جریمه ۷ تا ۱۵ درصدی برای پلتفرم هایی که کاربران آنها کشف حجاب کنند/ موافقت مجلس با لایحه «عفاف و حجاب»، متن کامل
*****
سیدابراهیم رئیسی به«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل گفت: عدالت جنسیتی و توجه به حقوق زنان در جمهوری اسلامی در دنیا کم نظیر است
*****
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ مطابق قانون جدید مجلس جریمههای نقدی و غیر نقدی برای پلتفرمهایی که کاربران آنها محتوای «مروج بدحجابی، بدپوششی و یا مبلغ برهنگی» را منتشر کنند در نظر گرفته شده است
گزارش نهایی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس درباره لایحه عفاف و حجاب برای بررسی در صحن علنی به مجلس ارجاع شد. طبق ماده ۴۲ متن این لایحه همه پلتفرمهای کاربرمحور باید طبق مقررات ذکرشده در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی عمل کرده و مانع انتشار محتوای بیحجابی، بدپوششی و یا مبلغ برهنگی شوند. ضمن اینکه همه این پلفترمها موظف شدند محتواهای مذکور را ظرف ۱۲ ساعت حذف کنند.
بنابر گزارش دیده بان ایران؛ همچنین براساس تبصره این ماده، پلتفرمهایی که کاربرمحور نیستند نیز موظف شدند در صورت تخلف علاوه بر حذف محتواهای مشابه، باید ۷ تا ۱۵ درصد سود حاصل از درآمد سالانه خود را به عنوان جریمه پرداخت کند. گفتنی است درصورت تکرار، مقدار این جریمه نقدی به ۱۵ تا ۲۵ درصد افزایش مییابد.
**********************
سفارش کار به بدحجابها هم جرم شد
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ مطابق قانون جدید مجلس شورای اسلامی سفارش و دادن کار به افرادی که این قانون بی حجاب دانسته ممنوع شده است.
در ماده ۳۸ قانون جدید حجاب آمده است: «سفارش کار یا سفارش تبلیغات به اشخاص حقیقی یا حقوقی که داخل یا خارج از کشور در فضای مجازی یا رسانهای فعال بوده و فعالیت آنها نوعاً ترویج یا تبلیغ برهنگی، بیعفتی، بیحجابی یا بدپوششی است، ممنوع و در صورتی که کار یا تبلیغاتِ موضوع سفارش مذکور انجام شده باشد، سفارشدهنده به حداکثر جزای نقدی درجه سه یا دو برابر هزینه تبلیغات مشابه در صدا و سیما، هرکدام که بیشتر باشد، محکوم میشود و درصورت تکرار مجازات به دوبرابر افزایش مییابد.»
و همچنین در ماده ۳۹ قانون جدید حجاب هم ذکر شده است: صاحبان حرف، مشاغل و کسب و کارهای مجازی و غیرمجازی در صورتی که در محل کسب یا حرفه یا شغل، به هر ترتیب برهنگی، بیعفتی، بیحجابی یا بدپوششی را ترویج یا تبلیغ کنند، در مرتبه اول به حداکثر جزای نقدی درجه سه یا پرداخت دو ماه سود ناشی از درآمد سالانه آن شغل، هر کدام که بیشتر باشد و به تشخیص قاضی به ممنوعیت از خروج از کشور تا دو سال و ممنوعیت از تبلیغات در فضای مجازی و غیرمجازی از شش ماه تا دو سال و در مرتبه دوم به حداکثر جزای نقدی درجه دو یا پرداخت چهار ماه سود ناشی از درآمد سالانه آن شغل، هر کدام که بیشتر باشد و ممنوعیت از خروج از کشور از شش ماه تا دو سال و ممنوعیت از تبلیغات در فضای مجازی و غیرمجازی از شش ماه تا دو سال و در مرتبه سوم علاوه بر مجازاتهای مرتبه دوم به حبس درجه پنج نیز محکوم میگردند.
