدرسهای پیدا کنید که غیردولتی باشد و نقشهای برای فوق برنامه نداشته باشد. پس اگر مدارس همین سقف و کف را هم رعایت کنند، باید شهریه مدارس غیردولتی را ۶۵ میلیون تومان در نظر گرفت.»
این مدارس واقعا لاکچریاند!
یکی از مسئولان مدارس و مراکز غیردولتی که نخواست نامش فاش شود به «دیدهبان ایران» گفت: «هرساله مدارس غیردولتی باید در سامانهای به نام مشارکتها و به ادرس mosharekatha.ir اقدام به بارگزاری اطلاعاتشان کنند تا شهریه بنا به مستندات، به آنها ابلاغ شود؛ اما در ۹۰ درصد مدارس، دخل و خرج با همدیگر سازگار نیست و مدارس بالاجبار شهریه خود را بالا برده و خدمات بیشتری ارائه میدهند.»
وی با اشاره به بحث عدالت آموزشی و فاصله طبقاتی، مطرح کرد: «برای مثال مدرسهای وجود دارد که استخری نظیر آن در ایران نیست و در ازای هر بار استفاده، حوله، دمپایی، شامپوهای خارجی و … به دانشآموز تعلق میگیرد؛ حتی در برخی مدارس، شهرک رانندگی واقعی وجود دارد که بچه ها از خودروهای شارژی استفاده کرده و قوانین شهروندی را مطابق قوانین بینالمللی یاد میگیرند؛ یا مثلا سولهای ساختهاند که دانشآموزان با استفاده از شنبازی، با اصول مهندسی آشنا میشوند؛ این مدارس اکثرا به آزمایشگاههای تخصصی مجهز هستند و به جای آن که همه چیز را تئوری آموزش دهند (مثلا برای فهمِ سخت بودنِ لاکِ لاکپشت، خودشان با استفاده از چکش متوجه میشوند)، بچهها را با آزمایش و مشاهده آشنا میکنند.»
وی در اظهار نظر دیگری گفت: «بسیاری از خانوادههایی که قصد مهاجرت دارند، طی توافق با مدرسه، برنامه درسی متفاوتی را میگذرانند. مثلا به جای دینی، برنامهنویسی، به جای عربی، فرانسوی و به جای ادبیات فارسی با ادبیات انگلسی آشنا میشوند.»
این مسئول با اشاره به اخذ شهریههای دلاری توسط این مدارس، اذعان کرد: «موسس هم که اجاره ملک برایش به دلار تمام میشود، شهریه را نیز دلاری دریافت میکند که حقیقتا نجومی هستند. مثلا برای پایه ابتدایی از حداقل ۹۰ میلیون شروع میشود.»
چرا راه دور برویم؟
مدیر یکی از مدارس ابتدایی دولتی به «دیدهبان ایران» گفت که بسیاری از دانشآموزان مدرسه غیردولتی «علوی»، پروندهشان را از آنجا گرفته و در مدارس دولتی ثبتنام میکنند. گویا این مدرسه که تا پارسال ۳۵ میلیون شهریه میگرفته، مبلغ شهریه امسال را تا ۷۰ میلیون بالا برده است.
مدارسی مانند: علوی، سلام، شهید مهدوی، فرهنگ، نوآور و…. تحت عنوان شهریه علی الحساب مبالغی از ۳۰ تا ۱۲۰ میلیون تومان در مقاطع ابتدایی و متوسطه اول و دوم اخذ می شود. علی الحساب در واقع همان شهریه برحسب نرخ دلاری در مدارس است. مدارسی مانند شهید مهدوی که مخصوص افراد به اصطلاح آقا زاده است و هر کسی هم حق ورود به آن را ندارد نمونه ای از این مدارس است. این مدرسه صدها هکتار زمین در در بهترین نقطه تهران در اختیار گرفته تا افراد خاصی در آن تحصیل کنند اما مدرسه سازی و دریافت شهریه بر مبنای دلار همه ماجرا نیست، مدارس لاکچری پوششی برای ویلا سازی در شمال تهران و شمال کشور شده است.
کلاهبرداری در روز روشن!
یک منبع مطلع در مدرسه غیردولتی «نوآور» به «دیدهبان ایران» گفت که راجع به شهریههای دلاری اطلاعی ندارد زیرا تا حد امکان، اجازه نمیدهند معلمان از این قضیه اطلاع پیدا کنند.
