انتشار نامه جعلی برای بی اعتبار کردن شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
جعفر ابراهیمی، بازرس پیشین شورای هماهنگی
توضیحی درباره یک نامه جعلی
همزمان با برگزاری مجمع عمومی عادی شورای هماهنگی، برخی افراد منتسب به تشکلها با انتشار نامهای جعلی و بیپشتوانه، این اقدام جمعی و شورایی را زیر سؤال بردند. اینجانب طی ماههای گذشته هیچ تماس یا نامهای رسمی مبنی بر مخالفت با برگزاری مجمع مجازی از سوی این تشکلها دریافت نکردهام. بااینحال، پس از آزادی از زندان، بهطور مستمر با فعالان صنفی، دبیرخانه و تشکلهای حامی برگزاری مجمع در ارتباط بودم. دغدغه اصلی اکثریت قاطع، برگزاری مجمع و بازسازی ارکان شورا بود که در نهایت با موفقیت انجام شد.
با این وجود، در جریان مجمع، دو تماس و یک پیامک تهدیدآمیز از سوی یکی از افراد دریافت کردم. همچنین در تلگرام، انبوهی از کامنتهای تهدیدآمیز، توهینآمیز و همراه با دروغپردازی و گراهای امنیتی منتشر شد که فعالان، کانونهای تهران و اسلامشهر و اعضای کارگروه برگزاری مجمع را هدف قرار داده بود.
نکات ضروری درباره نامه جعلی:
الف) اقدامات غیرقانونی و غیراخلاقی برخی افراد:
- جعل نام کانونهای غیرفعال:
نام کانون صنفی فرهنگیان شهرستان انزلی و کانون صنفی فرهنگیان خراسان رضوی در این نامه ذکر شده بود. بر اساس شواهد موجود، چنین کانونی در انزلی وجود خارجی ندارد. تشکل خراسان رضوی نیز، پس از دخالت نهادهای امنیتی و حراست، در اختیار نیروهای بسیج قرار گرفت و عضو شاخص آن، آقای هاشم خواستار، سالهاست در زندان است. این دو تشکل اساساً عضو شورای هماهنگی نیستند و این موضوع توسط دبیرخانه نیز اعلام شده است.
- افزودن نام تشکلها بدون هماهنگی:
در این نامه، نام کانون مستقل فرهنگیان آذربایجان شرقی نیز دیده میشود. این تصمیم بدون اطلاع و تأیید اعضای هیأت مدیره این تشکل اتخاذ شده که اسناد آن در کانال شورا منتشر شده است.
همچنین، برخی اعضای هیأت مدیره انجمن صنفی خراسان شمالی اعلام کردهاند که فرآیند صدور این نامه، غیردموکراتیک و بدون هماهنگی بوده است.
- عدم تأیید از سوی هیأت مدیره تشکلها:
پس از انتشار این نامه، از تشکلهای امضاکننده خواسته شد که تأییدیه رسمی از سوی هیأت مدیره خود ارائه دهند تا تفاوت بین جعل و انتقاد مشخص شود. با این حال، نمایندگان برخی تشکلها مانند خمینیشهر از همکاری سر باز زدند.
افراد مرتبط با تشکلهای اصفهان و کرمانشاه که از بانیان این نامه بودند و از سال ۱۳۹۶ بهعنوان نمایندگان مادامالعمر در شورا حضور دارند نیز حاضر به پاسخگویی و همکاری نشدند.
متأسفانه، اساسنامه فعلی شورای هماهنگی سازوکاری برای پاسخگو کردن این افراد ندارد. امیدواریم با تغییر اساسنامه، این خلأ برطرف شود.
ب) نتیجه راستیآزمایی امضاها:
نام تشکل تربت حیدریه در نسخه اولیه نامه ذکر شده بود که با مخالفت نماینده این تشکل در شورا، حذف شد.
دبیرخانه همچنین تأیید کرد که کانون صنفی معلمان زنجان این نامه را امضا کرده و به تأیید اکثریت هیأت مدیره آن رسیده است. بااینحال، از کانون زنجان انتظار میرود که انتقاد یا مخالفت خود را بهطور مستقل و خارج از جریان انحلالطلبان اعلام کند.
بررسیهای دقیق دبیرخانه و گفتگو با اعضای هیأت مدیرهها نشان میدهد که این نامه، اقدامی هدفمند، جعلی و فرصتطلبانه برای تضعیف شورای هماهنگی بوده است.
🔸 جعل و مشابهسازی با هدف بیاعتبارسازی
این اقدام هدفمند، با شواهد دیگری نیز همراه است:
در ۳۱ شهریور ۱۴۰۳، افراد مذکور کانالی با نام مشابه «تشکلهای صنفی معلمان ایران» ایجاد کردند و چند پست منتشر نمودند.
در ۲۰ آذر، پستهای قبلی حذف و نامه جعلی منتسب به تشکلها در آن قرار داده شد.
این اولین بار نیست که مشابهسازی و جعل نام شورا صورت میگیرد. در موسم انتخابات گذشته:
- تشکلهای وابسته به اصولگرایان با نام جعلی «شورای هماهنگی تشکلهای انقلابی فرهنگیان ایران» تلاش کردند معلمان را به شرکت در انتخابات دعوت کنند.
- تشکلهای وابسته به اصلاحطلبان نیز با مشابهسازی عنوان «تشکلهای صنفی معلمان»، درصدد سوءاستفاده از نام تشکلهای مستقل صنفی برآمدند.
این شیوه تکراری و نخنما، نشانگر تلاش هدفمندی برای ایجاد انحلال، انشعاب یا بیاعتبارسازی شورای هماهنگی است. چنین اقداماتی، در نهایت راهی جز ناکامی نخواهد داشت و تنها بر اتحاد و انسجام تشکلهای مستقل خواهد افزود.
۲۸ آذر ۱۴۰۳
ادامه دارد …
Comments
انتشار نامه جعلی برای بی اعتبار کردن شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران — بدون دیدگاه
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>