سفر مولوی عبدالحمید به حج ممنوع شد
۷ چهره ورزشی رییس فدراسیون، در لیست ممنوعه مجلس قرار گرفتند
قطعی آب در تهران همچنان ادامه دارد؛ آب رسانی با تانکر
اردوغان: ایران مانع کریدور زنگزور است نه ارمنستان
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ با سفر مولوی عبدالحمید به حج مخالفت شده و امام جمعه اهل سنت زاهدان اجازه مسافرت حج را ندارد.
بنابر گزارش دیده بان ایران؛ پایگاه اطلاعرسانی دفتر امامجمعه اهل سنت زاهدان نوشت: «طبق برنامهریزی و نوبت قبلی، مولوی عبدالحمید امسال به عنوان زائر قصد تشرف به حج را داشتند، اما بنابر اعلام برخی از مسئولان وزارت اطلاعات، با سفر حج ایشان مخالفت شده است»
منبع: سایت دیده بان ایران
*******************************
به گزارش سایت دیدهبان ایران؛ رییس فراکسیون فرهنگ عمومی مجلس در نامهای خطاب به سید حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان خواستار رسیدگی به شرایط ۷ رییس (فعلی و اسبق) فدراسیونی شد که همزمان عضو هیات علمی دانشگاهها هستند.
طبق رای دیوان عدالت اداری و قانون مدیریت کشوری ماموریت اعضای هیات علمی دانشگاهها ابطال شده است. همین مسئله هم باعث شد تا سید مجتبی محفوظی رییس فراکسیون فرهنگ عمومی، عضو هیات رییسه و دبیر اول کمیسیون فرنگی در نامه خود خطاب به وزیر ورزش عنوان کند: حسب رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری ماموریت اعضای هیات علمی رسمی یا پیمانی به وزارت ورزش یا یکی از فدراسیونهای ورزشی یا حتی ماموریت کارمندان فدراسیونهای ورزشی به وزارت ورزش با صدور مجوز امکانپذیر نخواهد بود و این افراد باید به مرکز فعالیت خود بازگشته و فعالیتهای آموزشی را از سر بگیرند.
در ادامه این نامه چنین آمده است: چنانچه در بررسی اولیه محرز گشته است، رای مذکور دیوان شامل هفت نفر از روسای کنونی فدراسیونها شامل تیروکمان، بدنسازی، کشتی، اسکی و… میشود. لذا ضمن اینکه حضور فعلی روسای این فدراسیونها غیرقانونی به شمار میآید، دستور فرمایید رای دیوان عدالت اداری در انتخابات هیات رییسه فدراسیونها سال ۱۴۰۲ همراه با دقت بیش از قبل لحاظ گردد و در بررسی صلاحیتها در قانون اجرا شود و دفتر دبیرخانه فراکسیون را نیز از نتیجه مطلع کنید.
یک منبع آگاه در وزارت ورزش درحالی صحت این نامه و رسیدن آن به وزارت ورزش و جوانان را تایید کرد که طبق این نامه، درحال حاضر فعالیت غلامرضا شعبانیبهار رئیس فدراسیون تیروکمان، عبدالمهدی نصیرزاده رئیس فدراسیون بدنسازی، علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی، عباس نظریان رئیس فدراسیون اسکی مشمول نامه فراکسیون فرهنگ عمومی ورزش میشوند و با این حساب ادامه فعالیتشان در راس این سه فدراسیون غیرقانوی محسوب میشود.
این در حالی است که اخیراً ۲۲ تیرماه بهعنوان تاریخ برگزاری انتخابات فدراسیون کشتی هم اعلام شد.
در نامه محفوظی خطاب به سجادی درحالی از ۷ رئیس فدراسیون نام برده شده که نام فضلالله باقرزاده، مهدی گودرزی و امیریخراسانی هم در لیست مذکور دیده میشود حال آنکه این سه نفر دیگر رئیس فدراسیونهای شمشیربازی، سهگانه و روستایی و عشایری نیستند.