وی افزود: «همکاری میگفت که ۸ میلیون دریافتی دارد که در سامانه ۴۰ میلیون ثبت شده است اما پس از رسانهای شدن این اتفاق، مدارس برخی از هزینههای اضافه یا حتی نام آن معلم را از لیست حذف و نام فامیل و آشناهایشان را جایگزین کردند تا به نام آنها حقوق رد شود؛ مدارس بدون رد کردن بیمه، راحتی میتوانند نام هر شخصی را که بخواهند وارد سیستم کرده و برایش حقوق رد کنند. یعنی شخص اگر هر بیمهای داشته باشد، میتوان از نامش به عنوان معلم در سامانه استفاده و برایش حقوق تعیین کرد. البته این در حالی است که اغلب خودِ معلمها را بیمه نمیکنند.»
او ادامه داد: «در هر مدرسهای، دفتر حضور و غیاب معلمان که متعلق به آموزشوپرورش است، برای بازرسها آماده میشود؛ اما مسئله اینجاست که معلمها آن را امضا نکرده و به امضای اشخاصی که نامشان را در سامانه ثبت کردهاند، میرسد. این افراد میتوانند از میان کادر (حسابداری و …) یا از اعضای خانواده مسئولان مدرسه باشد. مثلا طبق قوانین آمورشوپرورش، حضور معلمهای آقا در مدارس دخترانه متوسطه دوم ممنوع است اما مثلا در مدرسه نوآور که به برند آقای ایکس برای درس ریاضی مشهور است، نام شخص دیگری را مینویسند.»
این منبع در مورد شهریه مدرسه نوآوران اطلاع داد: «برای سال تحصیلی پیش رو، علیالحساب ۷۰ میلیون (بدون سرویس و ناهار) شهریه میگیرند اما وسط سال نیز دوباره ۱۰ تا ۲۰ میلیون دیگر دریافت میکنند. دلیل این کار را نیز «تورم» اعلام میکنند. این در حالی است که مشخص نیست کدام هزینه مدرسه زیاد شده است! نه حقوق معلم اضافه میشود، نه قرارداد پیمانکار سرویس و سلف غذاخوری و نه خرجی برای مدرسه انجام میشود. اصلا روشن نیست که چرا مدرسه درخواست شهریه اضافه میکند. اگر دانشآموزی هم سرویس و هم ناهار بخواهد، تا ۱۰۰ میلیون باید شهریه بدهد.»
او با اشاره به ممنوعیت برگزاری کلاس های فوق برنامه اجباری در مدارس، اذعان کرد: «مدرسه نوآور کلاسهای فوق برنامه اجباری برای دانشآموزان برقرار میکند. مثلا کلاس «ریاضی پیشرفته» که در برنامه درسی اصلی آموزشوپرورش نیست را زنگ اول برگزار کرده که کاملا از حالت اختیاری بودن خارج میشود؛ البته بخاطر این که این مدرسه تبلیغ کنکور دارد، کلاسهای فوق برنامهاش نیز مربوط به درسهای نظری است.»
امکانات پایین، شهریه بالا
وی همچنین به امکانات بسیار پایین این مدرسه اشاره کرد و افزود: «نکته بسیار عجیب مدرسه نوآور این است که سالن مطالعه ندارد. چطور ممکن است مدرسهای که برند کنکوری دارد؛ سالن مطالعه نداشته باشد؟ البته که یک سالن مطالعه مخصوص سال دوازدهمیها وجود دارد که در ازای پرداخت ساعتیِ هزینه، اگر بخواهند تا ساعت پنج عصر میتوانند در آن جا درس بخوانند.»
او تصریح کرد: «امکانات مدرسه نوآور بسیار پایین است. در کنار نداشتن کتابخانه و سالن مطالعه، امکانات آزمایشگاهی بسیار ضعیفی دارد. مثلا حاضر نیستند متصدی آزمایشگاه استخدام کنند زیرا نمیخواهند حقوق اضافه پرداخت کنند. با این اوصاف، خودِ معلم مجبور است آزمایشگاه را تمیز کند یا برای وسایل، درخواست بدهد و پیگیری کند؛ اگر قرار باشد کتابخانه درست کند، مجبور به تخلیه یک کلاس است و این یعنی از دست دادن ۲۰ دانشآموز و همچنین استخدام یک مسئول برای آنجا!»
