حوزه علمیه خواهران:۲۰۰ هزار طلبه زن برای جهاد تبیین – رئیس قوه قضائیه: تذکر و مجازات سبک برای ترویج ناهنجاریهای اجتماعی، کافی نیست
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ حجت الاسلام والمسلمین جواد اسماعیلنیا ظهر دوشنبه در آئین تکریم و معارفه مدیرکل حوزههای علمیه خواهران استان مرکزی اظهار داشت: حوزه علمیه مولود با برکت انقلاب اسلامی و پدیده عظیم و مبارکی در کشور و آبروی نظام اسلامی است که به برکت نظام جمهوری اسلامی به موفقیتهای بزرگی دست پیدا کرده است.
معاون حوزه علمیه خواهران کشور افزود: حوزه علمیه خواهران در سطح کشور این افتخار را دارد بیش از ۲۰۰ هزار نفر برای نقش آفرینی در جهاد تبیین تربیت کند و امروز با توجه با تأکیدات مقام معظم رهبری خواهران حوزه علمیه در وسط میدان مشغول مجاهدت و جهاد هستند.
وی ادامه داد: ۵۰۰ مدرسه علمیه خواهران در سطح کشور در سطوح ۲،۳ و ۴ از مقطع کارشناسی تا دکترا فعال هستند و بیش از چند صد هزار حوزوی در عرصههای خانواده، طرح امین، مشاورههای دینی، همکاران فرهنگی در مدارس مشغول فعالیت هستند.
اسماعیل نیا اضافه کرد: راه اندازی صدها تشکل پژوهشی و تشکیل هستهها و کانونهای علمی در راستای تألیف و چاپ صدها عنوان کتاب از مهمترین فعالیتهای حوزه علمیه خواهران است.
وی تاکید کرد: با توجه به جنگ شناختی دشمنان علیه انقلاب اسلامی زن و خانواده امروز سنگر اول این جبهه است و حوزههای علمیه در این راستا هدفمند و با برنامه ریزی حرکت میکند.
معاون حوزه علمیه خواهران کشور افزود: همه توفیقات به دست آمده در حوزههای علمیه مرهون مجاهدت و هم افزایی متولیان حوزه و دستگاههای فرهنگی است و امروز رمز عبور موفق از جنگ شناختی دشمنان همدلی، روحیه جهادی و هم افزایی سایر دستگاههای علمی و فرهنگی در کشور است که باید مورد توجه باشد.
وی با بیان اینکه حوزه زنان و خانواده امروز نیازمند نقش آفرینی بانوان فرهیخته و متخصص است، گفت: بانوان فرهیخته باید بتوانند در برابر حجم عظیم شبهات و تخریبهای دشمنان نقش آفرینی کنند.
اسماعیل نیا افزود: حوزههای علمیه در راستای تربیت نیروی متخصص در حوزه بانوان شتابنده و با عزم راسخ گام برمی دارند و حضور فعالانه در عرصههای تربیتی و پژوهشی رسالت مهم این نهاد مقدس است.
دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی رسالت مهم حوزه علمیه خواهران است
وی تاکید کرد: دفاع از ارکان و دستاوردهای انقلاب اسلامی از رسالتهای مهم حوزه علمیه خواهران است و باید در این مسیر تلاش جهادی صورت پذیرد.
معاون حوزه علمیه خواهران کشور با اشاره به اینکه استان مرکزی با وجود ۱۸ حوزه علمیه خواهران و جمعیت ۴ هزار نفری نقش و جایگاه مهمی در کشور در بین حوزههای علمیه دارد، گفت: این استان در بسیاری از اقدامات پیشتاز است.
وی افزود: حمایتهای نماینده محترم ولی فقیه از حوزههای علمیه مهمترین دلیل موفقیت آنها در طول سالهای اخیر است و به برکت اقدامات و اهتمام ایشان زیرساختهای مناسبی در استان فراهم شده و باید از این فرصت ارزشمند برای خوبی استفاده کرد.
اسماعیل نیا ادامه داد: منتظر شکوفایی استعدادها و توانمندیهای حوزه علمیه خواهران استان مرکزی هستیم و قطعاً این استان قابلیت الگو شدن در سطح کشور را دارد.