حال باید منتظر ماند و دید وزارت ورزش و جوانان و در راس آن سید حمید سجادی وزیر ورزش در آستانه بازیهای آسیایی و سال کسب سهمیه المپیک، چه تصمیمی درخصوص نامه رسیده از مجلس خواهد گرفت.
منبع: ایرنا
************************
قطعی آب در تهران همچنان ادامه دارد؛ آب رسانی با تانکر
به گزارش سایت دیدهبان ایران؛ همین یک ماه پیش بود که معاون وزیر جهاد کشاورزی دولت انقلابی اعلام کرد که با حکمرانی آب میتوانیم آب دو میلیارد نفر را تامین کنیم. طولی نکشید که در قلب پایتخت آب قطع شد و برخی از شهروندان از این فروشگاه به آن فروشگاه به دنبال آب معدنی میگردند. برخی هم در صف میمانند تا مامور تانکر آبرسانی چند بطری آب به آنها بدهد.
پس از پنج روز قطعی آب در تهران و آشفتگی شهروندان، سرانجام آبفا اعلام کرد که آب همه مناطق وصل است و در هیچ منطقهای قطعی آب نداریم.
آب همچنان قطع است
محس اردکانی، مدیرعامل آبفای تهران در یک برنامه تلوزیونی گفت که از امروز صبح در هیچ نقطهای از شهر قطعی آب نداریم. او همچنین گفت که اگر موردی هم وصل نشده بود، شهروندان با شماره 122 تماس بگیرند.
با این حال گزارشهای رسیده نشان میدهد در برخی مناطق آب همچنان یا قطع است یا با فشار ضعیف وصل شده است. زهره یکی از ساکنان خیابان مطهری است و به تجارتنیوز میگوید: «آب ساختمان همچنان قطع است. آب معدنی برای مصارف ضروری از فروشگاه میخریم، اما پیدا کردن آب معدنی هم کار راحتی نیست.»
علی هم ساکن خیابان ویلا در تهران است. او هم میگوید آب ساختمان آنها همچنان قطع است. برخی از ساکنان مناطق دیگر از جمله صادقیه، بهجتآباد و سهروردی نیز با رد ادعای آبفا میگویند آب منطقه آنها همچنان قطع است. به نظر میرسد فقط آب چند منطقه وصل شده است.
آبرسانی با تانکر در تهران
کمبود آب معدنی با ادامه قطعی آب
آب از ساعت 12 شب تا هشت صبح وصل میشود، آن هم با فشار ضعیف. همین فشار ضعیف آب هم به همه ساکنان ساختمانها نمیرسد. آنها که پمپ دارند در رقابت برای آب برنده هستند. آنها هم که پمپ و منبع ندارند، دست خالی ماندهاند.
البته باید توجه داشت که همه ساختمانها مسکونی نیستند. ساختمانهای تجاری و اداری از همان فشار ضعیف آب در شب هم محروماند. به عبارتی در شیفت روز که کارکنان در ساختمان هستند، خبری از آب نیست. شبها هم دستشان از آب فشار ضعیف و قطرهچکانی کوتاه است.
روز گذشته اما قطعی آب در تهران وارد فاز دیگری شد. برخی از شهروندان اطلاع دادند که آب با همان فشار ضعیف هم در شب وصل نشد. شهروندان به خرید آب معدنی از فروشگاهها روی آوردند. بستههای کوچک و بزرگ آب حالا در سبد خرید آنها حرف اول را میزند. تا آنجا که برخی از رسانهها از کمبود آب معدنی در این مناطق گزارش دادند.
آبرسانی با تانکر؛ قطرهای در بیابان
بلاتکلیفی شهروندان تهرانی ادامه دارد. از یک سو آبفا اعلام کرده که آب وصل شده است و از سوی دیگر برخی شهروندان میگویند آب همچنان قطع است.