وضعیت فاجعهبار حقوق معلمها!
این منبع مطلع در مورد حقوق پایین معلمها دست به افشاگری زد و بیان کرد: «حقوق معلمها به طرز فاجعهباری کم است. قراردادها را بر اساس هر زنگ درسی تنظیم کرده و مثلا اگر فردی قدرت چانهزنی بیشتری داشته باشد، شاید بتواند بابت هر زنگ، حداکثر تا ۱۲۰-۱۳۰ تومان دریافت کند؛ جالب این است که هر سال هنگام بستن قرارداد به هر معلم میگویند که حقوقت را به بقیه نگو زیرا آنها از ت کمتر میگیرند و ممکن است ناراحت شوند. معلمهای علوم انسانی معمولا در این زمینه گشادهروتر بوده و این قضیه را با یکدیگر در میان میگذارند اما مثلا معلمهای ریاضی و فیزیک محافظهکارترند. بعدا معلوم شد که معلم فیزیک این مدرسه، فقط ۱۰۰ هزار تومان برای سال تحصیلی گذشته میگرفت و فکر میکرد که حقوق همه معلمها همین مقدار است. در واقع اصلا مشخص نیست هزینهای که از دانشآموز دریافت میکنند، کجا خرج میشود. مدیر مدرسه زیاد سفر خارجی میرود و معلوم هم نیست که این پول را از کجا میآورد!»
پروژه ویلاسازی شمال به جای پیشرفت امکانات
وی ادامه داد: «نکته حائز اهمیت دیگر این است که مدیر مجموعه، مدیر مدرسه، مدیر مالی و … با یکدیگر فامیل بوده و مدرسه تبدیل به یک بیزنس خانوادگی شده است!»
او در مورد مجوز این مدرسسه عنوان کرد: «یک خانم چادری در این مدارس کار میکند که مجوز آموزشوپرورش به نام اوست و در جلسات اداره شرکت میکند. سمت این خانم نیز مشخص نیست. یک سال مدیر متوسطه اول بود اما الان نمیدانم دقیقا به چه کاری مشغول است؛ نکته اینجاست که یک خانم مذهبی و چادری، طرف حساب آموزشوپرورش است و مدیر مدرسه دیگر دخالتی ندارد.»
او افزود: «اواخر امسال، به تعدادی از معلمان با حالتی شفاهی و خودمانی، پیشنهاد درصد بازاریابی شد که به ازای هر دانشآموزی که از سوی آنها ثبتنام کند، درصد بگیرند.»
وی در انتها اذعان کرد: «یکی از همکاران مطلع میگفت که مدرسه نوآور در حال پیش بردن پروژه ویلاسازی در شمال است و احتمالا پولهایی را که از خانوادهها میگیرند، در این راه خرج میکنند.»
منبع: سایت دیده بان ایران- ملیکا قراگوزلو
*******************’****
فدوی: به بهانه یک ویروس ۲ سال و نیم مدارس ما را تعطیل کردند/ آموزش مجازی و دسترسی نوجوانان به شبکههای اجتماعی نسل جدید را سمپاشی کرد
به گزارش سایت دیدهبان ایران؛ جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: جمهوری اسلامی همواره پیروز میدان مبارزه با غرب و شرق است که این مهم مدیون وجود شهدا و تمسک جستن مردم و مسئولان به شهدا و دفاع از حق است.
سردار «علی فدوی» شامگاه شنبه ۱۰ تیر در مراسم گرامیداشت سالروز آزادسازی مهران که با حضور عموم مردم و پیشکسوتان دوران دفاع مقدس در محل یادمان نقطه ایثار قلاویزان برگزار شد، اظهار کرد: ایران اسلامی در مسیر حزب خداوند گام برداشته و پیروی و اطاعت جمهوری اسلامی از خداوند و تبعیت از تکالیف دین مبین اسلام موجب کسب پیروزیهای پیدرپی ایران عزیز در برابر جهان سلطه به سردمداری آمریکا شده و این پیروزیها را پروردگار نصیب کشور ما کرده است.
