Comments

«انتخابات» امریکا و بی‌قراری رضا پهلوی <br> شباهنگ راد — 2 دیدگاه

  1. ضمن سلام و احترام… متاسفانه نویسنده سطور بالا هیچ درکی از مکانیسم انتخابات نظام سرمایه داری-امپریالیستی آمریکا ندارند. و کلی گویی “رادیکال” کرده اند! چرا؟
    اول اینکه این مردم آمریکا هستند که رائ میدهند تا سرکرده دشمن شماره یک ستمکشان جهان را به عنوان رئیس جمهور آمریکا انتخاب کنند. دوم اینکه جناح های هر دو حزب در قدرت حاکمه یعنی حزب دمکرات و حزب جمهوریخواه در قالببندی نظر و جهتگیری رای دهندگان توسط رسانه های موازی با هر یک از آن دو حزب نقش اساسی دارند و مردم به سوی این و یا ان کاندید متمایل میکنند. بطور مثال روزنامه نیویورک تایمز و سی ان ان برای کاندیدای حزب دمکرات (کامالا هریس) تبلیغ میکنند و ترامپ را به عنوان فردی که که اختلاس کرده است و در دادگاه محاکمه شده و دزد و دروغگو هست معرفی میکند و رسانه فاکس و رادیوهای شومن های فاشیستی همچون سان هنیتی( Sean Hannity) و یا مایک هکبی (Mike Huckabee- همان کشیش مذهبی کاتوکیک بنیادگرای فاشیست و مفسر سیاسی آمریکایی،که از سال 1996 تا 2007 به عنوان چهل و چهارمین فرماندار آرکانزاس خدمت کرد. و هم اکنون در دولت ترامپ به عنوان سفیر ایالات متحده در اسرائیل انتخاب شد!) برای جناح جمهوریخواه و ترامپ تبلیغ میکند و کامالا هریس را فردی که “چپ رادیکال و کمونیست” هست و در بالا رفتن تورم و قیمت مواد اساسی غذایی و کرایه خانه در کنار بایدن سهم به سزایی داشته است و بنابراین سیاسته های کامالا هریس ادامه تورم، پایین بودن سطح اشتغال کار و بالا رفتن قیمت مواد اساسی غذایی هست معرفی میکند. در واقع این همان 2 حزب که دو پای هیولای دولت آمریکا را تشکیل میدهند هستند که در قالب بندی نظر و رای مردم نقش اساسی دارند و هر کدام که توانست مردم فریب دهد و بیشتر و “بهتر” وعده دروغگویانه بدهد، نامزد ریاست جمهوریش از طرف همان مردم فریب خورده و ناآگاه انتخاب میشود. در نظر داشته باشیم که جامعه آمریکا به علت تشدید تضادهای حاد اجتماعی هم در بالا( تضاد حاد در قدرت سیاسی حاکم بین حزب جمهوریخواه و حزب دمکرات) و هم در پایین ( در میان شهرواندن سراسر آمریکا) تجزیه و تقسیم شده بطوریکه گویا ما شاهد دو کشور در یک کشور واحد ایالات متحده آمریکاهستیم! و بنابراین خطر وقوع یک جنگ داخلی وجود دارد!

    به نویسنده محترم توصیه میشود که لازم و ضروری است که قبل از انتشار نوشته “تحلیلی”شان روبه مردم ستمکش ایران عمیقتر و همه جانبه تر یه مسئله ای که در باره اش نظر میدهند فکر کنندو فاکت ها و اسناد را با رویکرد علمی علم سوسیالیسم بررسی کنند، مطمئنااگر چنین کنند تحلیلشان علمی و عمیق خواهد بود و غیر علمی و سطحی!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>