مولوی عبدالحمید: اعدام نکنید، محارب ننامید «از اتهام محاربه و حکم اعدام دکتر حمید قرهحسنلو متاثرم»
مولوی عبدالحمید، امام جمعه اهل سنت زاهدان، روز ۲۵ آذر (۱۶ دسامبر) در سخنرانی نماز جمعه این شهر خواستار آن شد تا ”محارب” نامیدن و صدور حکم اعدام برای بازداشتشدگان در جریان اعتراضات جاری در ایران متوقف شود.
او از جمله با ابراز تاسف از صدور حکم اعدام برای حمید قرهحسنلو، پزشک متهم به دست داشتن در مرگ یک بسیجی، افزود: «جامعه پزشکی همه نسبت به وضعیت ایشان پریشان و نگرانند و ما هم متاسف و نگرانیم.»
مولوی عبدالحمید تاکید کرده که نباید کسی با اتهام محاربه به اعدام محکوم شود و جوانان معترض نیز نباید کشته شوند.
او خوستار تسامح با زندانیانی شد که احکام سنگین بویژه اعدام دریافت کردهاند و افزود: «دینی که در آن گذشت و مسامحه و مصالحه نباشد، روح ندارد و خیری در آن نیست.»
امام جمعه اهل سنت زاهدان، با استناد به آیات قرآن، کتاب مقدس مسلمانان، تصریح کرد که ”اگر کسی انسانی را نکشته باشد، نباید مورد قصاص قرار گیرد” و خطاب به مسئولان جمهوری اسلامی گفت: «حتی اگر به آنها محارب میگویید نباید آنها را بکشید.»
مولوی عبدالحمید بیشتر بازداشتشدگان را جوانان و دختران و پسران با سن خیلی پایین و کودک توصیف کرد و خواستار آزادی آنها شد.
تجمعهای اعتراضی در زاهدان
در شبکههای اجتماعی تصاویر و ویدئوهای پرشماری منتشر شده که نشان میدهد، معترضان در زاهدان پس از نماز جمعه در خیابانهای این شهر دست به تجمع اعتراضی زدهاند.
معترضان با در دست داشتن پلاکاردهایی، اعتراض خود را به صدور و اجرای حکم اعدام برای برخی از بازداشتشدگان اعتراضات جاری در ایران ابراز کردند.
”نه به اعدام، نه به احضار، نه به ترور” و ”انقلابی که به خون ایران تنومند میشود” از جمله عبارتهایی است که بر روی این پلاکاردها دیده میشوند.
”ملت آزادی میخواد؛ کشور آبادی میخواد”، ”بسیجی ، سپاهی، داعش ما شمائید” و ”میکشم میکشم هر آنکه برادرم کشت” از جمله شعارهایی است که این معترضان سردادهاند.
از راسک، شهرستانی در استان سیستان و بلوچستان نیز خبر میرسد که شماری از مردم در این شهر دست به تجمع ضدحکومتی زدهاند.
Comments
مولوی عبدالحمید: اعدام نکنید، محارب ننامید «از اتهام محاربه و حکم اعدام دکتر حمید قرهحسنلو متاثرم» — بدون دیدگاه
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>