وی گفت: جمهوری اسلامی همواره پیروز میدان مبارزه با غرب و شرق بوده و راز بزرگ جمهوری اسلامی وجود شهدا و تمسک جستن مردم و مسئولان به شهدا و دفاع از حق است، در حالی که در فرهنگ جهان استکبار از جمله آمریکا مفاهیمی چون حق و حقانیت یا شهید و شهادت معنا و جایگاهی ندارد و کشور ما با وجود هجمههای سنگین و ناملایمات مخاطرهآمیز به برکت مقام شامخ شهدا سرپا و مقاوم مانده است.
جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: در جایجای کشورمان همواره بزرگداشت یاد و نام شهدا برگزار می شود که مراسم امشب و آزادسازی مهران گرامیداشت ۹۰۰ شهید این روز بزرگ و ماندگار محسوب می شود.
فدوی از شهید بهعنوان یک معجزه و آیت بزرگ از طرف خداوند یاد و تصریح کرد: شهیدان شافع روز جزا هستند و اکنون نیز نسل جدید با وجود آنکه شهدای انقلاب و دفاع مقدس را ندیدهاند؛ اما با وجود تفاوت نسلی به شهیدان نزدیک و شهید سلیمانی را یک الگو برای خود قرار دادهاند و عامل به وصیت شهیدان شدهاند.
وی با بیان اینکه دشمن سعی داشت در بین نسل جدید ایران اسلامی با فرهنگ ایثار و شهادت و شهیدان، انقطاع نسلی ایجاد کند، تصریح کرد: اما در محور مقاومت و دفاع از حرم که عموماً نسل جدید و دفاع مقدس را ندیده بودند، انتقال نسلی شکل گرفت و این جوانان دنبالهرو شهیدان دوران جنگ تحمیلی شدند.
جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: بزرگترین جنگ برنامهریزیشده دشمن علیه ایران اسلامی در زمان کرونا شکل گرفت که به بهانه وجود یک ویروس، ۲ سال و نیم مدارس ما را به تعطیلی کشاندند و آموزشها را به بستر فضای مجازی با اینترنت دارای پهنای باند قوی آوردند که این ماجرا باعث دسترسی جوانان و نوجوانان به شبکههای متنوع اجتماعی شد، در نتیجه دشمن با استفاده از این فرصت سعی در سمپاشی ذهن نسل جدید ما داشت که باز هم این هجمهها به جایی نرسید و شکست خورد.
فدوی تصریح کرد: هرچند دشمن بهکرات شکست خود در برابر ایران اسلامی را اعتراف کرده؛ اما دنبالهروهای داخلی و خارجی آنها هنوز امید به پیروزی دارند، در حالی که جمهوری اسلامی اقتدار، عظمت و اراده خود را به جهانیان اثبات کرده است.
وی گفت: هرچند آمریکا از نظر تسلیحات پیشرفته نظامی، تبلیغات رسانهای، نیرو و دیگر عرصههای جنگی بسیار قدرتمند و ابرقدرت دنیاست اما به خواست و اراده خداوند همواره مرعوب عظمت ایران اسلامی شده است.
جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: آمریکاییها در جدیدترین اعتراف خود چندی پیش به شکست در برابر ایران در موضوع سوریه اشاره کردند و گفتند آمریکا و تمام جبهه حامیانش در صدد سرنگونی بشاراسد بودند؛ اما چون خواست و اراده ایران اسلامی حفظ و بقای بشار اسد بود، آمریکا با وجود جنگافزارهای پیشرفته و حمایت کشورهای دیگر شکست خورد و ایران به هدف خود در سوریه دست یافت.
فدوی ادامه داد: اکنون دشمن با ورود به جنگ نرم فرهنگی، به مصاف عقاید و باورهای جوانان رفته و این بار خانوادهها با محوریت بانوان خط پیکان هجمههای دشمن جهت اشاعه لاابالیگری هستند و ما باید همچون گذشته با اتحاد و انسجام و تکلیف به فرامین الهی در این جنگ نیز پیروز شویم.
سردار «جمال شاکرمی»، فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام نیز در این مراسم ضمن تبریک سالروز آزادسازی مهران اظهار کرد: آزادسازی مهران متعلق به همه کشور است و حضور بابرکت و آگاهانه همه آحاد مردم و مسئولان که امشب و همزمان با سالگرد عملیات کربلای یک در این مکان جمع شدهاند، بسیار باارزش و قابل قدردانی است.