در جای دیگری طبق ماده ۴۰ همین قانون عنوان شده است: «درصورتی که در محل کسب، حرفه یا شغل مجازی یا غیر مجازی، صاحبان یا کارکنان آنها به هر ترتیب مرتکب برهنگی، بی عفتی، بیحجابی یا بدپوششی شوند، علاوه بر اعمال مجازات مقرر برای مرتکب، صاحب حرفه یا شغل در مرتبه اول به جزای نقدی درجه پنج یا دو ماه سود ناشی از درآمد آن شغل هر کدام بیشتر باشد و به تشخیص قاضی ممنوعیت از خروج از کشور شش ماه تا دو سال و در مراتب بعدی به جزای نقدی درجه چهار یا چهار ماه سود ناشی از درآمد آن شغل هر کدام بیشتر باشد و ممنوعیت از خروج از کشور شش ماه تا دو سال محکوم میگردد.»
منبع: امتداد
**********************
متن کامل لایحه عفاف وحجاب/تا ۳سال از این قوانین برای برخورد با کشف حجاب کنندگان استفاده می شود
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ نمایندگان در نشست علنی امروز (چهارشنبه، 29شهریور) مجلس شورای اسلامی و در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد لایحه یک فوریتی حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب (حمایت از سلامت اجتماعی) با اجرای آزمایشی 3 سال این لایحه با 152 رأی موافق، 34رأی مخالف و 7 رأی ممتنع موافقت کردند.
فصل اول- کلیات
ماده ۱- خانواده به عنوان کانون اصلی ،رشد تعالی و آرامش ،انسان در برابر فرد و جامعه، اصالت دارد و هر رفتار، در فضای حقیقی یا مجازی از قبیل ،برهنگی بی حجابی بدپوششی در غیر حریم خصوصی و تبلیغ یا ترویج اموری که منجر به برهم زدن آرامش زن و مرد در خانواده گسترش طلاق و آسیب های اجتماعی و کاهش ارزش خانواده شود، نقض بندهای (۱) و (۷) اصل سوم (۳) و اصل دهم (۱۰) قانون اساسی است و مطابق احکام این قانون و سایر قوانین ممنوع می باشد.
ماده ۲- ایجاد هماهنگی ،تدبیر پیشبینی سازوکار لازم و نظارت بر عملکرد دستگاهها و نهادها و اشخاص حقوقی که در این قانون و مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه عفاف و حجاب برای آنها تکلیف مشخص شده بر عهده وزارت کشور است که با استفاده حداکثری از همه ظرفیت ها امکانات، منابع و تشکلهای غیر دولتی و مردمی و تشکیل ستاد هماهنگی و راهبری اجرای مصوبه عفاف و حجاب اقدام می نماید و گزارش آن را ابتدای آبان ماه هر سال به شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی ارائه می کند.
تبصره ۱- ستاد هماهنگی و راهبری اجرای مصوبه عفاف و حجاب با عضویت بالاترین مقام دستگاه های مذکور در فصل سوم این قانون و دو نفر از نمایندگان عضو کمیسیون قضائی و حقوقی و فرهنگی (هر کمیسیون یک نفر) مجلس شورای اسلامی به انتخاب مجلس به عنوان ناظر) تشکیل می شود.
تبصره ۲- دستگاههای فصل سوم این قانون که ذیل قوه مجریه نیستند از جمله نیروهای نظامی و انتظامی و سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با إذن مقام معظم رهبری موظف به همکاری با ستاد میباشند. تبصره ۳ دستگاههای اجرایی و نهادهای مذکور در این ،قانون مکلفند گزارش عملکرد سالانه خود را تاابتدای مهرماه هر سال به وزارت کشور ارائه دهند.
تبصره 4- رئیس مجلس شورای اسلامی مکلف ،است هر سال یک جلسه علنی مجلس را در اجرای ماده (۱۰۷) قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی به ارائه گزارش موضوع این ماده اختصاص دهد.
تبصره ۵ – قوه قضائیه از شمول حکم این ماده مستثنی است.
متن کامل قانون حجاب و عفاف (اینجا)
Comments
جریمه ۷ تا ۱۵ درصدی برای پلتفرم هایی که کاربران آنها کشف حجاب کنند/ موافقت مجلس با لایحه «عفاف و حجاب»، متن کامل — بدون دیدگاه
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>