مرگ بر برق!
مرگ بر تلگرام، مرگ بر واتساپ…. مرگ بر برق!
امید دِریسی
«مرگ بر واتساپ! مرگ بر تلگرام! مرگ بر اینستا! مرگ بر توییتر»!- این شعارها که کلیپ آن وایرال شده و در فضای مجازی دست به دست میشود از سوی لشکرکشان و کفنپوشان ایرانی که همواره به صورت نمادین خواستار مرگهای سنتی برای دشمنان و مخالفان و گاه حتی برای منتقدان بودهاند سر داده شده و اینک به فراخور تغییرات دنیوی، مرگ را به حوزهٔ فنآوریهای نوین نیز تسری و توسعه دادهاند و یاللعجب که از طریق همین بستر هم نسبت به پخش و دست به دست شدن این خواسته اقدام شده است و میشود البته!
به طریق اولی معلوم نیست که چند صباح دیگر مثلاً نگویند مرگ بر برق یا مرگ بر هوش مصنوعی! و با این دست فرمان دیری نمیپاید که شاهد شعار مرگ در هر حوزه و صنعتی باشیم!
از باریدن مرگ بر در و دیوار و انسانها خسته نشده اند که حالا سراغ تکنولوژی هم آمدهاند؟! من نمیدانم چه لذتی در مرگ و نیستی برای هر کس و هر چیز که با آن مخالفاند استشمام میکنند؟ این همه مرگ نثار ماهواره کردید، سُر و مُر و گنده پیش چشمتان است!
بسیار خوب! اصلا اگر قسمتی از دنیای تکنولوژی و ارتباطات در غزه نیز فیلتر بود آنوقت چگونه صدای مظلومیت غزه و فلسطین به گوش جهانیان میرسید؟ با ایتا و روبیکا؟!
بدانید که دفاع از غزه و برافراشتن پرچم فلسطین با آرزوی مرگِ شبکههای اجتماعی به وقوع نمیپیوندد و بدانید که پس از «مقاومت» سلاح اصلی مردم غزه در آشکارسازی جنایات اسرائیل همین «شبکههای اجتماعی» است که شما بدترین مدل و استراتژی در برخورد را با آن انتخاب کردهاید و باز بدانید به موجب این فضا که مرگ آن را طلب میکنید اعتراضات گستردهٔ جهانیان علیه اسرائیل فراهم آمده و تبدیل به مصیبتی برای آنان گشته است.
بهجای این کارهای فیک، بنشینید و با رقابت صحیح -و نه قلع و قمع- از این فضا برای پیشروی استفاده کنید و پلتفرمهای وطنی نظیر ایتا و روبیکا را جهانی کنید آنوقت به خودیِ خود شعارهایتان جامهٔ عمل خواهد پوشید و با «مرگ بر» هر جنبنده و غیر جنبندهای که به مذاق شما خوش نمیآید ره به جایی نمیبریم چرا که با این روند چند نوبت بعد شعار سر خواهید داد مرگ بر برق!
عصرایران
اتفاقارنج انسان از فشارزندگی تحمیل شده بنفع بالائی ها از برق آغاز شد.
کسب ثروت هائی که اگر دو وجب صفر در مقابل عدد یک هم بگذاریم نمیتواند باز گو کننده آن باشد از اینترنت آغاز شد.
نویسنده گویا همه این فشارهای روحی واقتصادی ورنج تنهائی برنزدیک به هشت میلیارد بشراستثمار شده در این برده داری نوین را خوشبختی میداند وبرای هوش مصنوعی که حتی صدای برخی از بالائی را دربریدن دست انسان از تولید وحتی زندگی روز مره اش هورا می کشد.
اگر اینان روشن فکرند پس هزاران درود بر تاریک فکران.