وی با بیان اینکه روح شهدا تجلیگر این برنامه است، افزود: تلاش دشمنان ایجاد فاصله بین ما و شهیدان و دفاع مقدس است، اما برنامه باشکوه امشب و این حضور پرشور و خودجوش مردم خواستههای شوم دشمنان را مثل همیشه خنثی کرده است.
منبع: ایسنا
***********************
ارگان مطبوعاتی نزدیک به سپاه: سعیدحجاریان به امام و مردم توهین می کند
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ ارگان مطبوعاتی نزدیک به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نوشت: ادبیات این روزهای حجاریان در مصاحبه با روزنامه اعتماد یاد به کارگیری القاب ناشایست او به جریانهای سیاسی در روزنامه صبح امروز در زمستان سال ۷۷ را زنده می کند که جریانهای سیاسی را به چهار دسته راست سنتی – مدرن و چپ سنتی- مدرن تقسیم کرده بود و افراد صاحبنام و خدوم انقلاب و یاران صدیق امام راحل را که دارای مسئولیتهای کلان حکومتی بودند، در زمره راست سنتی که لفظ زشت «فاشیسم» را برای این شخصیتها به کار میبردند.
روزنامه جوان در ادامه مدعی شد: حجاریان و طیف فکری او معتقد بودند جریان چپی باید سکان کشور را در آینده برعهده بگیرد که از ویژگی مدرن بودن برخوردار باشد که از منظر آنها در آن مقطع جز شخص حجاریان کسی در دولت خاتمی با آن ویژگی مسئولیت ندارد.
آنچه در سالهای بعد در جریان چپ اتفاق افتاد و جریان رادیکالی در بستر مجلس ششم شکل گرفت که امروز برخی نمایندگان آنها همچون حقیقت جو و موسوی خوئینیها را در امریکا و در دامان دشمن یا در شبکههای بیبیسی و رادیو فردا به عنوان تحلیلگر میبینیم حاصل همین نگاه حجاریان و طیف فکری او از قبیل علوی تبار، سحرخیز و دیگران است. جالب اینکه حجاریان و طیف فکری او حتی در همان سالهای دوم خرداد که حکم مشاوری خاتمی را برعهده داشت هم، اعتقادی به اینکه آینده نظام باید در اختیار خاتمی و همفکران او باشد، نداشتند چراکه خاتمی را از لحاظ فکری در زمره چپ سنتی میدانستند.
حجاریان امروز نظام و حاکمیتی را زیر سؤال میبرد که در بستر همین نظام و قانون اساسیاش، او و جریان سیاسیاش تا بالاترین مناصب این حکومت مسئولیت گرفتهاند و تا زمانی که مردم با انتخابات، آنها را حذف نکردهاند، هیچ کرسی از این نظام را ترک نکردند.
حجاریان در مصاحبه خود با روزنامه اعتماد، برای زیر سؤال بردن قانون اساسی و معیوب نشان دادن ساختارهای نظام میگوید: «برخی اصلاحات را معنای اصلاح کارگزاران دولت معنا میکنند. عدهای دیگر به روندهای تصمیمگیری بهای بیشتری میدهند و برخی دیگر نیز ساختارها را معیوب دانسته و معتقدند قانون اساسی از بنیاد دفرمه است. مثلاً اینکه براساس آن متن، دولت ایران تئوکراتیک است و سوگیری دارد یا اینکه میگویند قانون اساسی معیوب است و در متن آن رویههایی گنجانده شده که جز رفراندوم و اصلاح ساختاری رویه اصلاحیای متصور نیست». این نکته هم نگاه جدیدی نیست که حجاریان و همفکران او مطرح میکنند. چرا که پیش از او نیز علویتبار در سال ۸۱ در ماهنامه آفتاب، عیسی سحرخیز در مقالهای با عنوان «گذر به مردم سالاری در سه گام» همین نگاه حجاریان را مطرح کرده است. زمانی که دولت خاتمی لایحه افزایش اختیارات رئیسجمهوری را به مجلس ارائه داد، دیگران نیز به کمک او آمدند و در مقالاتی گفتند برای گذر به دموکراسی سه گام را باید پیمود که محدود و پاسخ گو کردن قدرت بخش غیر مردمسالار حاکمیت، تفسیر مردم سالارانه از قانون اساسی و پذیرش همه الزامات مردم سالاری از گامهای این مسیر است و در نهایت گفتند که با این قانون اساسی موجود، مردم سالاری مورد نظر محقق نمیشود و لذا بحث عبور از قانون اساسی را مطرح کردند و لایحه اختیارات رئیسجمهوری را فقط برای گذر از گام اول مردم سالاری معرفی کردند. در واقع خاتمی در زمان ارائه آن لایحه، یا آلت دست این جماعت بود و یا هماهنگ با جریان اصلاح طلبان ساختاری که به دنبال تغییر ساختار نظام بودند، حرکت میکرد.
