Comments

بحران سرمایه‌داری جهانی، پیروزی رییس‌جمهور راست افراطی در آمریکا و آثار و عواقب آن در ایران! / جواد قاسم آبادی — 3 دیدگاه

  1. درباره مقاله سایت خبری امپریالیستی بی بی سی در مورد اینکه ترامپ گول تبلیغات روسیه را خورده و روسیه شروع کننده جنگ بوده است.
    گرچه این فاکت غیر قابل انکار است که روسیه به اوکراین تجاوز کرده، اما تحقیقات و مقالات زیادی وجود دارد که نشان میدهد اختلافات دروتی اوکراینی ها از مسائل اجتماعی مثل مردسالاری، بردگی مزدی و غیره، به روسی هراسی و قومگرایی کشیده شد که دلیلش رقابتهای درونی آلیگاروشهای وابسته به روسیه و امریکا و کشورهای غرب اروپا بود. کودتای سرنگون کننده نوکر روسیه و آوردن نوکر آمریکا و بعد نوکری دیگر مثل زلنسکی بحران سیاسی و اجتماعی اوکراین را افزایش داد و روسیه را وادار کرد که برای منافعش به اوکراین حمله کند (کاری جنایتکارانه) و دقیقا چیزی بود که دولت بایدن و سایر امپریالیستهای غربی میخواستند.حال ترامپ این را بزبان ساده و عامه پسند بیان کرده که روش او برای پیش برد نقشه کشی های استثمارگرانه اش است.
    وقتی حزب کمونیست شوروی سرنگون شد، ایالتهایی زیادی از آن دولت امپریالیستی جدا شدند و جنگی هم نشد. اما ناتو به پیشروی به جانب شرق ادامه داد و حتی حاضر نشد دو ایالت روس نشین اوکراین را برای صلح به روسیه بدهد تا کار به آدم کشی کشیده نشود.
    امپریالیستهای غربی بهتر از جمهوری اسلامی و امپریالیستهای شرقی نیستند و آخرین نمونه سیاستهایی آنها را میتوان در ارتباط با غزه دید که بغایت جنایتکارانه بود.
    زنان و کارگران ایران گول بی بی سی و سی ان ان، بایدن و ترامپ و سران اتحادیه اروپا و دولت انگلیس و‌دولت جمهوری اسلامی و چین و روسیه و غیره را نخورند و خود را با آنارشیسم کمونیستی آشنا کنند تا آگاهی لازم برای از بین بردن تمام انواع بدی ها را بدست بیاورند. به مردسالاران و اربابان بردگی مزدی باید بدبین بود نه خوشبین. آنها ممکن است رفاه بیاورند و یا آزادی سیاسی و عقیده بدهند اما فقط برای این است که استثمار کنند و زبان ببرند.
    بعضی ها حرف از آزادی بیان و دموکراسی در غرب می زنند و تبلیغات طبقات حاکم آنجا را تکرار میکنند. آزادی ابزار میخواهد که در غرب بر اساس مالکیتها بر وسایل تولید است و در انحصار سرمایه داران قرار دارد و جایی برای مخالفت با این انحصارات مالی بر آزادی ها وجود ندارد و آنرا متعلق به مردسالاران، سرمایه داران، امپریالیستها و بقیه کرده است. گول نخورید. آزادی با از بین رفتن فرهنگ سلطه جویی و استثمار نیروی کار ممکن است و بس.
    آنارشیست

