پرستو احمدی و دو نوازنده کنسرت فرضی «بازداشت شدند»
گزارش شده است که پرستو احمدی، خواننده، احسان بیرقدار، نوازنده پیانو و سهیل فقیهنصیری، نوازنده گیتار الکتریک، که با یک «کنسرت فرضی» خبرساز شدند، بازداشت شدهاند. به گفته یک وکیل دادگستری خانم احمدی در استان مازندران و آقایان بیرقدار و فقیهنصیری در آموزشگاه موسیقی خود در تهران بازداشت شدهاند.
میلاد پناهیپور، وکیل دادگستری، به امتداد گفته است برای همه کسانی که در این برنامه اجرا داشتند، از جمله شخص پرستو احمدی، پرونده قضایی تشکیل شده است.
حساب اینستاگرام پرستو احمدی از دسترس خارج شده است.
در هر سه ویدیویی که از اجرای قطعات مختلف در حساب یوتیوب پرستو احمدی منتشر شده است، احسان بیرقدار و سهیل فقیهنصیری به عنوان نوازنده او را همراهی میکنند.
آقای پناهیپور گفته از ظهر امروز وضعیت پرستو احمدی روشن نبوده و پس از مدتی «متوجه شدیم که او هم امروز در استان مازندران بازداشت شده است.»
آقای پناهیپور گفته انتظار میرفت که روند قضایی طی شود، اما بدون ابلاغ یا احضار به نهاد قضایی ناگهان خبر بازداشت رسیده است.
این وکیل دادگستری گفته است: «متاسفانه ما از اتهامات خانم احمدی، نهاد بازداشت کننده و محل نگهداری او اطلاعی نداریم ولی از طریق مراجع قانونی، موضوع را پیگیری خواهیم کرد.»
پرستو احمدی متولد فروردین ۱۳۷۶ در نوشهر است.
او فارغالتحصیل کارگردانی در دانشگاه سوره است و سالها در صفحه اینستاگرامش پیانو مینواخت و آوازهای بسیاری را بازخوانی و منتشر میکرد.
خانم احمدی با اجرای قطعه «از خون جوانان وطن» عارف قزوینی در جریان اعتراضات ۱۴۰۱ در سطح گستردهای شناخته شد.
پرستو احمدی کارهای استودیویی و حرفهای نیز در کارنامه خود دارد. اولین کار حرفهای او بازخوانی ترانه فولکلور مازنی «عزیز جون» در تابستان ۱۳۹۹ بود. دومین کار خانم احمدی «حیرانی» با شعری از باباطاهر عریان در تابستان ۱۴۰۰ و سومین هم اجرای «لحظه دیدار» شعری از اخوان ثالث در فروردین ۱۴۰۱ بود.
پرستو احمدی در خرداد ۱۴۰۲ کاری به نام «هوای آزاد» با شعری از فاطمه دوگوهرانی منتشر کرد که به گفته خودش ادای دینی به جنبش «زن، زندگی، آزادی» بود. ۳ ماه از انتشار این قطعه نگذشته بود که او مورد پیگرد قضایی قرار گرفت.
احضار او به دادسرای امنیت تهران و توقیف وسایل شخصیاش، چالشهایی را برای فعالیتهای هنریاش ایجاد کرد. با این حال، او با انتشار ترانهای با شعر هوشنگ ابتهاج سکوت چهار ماهه خود را شکست، این ترانه داستان زنان خواننده همچون خود پرستو احمدی در ایران است.
او در آذر ماه ۱۴۰۳ با پخش اجرای چند قطعه روی صحنه، در یک کاروانسرا، موجی از واکنشهای سیاسی، اجتماعی و هنری را برانگیخت.
احسان بیرقدار، از همکاری با مرکز موسیقی صداوسیما تا کنسرت کاروانسرا
احسان بیرقدار، نوازنده پیانو و کلارینت، متولد ۱۳۶۰، کارشناس موسیقی دانشگاه سوره و کارشناس نوازندگی کلارینت از دانشگاه هنر است.
او با مرکز موسیقی صداوسیما همکاری میکرد.
ساخت آلبومهای «ساکن روان»، «گاهی درخشش آفتاب»، «خواب میبیند»، و موسیقی متن فیلمهای سینمایی «زاپاس»، «لونه زنبور»، «تک تیرانداز» و «پدر گواردیولا» و تنظیم آلبوم «لالاییهای ایرانی» و آهنگسازی آلبومهای «رد انگشتان من» و «تا ابد ابری» از جمله کارهای او است.
سهیل فقیهنصیری، نوازنده گیتار و مدیر آموزشگاه موسیقی گشتاسب
سهیل فقیهنصیری متولد ۱۳۶۶ نوشهرکارشناسی موسیقی در رشته نوازندگی گیتار کلاسیک از دانشگاه هنر و کارشناسی ارشد در رشته آهنگسازی از همان دانشگاه است.
او شاگردی سیمون آیوازیان و مهرداد پاکباز بوده است.
نوازندگی در موسیقی فیلمهای «استراحت مطلق»، «شش و بش»، «چهارشنبه ١٩ ارديبهشت»، «خفگى»، «عرق سرد»، «شام آخر»، «لونه زنبور»، «زير سقف دودى»، «زاپاس»، و «آشفتگی» و همکاری در دو آلبوم گروه ساکن روان به نامهای «ساکن روان» و «گاهی درخشش آفتاب» از جمله کارهای او است.
آقای فقیهنصیری مدیر آموزشگاه موسیقی گشتاسب بوده است.
Comments
پرستو احمدی و دو نوازنده کنسرت فرضی «بازداشت شدند» — بدون دیدگاه
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>