آنچه حجاریان در مصاحبه با روزنامه اعتماد در خصوص امام راحل و الگوی ناب جمهوری اسلامی مطرح میکند و مردم را متهم به نفهمیدن اهداف و ماهیت جمهوری اسلامی میکند اولاً اهانت به شخصیت آن پیر فرزانهای است که لحظه لحظه اقدام خویش در بنای جمهوری اسلامی را از همان ابتدا از پاریس به صورت غیر مستقیم در پاسخ به کسانی که نوع حکومت مورد نظر امام را میپرسیدند میدادند و با پیروزی انقلاب اسلامی هم مستقیما از نوع حکومت ایده آل در انقلاب نوپایی که به پیروزی رسیده بود، بارها سخن گفتند تا مردم بدانند در ۱۲ فروردین به چه نظامی رأی میدهند. ثانیاً این اتهام به امام عزیز و جمهوری اسلامی با مسئولیتهایی که در طول این چهاردهه اصلاحطلبان از جمله حجاریان و دوستان او داشتهاند در تعارض است. برفرض غلط که مردم متوجه این نبودند که به چه نظامی رأی میدهند، آقایان اصلاح طلب که نظام جمهوری اسلامی را نظامی غیر مقبول میدانستند چرا در بستر همین نظام نه تنها مسئولیت قبول میکنند، بلکه برای رسیدن به پست و جایگاه آن، متوسل به هر ابزاری میشوند.
************************
حسین شریعتمداری: شاهد گسترش محسوس بیحجابی هستیم
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ حسین شریعتمداری در روزنامه تحت مدیریت خود نوشت: ۱- یک ماه و چند روز قبل، وقتی در یادداشتی با عنوان «لایحهعفاف یا گسترش بیحجابی؟!» به ارزیابی لایحه موسوم به «حجاب و عفاف» پرداختیم و با بررسی مستند برخی از مواد آن نتیجه گرفتیم که این لایحه نه فقط از پدیده پلشت بیحجابی جلوگیری نمیکند، بلکه به گسترش بیحجابی نیز دامن میزند، شماری از مسئولان و دوستان دلسوز گلایه کردند که تند رفتهاید! و حال آن که یادداشت مورد اشاره با استناد به متن لایحه عفاف نوشته شده بود و… امروزه اما، اگرچه لایحه یادشده هنوز به تصویب مجلس شورای اسلامی نرسیده است ولی انتشار متن لایحه میتوانست و البته توانست به این تلقی دامن بزند که گویا اراده چندانی برای پیشگیری از پدیده عفتسوز و خانوادهبرانداز کشف حجاب، وجود ندارد! و نتیجه، آن شد که این روزها همانگونه که پیشبینی شده بود شاهد گسترش محسوس بیحجابی هستیم.
در اینباره از دستگاه محترم قضایی که لایحه را تهیه کرده است و از دولت محترم که آن را تایید کرده و به مجلس فرستاده است و از نمایندگان محترم مجلس که لایحه را در دست تصویب دارند، پرسشهایی در میان است که انتظار میرود برای آن پاسخ قانعکنندهای داشته باشند. بخوانید!
۲- ابتدا به بخشی از یادداشت مورد اشاره کیهان با عنوان «لایحهعفاف یا گسترش بیحجابی؟!» که جان مایه آن یادداشت بوده است توجه کنید؛ «بر اساس قوانین موجود، کشف حجاب در اماکن عمومی «جرم مشهود» است و مقابله با آن وظیفه قانونی و تعریفشده ضابطان قضایی (اعم از نیروی انتظامی و بسیج و…) است. توضیح آن که جرم مشهود به جرایمی گفته میشود که در آن عمل مجرمانه
(در اینجا کشف حجاب) در مکان عمومی رخ بدهد یا بهگونهای باشد که وقوع جرم توسط نیروی انتظامی یا مردم دیده شود و یا وقوع جرم و متهم آن، محرز و آشکار باشد. مطابق قوانین موجود (که بدیهی نیز هست) مأمورین انتظامی به محض اطلاع از وقوع یک جرم مشهود باید به مقابله با آن برخیزند و از وقوع آن جلوگیری کرده و در صورت لزوم، مجرم را همراه با مستندات جرم به مراجع قضایی تحویل بدهند.