وی اضافه کرد: مهمترین اولویت حوزههای علمیه پژوهش و مسائل محتوایی است و توانمند سازی در دستور کار قرار دارد.
*******************
رئیس قوه قضائیه گفت:
اژه ای: صرف تذکر و اعمال مجازات سبک برای عوامل سازمانیافته ترویج ناهنجاریهای اجتماعی، کارساز نیست / نسبت به آن دسته از افراد که در این قضیه، تکرار جرم دارند، اقدامات مقتضی وفق قانون ترتیب داده شود / هفتم اردیبهشت، لایحه قوه قضائیه برای حجاب به دولت ارسال شد، اما هنوز از دولت به مجلس نرفته
به گزارش انتخاب، به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حجتالاسلام محسنی اژهای امروز دوشنبه (۲۵ اردیبهشت) طی سخنانی در نشست شورای عالی قوه قضائیه، به برخی ناهنجاریها و ولنگاریها در قضیه عفاف و حجاب اشاره کرد و بعضی از آنها را مصداق تعدی به موضوع شرعی و قانونی حجاب و تبدیل شدن به فسادی بالاتر از کشف حجاب دانست و گفت: در تاریخ هفتم اردیبهشت ماه لایحه قوه قضائیه در موضوع حجاب و عفاف برای سیر مراحل قانونی به دولت ارسال شد اما هنوز این لایحه از دولت به مجلس نرفته است؛ لذا از وزیر دادگستری میخواهیم تا پیگیریهای لازم را در این خصوص انجام دهد.
رئیس قوه قضائیه در ادامه بار دیگر به دادستان کل کشور و دادستانهای مراکز استانها دستور داد تا با استفاده و بهرهگیری از ظرفیتهای قانونی موجود نسبت به مقابله مجدانه با جریانات سازمانیافته ترویج ناهنجاریهای اجتماعی که وابسته به بیگانگان و ضدانقلاب هستند، اهتمام داشته باشند و به صورت رسمی از دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی برای شناسایی و معرفی این جریانات، مطالبهگری کنند.
وی تاکید کرد: در مرحله صدور حکم و مجازات عناصر این جریانات سازمان یافته نیز باید به مقوله بازدارندگی توجه داشت؛ صرف تذکر و اعمال مجازات سبک برای عوامل این قبیل جریانات، کارساز نیست.
محسنی اژهای گفت: پس از مراحل دادسرا و دادگاه و محاکمه و صدور حکم قانونی و بازدارنده برای عناصر جریانات سازمانیافته ترویج ناهنجاریهای اجتماعی، مرکز رسانه قوه قضائیه باید به شیوه هنرمندانه به تبیین و تشریح ماهیت این قبیل جریانات برای مردم بپردازد.
رئیس دستگاه قضا افزود: همچنین مراجع قضایی ذیصلاح در مواجهه با افرادی که بصورت غیرسازمانیافته به ترویج ناهنجاریها مبادرت میورزند نیز از حداکثر ظرفیتهای قانونی در راستای بازدارندگی بهره بگیرند و نسبت به آن دسته از افراد که در این قضیه، تکرار جرم دارند، اقدامات مقتضی وفق قانون ترتیب داده شود.
خطاب به رؤسای کل دادگستریهای استانها اعلام کرد چنانچه برای تجهیز نیروهای قضایی در شعب اختصاصی رسیدگی به پروندههای هنجارشکنان ، نیاز به ابلاغهای قضایی بیشتر دارند، مراتب را اعلام کنند تا در اسرع وقت به آنها ترتیب اثر دهیم.
محسنی اژهای بیان داشت: قاطبه مردم ما متدیّن و طرفدار عفت هستند؛ حتی آن دسته از افراد که التزام کاملی به دین ندارند هم از عفت و امنیت بانوان حمایت میکنند؛ لذا اگر ما در این قضیه، برخوردهای مناسب داشته باشیم و مسئله را به درستی تبیین و تشریح کنیم، میتوانیم دست دشمنِ توطئهگر را قطع کنیم.
Comments
حوزه علمیه خواهران:۲۰۰ هزار طلبه زن برای جهاد تبیین – رئیس قوه قضائیه: تذکر و مجازات سبک برای ترویج ناهنجاریهای اجتماعی، کافی نیست — بدون دیدگاه
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>