هر کس اختلاس کرد ناخنش را بکشید، شلاق نیاز نیست؛ نامه دهند پرستارها و معلمها باید محجبه باشند
*- تنها یک درصد مهاجران ایرانی تمایل به بازگشت دارند
اعتمادآنلاین |در آستاه دو ساله شدن دولت سیزدهم، حسن نوروزی، عضو کمیسیون قضایی مجلس با جماران گفتوگو کرده است.
به گزارش جماران، بخشهای مهم این گفتوگو را در ادامه میخوانید:
- یکی از مشکلاتی که دولت رئیسی از آن رنج میبرد، بحث رفیق بازی و انتخاب دوستانه و رفاقتی است که برخی از افراد ناآگاه در آن دخیل هستند و این مشکلات را ایجاد میکنند.
- تمام بودجه عمرانی که مجلس به دولت میدهد ۲۰۰ هزار میلیارد تومان و بودجهای که به شهرداری داده میشود ۱۲۰ هزار میلیارد تومان است. این بودجه کجا کنترل میشود؟
- رئیسی باید به وزیر کشور و وزیر کشور به استاندارها و استاندارها به معاونهای عمرانی دستور دهند که این پولها را باید سرمایه گذاری کنند، نه اینکه به آبدارچی ۲۵ میلیون حقوق داده شود، به خودشان ۵۰ الی ۶۰ میلیون یا به دیگری ۷۰ میلیون حقوق بدهند؛ این حقوق ها نجومی است.
- رئیسی باید تمام مراکز عمومی و غیر دولتی اعم از، پتروشیمی، فولادها و… را تحت کنترل بگیرد.
- رئیسی با اژهای هماهنگ کند و اگر مشکلی دارد سینه سپر کند و مجلس به او قانون بدهد و در دهان افرادی بزند که اموال بیت المال را میبرند. یک اعلامیه بدهند و بگویند، آقای استاندار و بخشدار و شهردار! حق ندارید حتی یک لیوان چای روی میزتان باشد؛ باید چای و آب تان را در منزل بخورید و به سر کار بیایید. معنا ندارد که روی میزتان پر از میوه و شیرینی و غذا باشد!
- آقای وزیر بهداشت! خلاف ممنوع است؛ باید به تمام داروخانهها و بیمارستانها نامه دهند که پرستارها باید محجبه باشند. این قانون نمیخواهد که بنویسیم شلاق بزنیم! تمام معلمها در هر جای آموزش و پرورش باید محجبه باشند و نیاز به شلاق زدن ندارد.
- قانون را ما مینویسیم و نقش ما این است که آقای رئیسی بفرمایند، در تمام مراکز عمومی و غیر دولتی هر کسی که پولی برای خود برداشت، اختلاس حساب شود و ناخن این افراد را بکشند؛ نگویند این کار، اختلاس نیست و آنوقت از ما بخواهد تا ما ناخن او را بزنیم! خودش هم عمل کند.
- نگویند ما قانون نداریم؛ ما قانون داریم و هر کسی به طور مثال از پتروشیمی یا فولاد از یک میلیون تا ۱۰۰ میلیارد پول برداشت ناخن او را بکشند. افراد را از بیرون نیاورند، بلکه بچههای متدین آن جا سر کار بگذارند
تنها یک درصد مهاجران ایرانی تمایل به بازگشت دارند/ مهاجرت نخبگان و نداشتن برنامه برای حفظ آنان چوب حراج به سرمایههای انسانی کشور است
اعتمادآنلاین | جملیه کدیور در یادداشتی با عنوان «چوب حراج به سرمایههای انسانی» از نبود برنامه برای حفظ نخبگان در کشور گلایه کرده است.
به گزارش اطلاعات، جمیله کدیور نوشته است: طی این سالها، ایران جزو صادرکنندگان اصلی نیروهای تحصیلکرده و نخبه خود بوده که برای هریک میلیونها دلار هزینه شده تا به مرحله ثمردهی و خدمت به میهن خود برسند؛ سرمایههایی انسانی که با سوء مدیریتها و تنگنظریها مجالی برای پیشرفت و آیندهای روشن نمیبینند و به همین دلیل جذب کشورهایی میشوند که با مشوقهای مختلف و تسهیل مقررات مهاجرتی در صدد جذب نیروهای مستعد هستند. پربیراه نیست اگر بگوییم ایران نه فقط سیاست، طرح و برنامهای برای استفاده از مواهب مهاجران به خارج یا داخل و مهاجران ایرانی بازگشته به کشور نداشته، بلکه سیاست، طرح و برنامهای هم برای حفظ نخبگان خود ندارد.
او تاکید کرده است: تردیدی نیست که تلاش دولت برای مواجهه با موج جدید مهاجرت از یک سو و جذب مهاجران ایرانی مقیم خارج کشور از سوی دیگر، زمانی به نتیجه میانجامد که با تغییر رویکرد نسبت به شهروندان خود اعم از مهاجر و غیر مهاجر، به دور از شعارهای تکراری، به اصلاح زیرساختهای کشور پرداخته، برای بهبود شرایط اقتصادی و بازکردن فضای سیاسی و اجتماعی و تغییر رفتار نسبت به جوانان، بهویژه نخبگان و سرمایههای انسانی کشور همت کند.
بر اساس آمارهای منتشره توسط گالوپ، طی سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۸ به طور میانگین فقط حـدود ۷ درصـد از مهاجـران تمایـل به بازگشت به کشـور مبدأ خـود داشتهاند و مابقی تمایلی به ترک کشور مقصـد نداشتند.
بهرغم تلاشهای دولتها در ایران طی سالهای اخیر برای تشویق مهاجران به بازگشت، بر اساس این آمار، تمایل به بازگشت میان ایرانیان مهاجر کمتر از میانگین و ۱ درصد اعلام شدهاست.
Comments
هر کس اختلاس کرد ناخنش را بکشید، شلاق نیاز نیست؛ نامه دهند پرستارها و معلمها باید محجبه باشند<br>*- تنها یک درصد مهاجران ایرانی تمایل به بازگشت دارند — بدون دیدگاه
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>