حالا به مفاد ماده یک لایحه عفاف و حجاب توجه کنید. در آن آمده است که ماموران نیروی انتظامی در صورت مشاهده کسانی که کشف حجاب (جرم مشهود) کردهاند «در مرتبه اول از طریق مقتضی با استفاده از فناوریهای نوین و سامانههای هوشمند مانند ارسال پیامک تذکر دهد. در صورت تکرار این رفتار در مرتبه دوم از طریق سامانههای مذکور معادل یک دهم جزای نقدی درجه هشت و در مرتبه سوم معادل یک پنجم جزای نقدی درجه هشت جریمه نماید و در مرتبه چهارم مرتکب را جهت تعقیب کیفری و اعمال مجازات موضوع ماده(۲) به مراجع قضایی ذیصلاح معرفی کند»! به بیان دیگر، اولاً؛ وظیفه تصریح شده مقابله با جرم مشهود از ماموران سلب شده است! ثانیاً؛ مجازات کشف حجاب، از دایره جرایم کیفری حذف شده و به جرایمی از نوع «تخلف»! آنهم با مجازات نقدی تقریباً ناچیز (حداکثر ۲ میلیون تومان) تبدیل شده است! ثالثاً؛ امکان برخورد با این پدیده عفتسوز از سایر نهادهای ضابط قضایی مانند بسیج و سپاه گرفته شده و حال آنکه برخورد آنان با جرایم مشهود یک ماموریت قانونی و مصوب مجلس و فرماندهی کل قواست! رابعاً مردم از انجام تکلیف دینی و قانونی امر به معروف و نهی از منکر نه فقط منع شدهاند، بلکه اقدام آنها در این زمینه بهگونهای یک اقدام مجرمانه نیز تلقی شده است! و مثلاً حق ندارند از تردد کشفحجابکنندگان در معابر عمومی و انظار عامه جلوگیری کنند!
و اما، حالا به شاه بیت! ماده یک این لایحه نظری بیندازید! چه میبینید؟! مطابق این ماده، نیروی انتظامی در صورت مشاهده جرممشهود کشف حجاب، حق کمترین برخورد و ممانعتی ندارد! خُب، باید چه کند؟ باید برای کشفحجابکننده پیامک بفرستد و به او تذکر بدهد! اگر مراعات نکرد چه؟ پیامک دوم! اگر بازهم… پیامک سوم! و… خودتان قضاوت کنید. آیا این فرمول پیشنهادی در لایحه یادشده غیراز رها کردن پدیده خانمانبرانداز و عفتسوز کشف حجاب و تشویق دشمن به بهرهگیری از زنان فریبخورده برای ادامه این راه پلشت، مفهوم و معنای دیگری دارد؟!
۳- فرض محال که محال نیست! حالا فرض کنید که در جامعهای «سرقت» شیوع پیدا کرده و سارقان نیز شناخته شده هستند ولی برای پیشگیری از جرم و مقابله با سارقان اقدامی صورت نمیپذیرد! از مسئولان ذیربط سؤال میکنید که چرا با سارقان و تجاوزکنندگان به اموال مردم برخورد نمیکنید؟! پاسخ میدهند که برای مقابله با سارقان لایحهای تهیه کرده و برای تصویب به مجلس فرستادهایم! میپرسید؛ مگر سرقت جرم نیست؟ آیا برای مقابله با سارقان هیچ قانونی ندارید؟! پاسخ میشنوید که سرقت جرم است و برای مقابله با آن نیز قوانین مشخص و تعریفشدهای داریم! میپرسید؛ چرا با استناد به همان قانون از سرقت جلوگیری نمیکنید؟! پاسخی نمیشنوید! از مجلس میپرسید که شما در کسوت نمایندگان مردم چرا مسئولان و مراکز دستاندرکار را برای مقابله با سرقت، ملزم به اجرای قوانین موجود نمیکنید؟! پاسخهای متفاوت میشنوید، عدهای با شما همراهند و تعدادی هم، سکوت را ترجیح میدهند!