روز دوشنبه هم آبفای تهران اعلام کرد که آب تا ساعاتی دیگر وصل میشود، اما ماجرا ادامه پیدا کرد. سرانجام هم کار به آبرسانی با تانکر کشیده شد. باز هم مردم صف کشیدند، این بار برای آب؛ مایع حیات!
البته آبرسانی با تانکر هم جوابگو نبود. تعداد مناطقی که با قطعی آب مواجه بودند بیشتر از ظرفیت تانکرها بود. به عبارتی آبرسانی با تانکر در تهران مثل انداختن قطرهای در بیابان بود.
علت قطعی آب سیلاب است یا ته کشیدن ذخایر آب؟
اگرچه آبفای تهران علت قطعی آب را رانش زمین در محدوده کرج-چالوس اعلام کرده، اما بررسی دادههای رسمی نشان میدهد منابع آبی کشور و مشخصا تهران وضعیت خوبی ندارد.
پیش از در گزارشی به وضعیت ذخایر سدهای تهران پرداختیم. بر اساس این گزارش ذخایر سدهای تهران حدود 585 میلیون مترمکعب است که نسبت به سال گذشته حدود هفت درصد کاهش داشته است.
ادعای دولت رئیسی برای تامین آب 2 میلیارد نفر
قطعی آب در تهران در حالیست که شهرهای دیگر هم با بحران آب دستوپنجه نرم میکنند؛ از سیستانوبلوچستان گرفته تا مشهد. این در حالیست که اردیبهشتماه سال جاری، عباسعلی نوبخت، معاون وزیر جهاد کشاورزی ادعا کرد که ایران میتواند آب دو میلیارد نفر را تائید کند.
او گفته بود که اگر دور تا دور کشور را هم دیوار بکشند، باز هم میتوانیم امور کشور را پیش ببریم. ادعایی که انتقادات زیادی از سوی کارشناسان و کابران فضای مجازی داشت.
محمد فاضلی، پژوهشگر آب و توسعه در صفحه توییتر خود در واکنش به این ادعا نوشت: «از ایشان بخواهیم گزارش علمی این ادعا را منتشر کنند. اینها همین ادعا را به بالاییها میفروشند و بالا میروند. برای بالا رفتن، سرزمینی را نابود میکنند.»
منبع: تجارت نیوز
**********************
اردوغان: ایران مانع کریدور زنگزور است نه ارمنستان
رجب طیب اردوغان رییس جمهوری ترکیه در اظهاراتی گفت که ایران و نه ارمنستان مانع اصلی افتتاح کریدور موسوم به “زنگزور” است.
به گزارش عصرایران، اردوغان در جریان سفرش به جمهوری آذربایجان امروز (چهارشنبه) در اظهاراتی در باکو گفت:” اجرای این کریدور صرفا محدود به مقابله با موانعی نیست که ممکن است ارمنستان ایجاد کند، بلکه مانع اصلی از جانب ایران است. “
او افزود:” آذربایجان و ایران کشورهایی هستند که اکثریت جمعیت آن مسلمان هستند… این نگرش ایران هم آذربایجان و هم ما را نگران می کند. در واقع باید آنها را هم نگران کند.”
رییس جمهوری ترکیه ادامه داد:” امیدواریم در این زمینه نگرش مثبتی داشته باشند تا بتوانیم ترکیه، آذربایجان و ایران را ادغام کنیم و حتی ممکن است مسیری از پکن تا لندن راه اندازی کنیم.”
اردوغان پس از پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری اخیر ترکیه در نخستین سفر خارجی به جمهوری آذربایجان سفر کرده است. او رابطه شخصی بسیار نزدیکی با همتای باکویی خود دارد.
حمایت علنی الهام علی اف رییس جمهوری مادام العمر آذربایجان از اردوغان در جریان انتخابات ریاست جمهوری ترکیه، صدای انتقاد بخشی از اپوزیسیون ترکیه را نیز درآورده بود که او را متهم به مداخله در امور داخلی ترکیه می کردند.
