*- قرارگاه انضباط شهری را راهاندازی کردهایم
*- حجت تمام است باید با بی حجاب ها برخورد عبرت آموز شود
*- انتخابات پیش رو فرصت کافی برای “خالص سازی” توسط شورای نگهبان هست
به گزارش سایت دیدهبان ایران؛ «محمد امین توکلیزاده» معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران درباره خبر بکارگیری حجاببانها توسط شهرداری تهران گفت: ما قرارگاه انضباط شهری را راهاندازی کردهایم، مدتی است که در این خصوص جلسات منظمی برگزار میشود. در این قرارگاه موضوعات مختلف و متنوع انضباط شهری را پیش می بریم.در واقع ما به دنبال این بودیم که چگونه میتوانیم در شهر یک انضباط در موضوعات فرهنگی اجتماعی داشته باشیم.
وی ادامه داد: در این قرارگاه برای این منظور حرکتهای ایجابی به صورت مفصل تهیه و تدوین شده و همچنین موضوعات تبیینی و انضباطی در آن نیز دیده شده است.
معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: در مترو موضوعات متنوعی از جمله دستفروشی، تخریب اموال عمومی، ورود آقایان به واگن بانوان و … داشتیم که در واقع متولی خاصی نداشت. در واقع فهرست بلندبالایی از موضوعات داشتیم که این موضوعات نه تنها در ماموریتهای حراست مشخص نشده بود که در ماموریت انتظامات مترو و ماموریت های فراجا نیز نامشخص بود.
توکلی زاده خاطرنشان کرد: در این خصوص نیز قرار شده است گروهی ذیل مترو سازماندهی کنیم تا در این ساماندهیها شرکت کنند. یکی از این موضوعات که در ذیل این قرارگاه به آن پرداخته خواهد شد حتما حجاب خواهد بود. بالاخره طبق قوانین کشور حجاب در همه جا باید مراعات شود و یک فردی هم باید در این زمینه تذکر دهد که اگر کسی مراعات نکرد به او گوشزد کند تا او توجه کند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر یک سری نیرو برای فعالیت در قرارگاه انضباط شهری داریم و هر جا قطعا کمبود نیرو داشته باشیم، اضافه خواهیم کرد.
معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران اختیار عمل این افراد تا چه میزان است؟ تصریح کرد: وظیفه شهرداری در این حوزهها در حد گوشزد است و اقدامات سلبی بر عهده ما نیست و برعهده ضابط قضایی باید باشد تا به لحاظ قانونی بتواند در حوزه اقدامات سلبی وارد شود. این افراد هر جایی پلشتی و بی انضباطی باشد، برای نظام بخشی شهر اقدامات لازم را انجام می دهند.
توکلی زاده در پاسخ به این سوال که آیا برای این منظور قرار است 400 نیرو استخدام کنید؟ گفت: این اعداد و واژگانی که در این خصوص مطرح می شود جعلی است. ما همین الان هم یک سری نیرو داریم که وظیفهشان همین است و تعدادشان کم است تعدادی از آنها بازنشست شدهاند و تعداد کمی حضور دارند و ما برای تکمیل پرسنل مانند هر جای دیگری که نیروهایش را برای انتظام بخشی و نظام بخشی سیستم خودش تکمیل میکند، اقدام می کنیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا این کار برای شهرداری بار مالی و مسئولیت اضافهای ایجاد نمی کند؟ گفت: اینها همه از تکالیف ما است و هیچ کدام خارج از تکالیف ما نیست. بلکه از مواردی است که یا فراموش شده یا بدون متولی است یا بینظم است و ما باید این موارد را انتظام ببخشیم و شهر باید براساس قانون اداره شود. هرچقدر ما بر قانون پافشاری کنیم و قانون مدار رفتار کنیم شهر بهتر و زندگی بهتری خواهیم داشت. برای اجرای قانون نیز همه باید کمک کنند از شهروند گرفته تا مجریان قانون باید به اجرای قانون کمک کنند.
معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران در پاسخ به این سوال که آیا آموزشهای لازم به این نیروها داده شده است؟ گفت: بالاخره موضوعات انسانی خیلی مراعات لازم دارد و حرمت، کرامت و شأن افراد باید رعایت شود ولو اینکه تخلفی کنند و در این موضوع بی انضباطی داشته باشند بازهم ما حق نداریم شأن و کرامت این افراد را نادیده بگیریم. هر تذکری داده میشود و هر نظام بخشی که می شود با درنظر گرفتن کرامت و شأنیت آن فرد باید اتفاق افتاد و وظیفه ما بیش از این نیست.
*******************************
حجت تمام است باید با بی حجاب ها برخورد عبرت آموز شود
کیهان نوشت:دشمن و دنبالههای داخلی آن و از جمله افراطیون مدعی اصلاحات و برخی سلبریتیهای بیسواد تصور میکردند که زنان و دختران ایران تحت تاثیر تبلیغات گسترده، حجاب را کنار گذاشته و دیگر بهندرت میتوان، حجاب بر سر دختران و زنان کشورمان دید. اما زهی تصور باطل، زهی خیال محال.
