بازهم چند کلامی در حاشیه انتخابات عجولانه و «شورانگیز» ریاست جمهوری اسلامی در ایران – جواد قاسم آبادی
بازهم چند کلامی در حاشیه انتخابات عجولانه و
«شورانگیز» ریاست جمهوری اسلامی در ایران
خلأ ابراهیم رییسی و وزیرخارجه «انقلابی» دولت ۱۳م امری فراموش نشدنی ست و برغم ادعای رهبر که آب از آب تکان نخواهد خورد، بزعم نویسنده خلأ ناشی از عدم حضور رییسی و عبداللهی در صحنه سیاسی داخل و نظامی خارج از کشور غیرقابل جایگزینی در کوتاه مدت است. این خلأ ناگهانی باعث خواهد شد تا بدنبال غیبت جانگداز از یک سو موج اعتراضات اجتماعی اوج گیرند و از سوی دیگر دولت ۱۴م در پیشبرد سیاست های محور مقاومت در منطقه دچار سکته حتی بطور موقت، شود!
فراموش نکنیم که ابراهیم رییسی از چنان نفوذی در حاکمیت جمهوری اسلامی ایران برخوردار بود که در مدت کوتاه ریاست جمهوری خود موفق شد کارخانه های تعطیل و رها شده از طرف بخش خصولتی را با تزریق سرمایههای کلان اخذ شده از بنیادهای رنگارنگ مجدداً راه اندازی کند و کارگران را به سر کار بازگرداند!
فراموش نکنیم که وزیر فرهنگ رییسی پس از دو دهه اعتراضات مستمر معلمان در سراسر کشور قادر شد تا با تحمیل قانون «طبقه بندی مشاغل» به مجلس اسلامی و تامین بودجه به روش اخذ از بنیادها، تبعیض بین معلمان و دیگر مستخدمان دولت را در زمینه هایی برطرف کند و رضایت بخش بزرگی از معلمان را موقتا بدست آورد!
فراموش نکنیم که این دولت ۱۳م بود که با حضور میدانی پیاده نظام دانشجویی عدالت طلب و نیروهای کارگری مجذوب محور مقاومت، در این سالها تظاهرات اجتماعی و اعتراضات کارگری را یا به سازش می کشاند و یا خنثی و سرکوب می کرد!
فراموش نکنیم این وزیر امور خارجه پرکار دولت ۱۳م بود که آرام و قرار نداشت و دایما در حال سفر به یمین و یسار عالم و دید و بازدید با این و آن سرمدار کرملینی و سردار محور مقاومتی بود و با جسارت و وقاحت از سیاست های توسعه طلبانه کرملین و ماجراجویانه تهران در منطقه و جهان دفاع می کرد!
بطور خلاصه برغم خواست رهبر در ادامه سیاستهای دولت ۱۳م و خواست قلبی شش کاندیدای ریاست جمهوری در ادامه سیاستهای داخلی و خارجی دولت ۱۳م نویسنده باور ندارد که هیچ یک از این کاندیداها قادر به ادامه تمام و کمال سیاستهای داخلی و خارجی دولت ۱۳م در کوتاه مدت گردند تا آنطور که رهبر در نظر دارد « آب از آب تکان نخورد»!
آنچه مسلم است هیچ یک از شش کاندیدای عبور کرده از صافی شورای نگهبان در سرسپردگی به رهبر تفاوت کیفی با دیگری ندارند و روند رای گیری ها عملاً منجر به انتخاب ذوب شده ای در ولایت خواهند شد که در بالای جامعه ایران روابط گستردهتر و بیشتری برای ادامه سیاستهای داخلی و خارجی دولت ۱۳م دارد اما برای راستی آزمایی این ادعای رهبر که آب از آب تکان نخواهد خورد شایسته است منتظر تشکیل دولت ۱۴م منتخب اقلیت ناچیز بالای جامعه ایران شویم و عکس العمل اکثریت عظیم پایین جامعه ایران در قبال عملکرد دولت ۱۴م را نظاره کنیم!
زنده باد آزادی و برابری!
آموزگار تبعیدی
ده اکتبر ۲۰۲۴
۲۱ خردادماه ۱۴۰۳
ghassemabadi@yahoo.fr
آنارشیست گرامی بحث شما در مورد ماهیت مشترک «انتخابات» در دموکراسی نیابتی بورژوایی، بنظر من دقیق و درست و عدم مرزبندی بین فاشیسم بمثابه یک پدیده ناشی از دوران بحران نظام سرمایهداری و دایمی تلقی کردن فاشیسم در دوران امپریالیسم از نظر من نادرست است.
پیشنهاد میکنم بجای نظاره کردن انتخابات و وقت عزیر خود را تلف کردن، کاری مفید کنید، مثلا غذا بپزید، پیک نیک بروید، مهمان دعوت کنید، مطالعه کنید، جلسات انقلابی بگذارید و یا هر فعالیت خوب شخصی و یا اجتماعی.
انتخابات غرب هم بهتر از جمهوری اسلامی نیست. همشون توده های زن و کارگر را به بازی میگیرند. تمام دولتهای غربی و شرقی، یک کنه فاشیستی دارند که گردانندگان اصلی امور هستند. آنها صرفا سیاستمدار نیستند، گانگستر و سرمایه دارند. اینهم هست که در سطوح بالای هیراشی اقتدار و سلطه در دنیا، بسختی میشود بین سرمایه دار، سیاستمدار و گانگستر تفاوت قائل شد. دولت و انتخابات و بازی هایش یک ایده ای بدست حاکمین میدهد که ببینند سیاست فعلی شان در ارتباط با مهندسی فکری برده های زن و کارگر و تضادی درونی خود چگونه باشد.
راه آزادی از طریق برش از دولت وسیاست بازی های انتخاباتی و حزبی میگذرد. آنروزی که چنین دیدگاهی در ذهن اکثر زنان و کارگران جا بیافتد، روزی است که میتوانیم مشاهده کنیم که چطور ارتجاع دارد در محل کار و زندگی از تشکلات توده ها آسیب می بیند، دارد عقب نشینی میکند و در هر قدم شامورتی بازی در می آورد تا سلطه اش را دوام بخشد.
آنارشیست