Comments

تعرفه‌های پزشکی ۱۴۰۴؛ رضایت کادر درمان و نگرانی بیماران — 1 دیدگاه

  1. اکثریت پزشکای ایرانی (نه همه)، از دزدترین و پولکی‌ترین موجوداتی هستند که تنها و تنها وتنها به شعار پول معیار همه ارزشهاست تو همه جنبه‌های کار وزندگیشون عمل میکنند. در ایران هم تا وقتیکه سیستم درمان کشور بخش خصوصی داره، اینها هم از بخش عمومی/دولتی میدزدن و هم توی مطب و درمانگاه و بیمارستان خصوصی واسه پول بیشتر تنبون بیمارا رو از پاشون درمیارن و هم همیشه کارانه و تعرفه بیشتری میخوان و واسه اینکه مردم و بیمارا در سطح جامعه علیه‌شون نشند، عامدانه و آگاهانه به ترویج اخلاقیات مجیزگویانه بین اقشار و طبقات پائین جامعه به سود پزشکا و بقیه طبقات بالای جامعه شدیداً دامن میزنند!

    اکثراً و نه همه رذالتشون تا اونجاست که حتی جواب سلام مردم رو نمیدن و من از نزدیک دیدم که بطور سازمانیافته و گروهی در عرصه‌های مختلف مردم رو به مرگ میگیرن تا به تب راضی بشند!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>