مردم در این آزمون سربلند بیرون آمده و حتی شاهد بودیم که در چند نوبت، زنان غیور کشورمان به دلیل امر به معروف و نهی از منکر خطاب به اقلیت هنجارشکن و پر سر و صدا، مورد حمله قرار گرفتند.
مردم عزیز ایران در مقایسه با دهههای گذشته، به مراتب دینمدارتر شدهاند. کافی است تصاویر جمعیت انبوه عزاداران حسینی در دهه اول محرم امسال را مرور کنید. همه اینها حجت را بر مسئولین و دستگاههای ذیربط تمام میکند. اینکه با قاطعیت و صلابت با اقلیت هنجارشکن در مسئله حجاب برخورد شود. اینکه اگر فردی با گردنکلفتی، به زنان و دختران عفیف ایران جسارت کرد، در کمترین زمان اقدامی بازدارنده و عبرتآموز به این هتک حرمت داده شده تا حساب دست این اقلیت بیمنطق بیاید و اینگونه جسارت نکنند.
*******************************
انتخابات پیش رو فرصت کافی برای “خالص سازی” توسط شورای نگهبان هست
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ عبدالله گنجی در ارگان مطبوعاتی نزدیک به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (روزنامه جوان) نوشت:خالصسازی امری بسیار مهم است، اما سؤال اساسی این است که شعاع آن چه اندازه است، شاخصهای آن چیست؟ مخلصین با چه اصولی غربال میشوند و کلاً چنین امری شدنی و لازم است؟ آیا امری فراتر از قوانین موجود است و علت بدبینی طیفی از اصلاحطلبان بدان چیست؟
بدون تردید خالصسازی باید در تراز و شعاع نظام جمهوری اسلامی همیشه وجود داشته باشد و حصر در باند و سلیقه نشود، اما شرط آن این است که سلایق را درست بشناسیم و با اصولی بسنجیم، تفسیر موسع یا تقلیلگرایانه از شعاع جریانات همسو با انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی و اندیشه امام باید بدون افراط و تفریط باشد.
خالصسازی باید مبتنی بر تجربیات و شناخت گذشته باشد و دو خصلت سلبی را در بربگیرد؛ اول، سکولارهای ساختارشکن که سکولارخواهی، مطالبه دائمی آنان است و با ادبیات متفاوت عنوان میشود. دوم، منفعتطلبانی که جز بدنام کردن نظام جمهوری اسلامی و به حراج گذاشتن سرمایه اجتماعی آن هنری ندارند.
خوشبختانه پیش ثبتنام این دوره و فرصت طولانی جهت بررسی صلاحیتها این حسن را دارد که دیگر با گزینه «عدم احراز صلاحیت» مواجه نخواهیم بود. اما خالص بودن نیروهای انقلاب اسلامی امری لازم، ضروری و آرمانی است که همه باید هم برای خلوص فردی خویش، هم برای «وحدت خالصان» تلاش کنند. بارها نوشتهام که برای عبور از سلایق و یگانه شدن ذیل کلیت نظام، نیروهای سیاسی کشور باید بر اصول مشترکی تفاهم کنند و خالصسازی و توقع خالص بودن حول آنان شکل بگیرد. سکولارها شامل حال این اصول نمیشوند. آنان نمیتوانند هم سکولار باشند و نظام غیر دینی بخواهند، هم از نبود خود در جمع خالصان انقلاب اسلامی تعجب کنند. هیچ چارهای نداریم که این اصول را محور قرار دهیم و گرد آن جمع شویم.
۱- جمهوری اسلامی به معنای باور به مردمسالاری دینی با ماهیت اسلام سیاسی اصل اول است؛ ۲- ولایت فقیه؛۳- امام خمینی در حوزه سیره و اندیشه به عنوان بنیانگذار ۴- قانون اساسی و ۵- سیاستهای کلی نظام. کسانی که سیاستهای کلی نظام (اجرای بند یک اصل ۱۱۰ قانون اساسی) را قبول ندارند هرچند محترم باشند، اما وقتی قبول ندارند نمیتوانند ذیل آن قانون وضع یا رفتار سیاسی – حکومتی داشته باشند. اگر خالصسازی را حول این چند اصل قرار دهیم، هم عدد خطوط قرمز کم میشود، هم به تفاهم شفافی میرسیم و هم شعاع مردمسالاری در تراز و شأن جمهوری اسلامی ترسیم خواهد شد.
Comments
*- قرارگاه انضباط شهری را راهاندازی کردهایم<br>*- حجت تمام است باید با بی حجاب ها برخورد عبرت آموز شود<br>*- انتخابات پیش رو فرصت کافی برای “خالص سازی” توسط شورای نگهبان هست — بدون دیدگاه
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>