  2. در ارتباط با جنگ هی میگویند که چرا اروپا و اوکراین در مذاکره صلح شرکت نکرده اند. لاوروف بخوبی جواب این امپریالیستها را داده است. او گفت آنها طرفدار صلح نبودند و نیستند. که حرفی درست است.
    دلیل تجاوز روسیه به اوکراین حمایت کشورهای اروپائی از آلیگاروشهای غیر روسی علیه آلیگاروشهای روسی در اوکراین، بدون قبول توافق، بود. قرار بسته بودند که دولت اوکراین در شرق اوکراین روسی هراسی نکند اما به قرارشان پایبند نبودند تا اینکه بعد از موفقیت کودتای (انقلاب مخملی) آمریکائی ها در اوکراین، زلنسکی آمد تا اوکراین هم عضو ناتو شود که این به معنای آوردن سلاح اتمی هم هست. روسها هم دیدند شطرنج را دارند می بازند بازی را بهم زدند و شروع کردند به حل مسئله از طریق نظامی. حالا امپریالیستهای روسها در گل مانده اند و سرمایه داران ترامپی می بینند که میتوانند از طریق صلح کلی امتیاز از اوکراین و روسیه و اروپا بگیرند. این اصل بازی سرمایه داران غربی و شرقی بوده در اوکراین تا به امروز بوده است.
    نتیجه این بازی ها کشته شدن احتمالا یک میلیون جوان و کارگر اوکراینی و روسی و بقیه جنگجویان گرسنه از مناطق مختلف جهان بوده است. هر چه زودتر این جنگ تمام شود بنفع زنان و کارگران روسی است بشرطی که باعث پیدایش جنگ دیگری نشود که معلوم نیست. خوب بود این جنگ از طریق شورش انقلابی و یا لااقل ضد جنگ در اروپا و آمرکا صورت میگرفت اما متاسفانه اکثر زنان و کارگران اروپائی مطیع و تابع اربابانشان هستند و منافع خود را درست تشخیص نمیدهند و میلیون میلیون در انتخابات احمقانه آنجا شرکت کرده ارباب حاکم میکنند. چهره شیک و لخت هنر غربی گولتان نزند، به همان عنترکیبی چادر و مقنعه است.
    آنارشیست

  3. جای “دیالکتیک” در مقاله بگذارید “منطق” خواهید دید در معنای جمله تغییری حاصل نمی شود.
    برای این نوع مارکسیستها، “دیالکتیک” شده کم گوئی و نگفتن. وقتی نمیتوانند توضیح بدهند میگویند دیالکیتک ش پیچیده است، اما قرار بود دیالکتیک یک مسئله پیچیده را قابل فهم کند!! مفاهیم در علم برای قابل درک کردن روابط ابداع می شوند. وقتی از اوباما پرسیدند که چرا از اسرائیل دفاع میکردی و چرا الان از اسرائیل دفاع میکنی گفت: مسئله پیچیده ای است!!!
    این بود در مورد قسمت عبارت پردازانه مقاله. در ارتباط با پیام سیاسی مقاله،
    نویسنده کماکان بر ضرورت انقلاب دموکراتیک اصرار دارد چون اگر نداشت از رهائی کارگر و انقلاب سوسیالیستی و یا کمونیستی میگفت، نه آزادی بطور کلی که دیدگاه بورژواهاست و بری از مفهوم طبقه و استثمار نیروی کار است. انقلاب بورژوا دموکراتیک در ایران انقلاب نیست بلکه دست بدست شدن قدرت سیاسی از دست اربابان اسلامی به اربابان سکولار است، یعنی درست کردن جامعه ای مثل پاکستان، هندوستان، ترکیه و کشورهای آمریکای لاتین و غیره که در تمام آنها زنان و کارگران استثمار می شوند و تمام سرمایه دارانشان بعلت ضعف تاریخی وابسته به سرمایه داران بزرگ جهان هستند.
    جالب است که مارکسیستها همه مارکس خود را فراموش کرده اند و فرصت طلبانه از کلمه “مردم”، “خلق” و “شهروند” استفاده میکنند – انگار که جامعه ایران جامعه فئودالی است. به این میگویند تنزل عقیدتی و پناه بردن به ایدئولوژی بردگی مزدی.
    در مورد امپریالیسم، به کامنت زیر مقاله (ترجمه) “وحشت بره ها” از آقای شروین احمدی مراجعه کنید.
    فکر کنم ترامپ بورژوا لیبرالها را و مارکسیستهای هوادار آنها را سخت قافل گیر کرده و آنها فکر میکنند که پدیده جدیدی آمده در حالیکه این پدیده همیشه وجود داشته و عملکردش را در اعمال اربابان دموکرات غربی در ارتباط با مستعمرات و نومستعمرات میتوان بخوبی نشان داد.
    بازی تندرو و لیبرال و مترقی و غیر مترقی و سکولار و مذهبی بازی با ذهن زنان و کارگران است تا آنها متوجه منافع طبقاتی خود نشوند.
    مسئله جامعه استثمار نیروی کار و سلطه گری است.
    آنارشیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>