گاردین: 73 درصد در انتخابات ایران شرکت نکردند، صادق لاریجانی آملی و باهنر رای نیاوردند،بیشترین رای در تهران به نبویان از مریدان مصباح یزدی
روزنامه گاردین: شرکت در انتخابات ایران ۲۷ درصد بوده
به گزارش سایت دیدهبان ایران؛ روزنامه انگلیسی گاردین، طی انتشار متنی عنوان کرد که «انتخابات در ایران تنها با مشارکت ۲۷ درصدی انجام شده است».
************************
آیتالله صادق لاریجانی آملی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز از حضور مجدد در مجلس خبرگان باز ماند.
***********************
اولین واکنش باهنر به شکست در انتخابات مجلس
به گزارش سایت دیدهبان ایران؛ محمدرضا باهنر، دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین بعد از شکست در انتخابات مجلس دوازدهم در کانال تلگرامی خود بیانیه ای صادر کرد.
متن بیانیه باهنر به شرح زیر است:
بسمه تعالی
سلام بر مردم شریف و بزرگوار حوزه انتخابیه کرمان و راور
اکنون که به فضل خدای متعال، زمستان سرد امسال به گرمای قدوم مبارک شما و حضور ارزشمند مردم دیار کریمان به بهاری دل انگیز مبدل گردید، شایسته است تا قدردان حمایت ها، تلاش ها و محبت های شما باشم. به سهم خود از کاندیداهایی که در میدان رقابت انتخابات حضور پیدا کردند و بر مشارکت در این امر مهم و سرنوشت ساز افزودند سپاسگزاری می نمایم.
از ابتدای حضورم در صحنه انتخابات در کرمان، قصدم ادای دین به مردم شریف زادگاه عزیزم و افزودن درصدی به مشارکت در انتخابات و لبیک به ندای رهبر فرزانه انقلاب بود.
به مصداق « من لم یشکر المخلوق ، لم یشکر الخالق» از تمام کسانی که به هر نحوی در ستادهای اینجانب فعالیت کرده و با رای خود به اینجانب اعتماد نمودند سپاسگزاری می نمایم و امیدوارم که در پیشگاه خداوند و روح بلند شهدای گلگون کفن کرمان بالاخص سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی ماجور باشند.
به جنابان آقایان حسن پور و دوست علی که مورد اعتماد شما مردم عزیز کرمان و راور قرار گرفتند تبریک عرض نموده و از خداوند متعال توفیقات آن برادران گرامی را در خدمت به مردم بزرگوار کرمان مسئلت دارم.
باید عزم خود را برای تغییر بزرگ به نفع مردم شریف کرمان جزم نماییم.
محمدرضا باهنر
دوازدهم اسفند ۱۴۰۲
****************************
نبویان کیست که رأی اول تهران شده؟ از ادعای تحویل سردار قاسم سلیمانی در قالب FATF تا تمجید از طالبان
عصر ایران – سید محمود نبویان که نامش در چند فهرست اصولگرایی قرار داشت، تا بدین جای کار، توانسته ، رأی اول تهران را در انتخابات مجلس شورای اسلامی به خود اختصاص دهد. هر چند شمارش آرا هنوز پایان نیافته است ولی حضور او جزو نفرات اول لیست تهران، در مجلس قطعی است. گفتنی است میزان مشارکت در تهران، کمتر از یک چهارم واجدین شرایط (24 درصد) بوده است.
به همین مناسبت مروری داریم بر زندگی و مواضع او.
او خودش را این گونه معرفی می کند:
“اينجانب سيد محمود نبويان فرزند سيد مهدي به شماره شناسنامه نُه متولد سال 1344 در يك خانواده مذهبي در شهرستان بابل از استان مازندران به دنيا آمدم. دوران ابتدايي و راهنمايي را در همين شهر به پايان رساندم. در رشته رياضي و فيزيك تا سال سوم دبيرستان در بابل تحصيل كردم و براي سال چهارم به قم آمدم.
سوم راهنمايي بودم كه انقلاب به پيروزي رسيد و به سبب مذهبي بودن خانواده در راهپيماييهاي انقلاب –در حد تناسب سني خودم- شركت ميكردم. بعد از پيروزي انقلاب نيز –به سبب اقتضائات محلي كه گرايشهاي ماركسيستي و نيز جريان منافقين در آن زياد بوده است- با اين جريانات درگير بودهام. با شروع جنگ نيز در حد توان در جبهه حضور پيدا كرده و به صورت مختصر جانباز شدم. بحمدالله خانواده اينجانب نيز در جبهههاي حق عليه باطل حضور جدي داشتهاند، به طوري كه چهارتن از بستگان –دو همشيره زاده، داماد و نيز برادرخانم اينجانب-به شهادت نائل شدهاند و علاوه بر چند جانباز يك نفر نيز آزاده در خانواده و بستگان وجود دارند.
