Comments

جنایت روزمره ، روزمرگی جنایت<br> بیژن نیابتی — 1 دیدگاه

  1. جنگ جهانی بصورت جنگ ترکیبی (اصطلاح مفیدی است) در جریان است و هنوز کاملا نظامی نشده. با روی کار آوردن ترامپ هیچ تغییر اساسی ی حاصل نشده و قایق ترامپ کماکان روی مسیر اصلی رودخانه تسخیر شرق قرار دارد. امپریالیستهای غربی مجبور شده اند درصد بیشتری از منابع خود را به جنگ اختصاص دهند و این دقیقا نتیجه جنگ ترکیبی شرقی ها علیه غربی هاست. هر چه غربی ها بیشتر نظامی شوند، خدمات اجتماعی احمق کن دولتهایشان کمتر میشود و توده ها یشان شورشی تر و جوامعشان بحرانی تر خواهد شد. آمریکا و اروپا پیوندهای قوی زیر میزی فرهنگی- مالی دارند و بسادگی دو قطبی نمی شوند. تا وقتیکه امپریالیستهای شرقی، امپریالیستهای غربی را در فاز افزایش بودجه نظامی نگه دارند، آنها را تضعیف کرده و خود را تقویت خواهند کرد. از دستاوردهای مهم امپریالیستهای شرقی، پیدایش ترامپ، ظهور دست راستی ها و بی آبروئی اسرائیل و صیونیسم و داغون کردن اوکراین است. این وضعیت ادامه دارد و احتمال جنگ جهانی کم نیست. اینطور بنظر می آید که جنگ اوکراین برای امپریالیستهای شرقی کلیدی است و عامل اصلی بحران اجتماعی دولتهای غربی. اگر پروژه بریکس شرقی ها موفق شود، کار امپریالیستهای غربی بمعنای همتراز شدن با بقیه دنیا ، تمام می شود و سلطه چهارصد ساله آنها بر جهان از بین می رود. جنگها در پیش است و نتیجه نامعلوم.
    ما زنان و کارگران آنارشیست باید وضع فعلی را خوب درک کنیم و گول فریبکاری های ملی و نژادی و مذهبی را نخوریم. جنگ اصلی ما، ترکیبی-طبقاتی و علیه ارتجاع خودی و ارتجاع شرق و غرب است.
    ارتجاع هست: مردسالاری، بردگی مزدی، امپریالیسم، هیراشی، تعصبات و تبهکاری.
    کلیت ارتجاع مهم است نه یک جنبه از آن. مبارزه با کلیت ارتجاع هست انقلاب، مبارزه با جنبه هایی از آن هست رفرم. مبارزه رفرمیستی بدرد نمیخورد و فقط به نفع یک گروه ارتجاعی دیگر تمام می شود. سرنگونی طلبی ها زرق و برق دارند اما تقریبا فعلا تمام آنها در عمق ارتجاعی هستند.ا انقلاب صرفا سرنگونی نیست، انقلاب کوشش در از بین بردن فرهنگ اقتدارگرایی در جامعه است.
    آنارشیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>