چند کلامی در باب احزاب پیلان و خران در آمریکای مرکزی!
جواد قاسم آبادی
خی از «دانشمندان» راست ایرانی از پیروزی چشمگیر پیلان بر خران شاد و شنگول شده اند که آری پیلان سنگین وزن همچون خران بازیگوش و سر به هوا نیستند و حاکمیت مذهبی ایران را با گام های سنگین خود له و لورده خواهند کرد!
برخی دیگر از «دانشمندان» ایرانی که خود را «چپ» می دانند، از پیروزی چشمگیر پیلان بر خران بس آزرده و افسرده اند چه، «دمو-کراسی» را در آمریکا و اروپا و دیگر قارههای جهان در خطر می بینند!
از نظر نویسنده این هردو وارد زمین بازی «نت ورک»ی کارتل های آمریکایی شده اند و مستقیم و غیرمستقیم بر یکی از بالهایی که اژدهای هفت سر عموسام جان با آن پرواز می کند سوار شده اند تا در رویای عموسام ساخته به جهانی که در آن زندگی می کنم بنگرند!
خوش و بش دیروز رییس جمهور شکست خورده حزب خران با رییس جمهور مست پیروزی حزب پیلان؛ که علاوه بر دیوان عالی قضایی آمریکا دو مجلس نمایندگان و سنا را با خود دارد؛ نشان روشن از آن دارد که این دو حزب، که در روی صحنه و در نمایشات انتخاباتی با یکدیگر می ستیزند، رقبایی بیش نیستند که بر سر منافع استراتژیک دو «تراست» اصلی و حفظ هژمونی جهانی آمریکا، با یکدیگر توافق صددرصدی دارند!
آخر اگر کسی «دانشمند» در برج عاج خود نشین نباشد، نمی بیند کسانی همچون «اوبامانیست» که در خیمه شب بازی انتخاباتی به کاندیدای حزب پیلان می گوید «فاشیست» در فردای پیروزی نخستین کسی ست که به فاشیست پیروز تبریک عرض می فرماید؟
براستی برای فهم اینکه دو «تراست» اصلی آمریکا نخست مردم آمریکا و سپس مردم سراسر جهان را سر کار گذاشته اند، چه آفتابی به از آفتاب انتخابات اخیر آمریکا باید طلوع می کرد؟
بنظر نویسنده درک اینکه در ایالات متحد عموسام، همه چیز در کنترل دو «تراست» است، امری ست روشن که تنها نیاز به دو چشم بینا دارد!
آیا رقابت تاریخی خودرو سازان «فورد و جنرال موتورز» را نمی بینیم؟
آیا رقابت مشروبات هولناک پر از قند طبیعی و مصنوعی کارتل کوکاکولا و و کارتل پپسی کولا را نمی بینید؟
آیا رقابت خشفناک هواپیماسازی های بویینگ و لاکهید را نمی بینید؟
آیا رقابت مرض آور آشغال فروشان «مکدونالد» و «کنتاکی فراید چیکن» را نمی بینید؟
آیا رقابت خطرناک بانک ها با «بلک راک» را نمی بینید؟
آیا رقابت ثروت ساز «الن ماسک» با «بلومبرگ-بیل گیتز» را نمی بینید؟
آیا رقابت پیگیر «میکروسافت» و مجموعه سیب های گاز زده را نمی بینید؟
آیا رقابت پر سر و صدا و تصویر «فاکس نیوز» و «۳۰ بی سی» را نمی بینید؟
آیا رقابت پیگیر شرکتهای نفت و گاز «اکسون» و «شورون» را نمی بینید؟
آیا رقابت کشنده دخانیاتی «شرکت های فیلیپ موریس» و «شرکت های انگلیسی آمریکا» را نمی بینید؟
مگر رقابت خونریزان اسلحه ساز «اسمیت و وسون» و «کلت» را ندیده اید؟
اگر نمی بینید، حتی نمی شنوید؟
در مورد اول اگر نمی بینید حتما به چشم پزشک مراجعه کنید!
اما اگر نه می بینید و نه می شنوید فورا هم به چشم پزشک و هم یک متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه فرمایید!
«دانشمندان» محترم بیایید نه خود و نه دیگران را بر سر کار نگذاریم!
چیزی بنام «دمو-کراسی» بمعنای دقیق کلمه در جهان ما وجود خارجی نداشته و ندارد!
آنچه هست در بهترین حالت رقابت شیک و متین سرمایه داران جهان با یکدیگر برای چاپیدن بیشتر دسترنج اکثریت عظیم تولیدکنندگان جهان است!
گفتم در بهترین حالت چه در کشورهایی مثل ایران و ترکیه و روسیه و سوریه و کلمبیا و مکزیک، از این رقابت تر و تمیز و صلح آمیز خبری نیست و با انواع تهدیدات و تمهیدات رقیب را یا از میدان بدر می کنند و یا اگر رویش زیاد باشد با ضربا زورا عمرش را کوتاه و زحمتش را کم می کنند!
پس آنچه دموکراسی در آمریکا می نامندش رقابت صلح آمیز همراه با انگ و تهمت و فحاشی کلان سرمایهداران جهان است و خبری از دموکراسی بمعنای «حاکمیت اکثریت» عظیم تولیدکنندگان نیست!
پس دانشمندان محترم چپ و راست، نه زیاد خوشحال شوید و نه خیلی غمگین باشید!
اگرچه حزب خران و حزب پیلان هریک سهامدار بخشی از این سرمایههای رقیب در خود آمریکا و دیگر نقاط جهان هستند، اما قبل از هرچیز برای رشد سود و سرمایهها بکمک حفظ و ترویج خرافات مذهبی، با یکدیگر متحدند!
بیایید بجای نگرانی برای آینده دموکراسی در ایالات متحد عموسام و جهان، نگران اذهان ساده اندیشی باشیم که فکر می کنند تا قبل از انتخابات اخیر آمریکا در آن کشور و برخی دیگر کشورهای جهان «دمو-کراسی» وجود داشته است!
جواد قاسم آبادی
آموزگار تبعیدی
در فردای پیروزی کم سابقه حزب پیلان بر حزب خران در ایالات متحده آمریکا
ghassemabadi@yahoo.fr
Comments
چند کلامی در باب احزاب پیلان و خران در آمریکای مرکزی!<br> جواد قاسم آبادی — بدون دیدگاه
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>