حالا در این تمثیل، جای «سرقت» را با «کشفحجاب» عوض کنید! آیا بیاعتنایی به کشف حجاب که به فرموده حکیمانه رهبر معظم انقلاب «هم حرام شرعی و هم حرام سیاسی» است، با آنچه در این تصویر و تمثیل فرضی آمده است کمترین تفاوتی دارد؟! لطفاً از کوره در نروید! اگرچه بسیاری از کشفحجابکنندگان از واقعیت پلشت این پدیده خبر نداشته و فریب خوردهاند و به قول حضرت آقا اگر بدانند که حقیقت ماجرا چیست، از آن دست میکشند، ولی اولاً در مثل مناقشه نیست و ثانیاً، کشف حجاب پدیدهای عفتسوز و خانوادهبرانداز است و از این منظر، اگر پلیدتر از سرقت نباشد، دستکمی هم از آن ندارد!
بر فرض که تهیه و تدوین قانون تازهای برای حجاب ضرورت داشته باشد! سؤال این است چرا مادام که قانون جدید به تصویب نرسیده است، این پدیده پلشت و خسارتآفرین به حال خود رها شده و برای پیشگیری از آن به قوانین موجود عمل نمیشود؟ آیا این بیتوجهی مصداق صریح قانونشکنی و «ترک فعل» نیست؟! بدیهی است که هست.
۴- شاید این احتمال را بدبینانه تلقی کنید! ولی درباره تهیه و تدوین لایحه حجاب نکاتی هست که علت و چرایی آن را در هالهای از ابهام فرو برده است. از جمله آن که؛
الف: با توجه به قوانین روشن و تعریفشدهای که در نظام حقوقی کشور برای مقابله با کشفحجاب وجود دارد، چه نیازی به تهیه و تدوین لایحه جدید بوده است؟!
ب: ممکن است گفته شود در قوانین موجود نواقص و کمبودهایی بوده است که باید اصلاح میشد! خُب، از آنجا که حجاب علاوهبر حکم شرع، یک ضرورت بنیادین در حفظ عفاف و بنیان خانواده است، قانون جدید باید در مقایسه با قانون موجود از تلاش و اهتمام بیشتری برای حفظ حجاب و نجات جوانان از چنبره فریب دشمنان و بداندیشان برخوردار باشد. که متاسفانه اینگونه نیست. بنابراین لایحه جدید برای چیست؟!
ج: لایحه عفاف و حجاب همانگونه که به آن اشاره شد، ضمن آن که نقش قابل قبولی در پیشگیری از بیحجابی ندارد، مسیر ارتکاب این جرم را هموارتر نیز میکند و در دیگر سوی، از هنگامی که خبر تهیه این لایحه مطرح شده است، همان برخورد نیمبندی که بر اساس قوانین موجود با پدیده کشف حجاب صورت میگرفت نیز کاهش چشمگیری داشته است! چرا؟! آیا این حرکت مصداق «بازی دو سر باخت» نیست؟!
۵- بدیهی است صف عوامل وابسته به سرویسهای بیگانه که کشف حجاب را به عنوان یک ماموریت انجام میدهند و برخی از آنها نیز دستگیر شدهاند، از صف دختران و خانمهای فریبخورده و جوزده جداست. مسئولان محترم باید طیف فریبخورده را از افتادن در گردابی که دشمن برای آنها تدارک دیده است، نجات بدهند. البته برخورد با هرکدام حساب جداگانهای دارد ولی پیشگیری از کشف حجاب در هر دو طیف ضروری است. مقابله با عوامل وابسته و مامور برای پیشگیری از اشاعه عامدانه بیحجابی و جلوگیری از کشفحجاب فریبخوردگان با انگیزه و هدف نجات آنها.
Comments
«حجاب استایل ها مسلمانان بی بخار هستند/ شهریه مدرسه ۳۰ تا ۱۲۰ میلیون تومان علی الحساب/ آموزش مجازی و دسترسی نوجوانان به شبکههای اجتماعی نسل جدید را سمپاشی کرد/ سعیدحجاریان به امام و مردم توهین می کند» — بدون دیدگاه
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>