گفتنی است پس از پایان جنگ 40 روزه پاییز سال 2020 قره باغ بین ارمنستان از سویی و ترکیه و آذربایجان و اسراییل در سوی دیگر، جمهوری آذربایجان موفق شد کنترل بخش های اشغالی منطقه قره باغ را به دست گیرد و از آن زمان موضوع افتتاح یک کریدور بین این جمهوری و منطقه خودمختار نخجوان و از آنجا به ترکیه در دستور کار رهبران دو کشور قرار گرفته است.
افتتاح این کریدور فرضی که از استان سیونیک در جنوب ارمنستان می گذرد، منجر به تغییرات عمده در ژئوپلتیک و مرزهای جغرافیایی منطقه قفقاز با ایران می شود و به همین خاطر دولتمردان ایران به صراحت اعلام کرده اند با وجود حمایت از بازپس گیری بخش های اشغالی قره باغ از سوی جمهوری آذربایجان، اما تهران هرگز اجازه تغییر مرزهای بین المللی و تاریخی خود با منطقه قفقاز را نخواهد داد.
در مقابل مقامات جمهوری آذربایجان و ترکیه می گویند زنگزور یک کریدور حملونقل بین المللی است که در صورت اجرا به آذربایجان دسترسی بلامانع به جمهوری خودمختار نخجوان بدون پستهای بازرسی ارمنستان در امتداد مرز ایران و ارمنستان میدهد.
از نظر باکو و آنکارا برقراری مجدد ارتباطات حمل و نقل بر اساس ماده 9 بیانیه سه جانبه امضا شده توسط رهبران آذربایجان، ارمنستان و روسیه پس از جنگ دوم قره باغ در سال 2020 پیش بینی شده بود که بیان می کرد تمام ارتباطات اقتصادی و حمل و نقل در منطقه باید رفع انسداد شود.
بر اساس این بیانیه، ارمنستان باید امنیت ارتباطات حمل و نقل بین مناطق غربی جمهوری آذربایجان و جمهوری خودمختار نخجوان را به منظور ترتیب دادن تردد بدون مانع افراد، وسایل نقلیه و محموله در هر دو جهت تضمین کند.
مقامات جمهوری باکو تفسیری موسع از مفاد بیانیه آتش بس خود با ارمنستان ارایه می کنند و از دل این بیانیه برای خود حق قطع مرزهای زمینی ایران با قفقاز و تغییر جغرافیای سیاسی منطقه را قائلند و با توجه به ضعف دولت ایروان می کوشند با مانورهای ضدایرانی و کسب حمایت از ترکیه و اسراییل، اجرای این کریدور را تضمین کنند.
ایران طی 2 سال گذشته با برگزاری رزمایش هایی در مرز خود با آذربایجان تلاش کرده به مقامات باکو هشدار دهد که با غره شدن به آزادسازی چند روستای متروک در منطقه قره باغ، طمع بیشتری به سرزمین های دیگر نکنند و ایران هرگونه تغییر مرزی در منطقه را تحمل نکرده و علیه آن وارد عمل خواهد شد.
در مقابل مقامات جمهوری باکو نیز در 2 سال گذشته با تشدید تبلیغات ضدایرانی در رسانه های خود و انجام اقدامات خصمانه علیه ایران، می کوشند افکار عمومی این کشور را علیه ایران بسیج کنند و ایران را دشمن استقلال و منافع ملی جمهوری آذربایجان معرفی می کنند
Comments
سفر مولوی عبدالحمید به حج ممنوع شد<br>۷ چهره ورزشی رییس فدراسیون، در لیست ممنوعه مجلس قرار گرفتند<br> قطعی آب در تهران همچنان ادامه دارد؛ آب رسانی با تانکر<br>اردوغان: ایران مانع کریدور زنگزور است نه ارمنستان — بدون دیدگاه
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>