بعد از گذراندن سال چهارم دبيرستان براي تحصيل در حوزه علميه به شوراي مديريت قم جهت تحصيل در حوزه قم مراجعه كردم ولي به علت شهرستاني بودن، آنها از پذيرش امتناع كردند. از اين رو، در سال 1362براي تحصيل در حوزه علميه به تهران رفتم و تقريبا مدت دو سال در تهران –كه مدت شش ماه آن در حوزه آقاي مجتهدي ره بوده است – درس خواندهام. در انتهاي همان سال به حوزه فيضيه مازندران در بابل با مديريت حضرت آيةالله محمد فاضل استرابادي مراجعه كردم. تا انتهاي كفايتين –جز يكسال- در همان حوزه تحصيل كردم.
در سال 1371 براي ادامه تحصيل –يعني درس خارج – وارد قم شدم و در درسهاي حضرات آيات وحيد خراساني و شيخ جواد تبريزي –به مدت چهار سال- شركت كردم.
در سال 1373 وارد موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني ره شده و در سال 1378 در رشته فلسفه در مقطع كارشناسي ارشد فارغ التحصيل شدم. بعد از سه سال –يعني در سال 1381- نيز وارد مقطع دكتري در رشته فلسفه تطبيقي شده و در سال 1386 در اين رشته فارغ التحصيل شدم.”
مواضع و رویکردها
با توجه به حضور او در موسسه آیت الله مصباح، باید تصریح کرد که نبویان از جمله افراد جریان مصباح است. او از چهره های اصلی جبهه پایداری است که در سپهر سیاسی ایران به تندروی مشهورند. او در دوره نهم و یازدهم مجلس شورای اسلامی، نماینده پارلمان بود.
نبویان از مخالفان سرسخت مذاکرات هستهای و برجام است و بارها علیه این آن سخن گفته است.
او همچنین با پیوشتن ایران به FATF مخالف است و معتقد است که آمریکا می خواهد با FATF اقتصاد ایران را قفل کند.
یکی از عجیب ترین ادعاها درباره FATF را او مطرح کرده است. نبویان در اظهاراتی که هیچ گاه نتوانست ثابت شان کند به خداوند متعال قسم یاد کرد و گفت: می خواهم خبر جدید به شما بدهم، آنهایی که غیرت دارند گوش کنند، آمریکایی ها گفتهاند به شرطی با ایران رابطه بانکی را برقرار میکنیم که حاج قاسم سلیمانی را به ما تحویل دهید و رفتهاند تعهد این کار را به آمریکا دادهاند و برگشتهاند، به خدا قسم! وزیر مملکت رفته به آمریکا تعهد داده برگشته، اسم حاج قاسم در FATF آمده، این دردها را ما باید کجا بگوییم؟»
در پاسخ به این سخنان، سخنگوی وقت وزارت امور خارجه ضمن بیربط دانستن FATF و استرداد افراد، کلمات نبویان را دروغهای خیالپردازانه، توهین به ملت ایران و توهماتی که مرزهای دین و اخلاق را پشت سر گذاشتهاست، خواند.
سید محمود نبویان شرکت کنندگان در ناآرامی های سال گذشته که پس از درگذشت مهسا امینی رخ داد را «آدمهایی هوس باز و به دنبال فحشاء و هوسرانی در جامعه» خواند.
او همچنین با تمجید از طالبان گفته است: درباره طالبان که امروز حاکم بر افغانستان است، تصور برخی از افراد آن است که این افراد تروریست هستند که این تصور خلاف واقع است. امروز به لحاظ فرهنگی تحولات زیادی در طالبان ایجاد شده است، به گونهای که آنان از ما تقاضا کردند که میخواهیم از کتب شهید مطهری استفاده کنیم و چگونه میتوانیم به این کتب دسترسی پیدا کرده و آن را به زبان پشتو ترجمه کنیم تا مورد مطالعه قرار دهیم.
Comments
گاردین: 73 درصد در انتخابات ایران شرکت نکردند، صادق لاریجانی آملی و باهنر رای نیاوردند،بیشترین رای در تهران به نبویان از مریدان مصباح یزدی — بدون دیدگاه
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>