«پیشمرگه ـ معلم» / شمس الدین امانتی
«پیشمرگه ـ معلم»
برگی از تأریخ: تقدیم به مبارزین دربند.
شمس الدین امانتی. ۴ / ۲ / ۲۰۲۰
«جمعیت دمکراتیک معلمان مبارز کردستان ایران.» حوزه سنندج در سال ۱۳۶۰، طى اعلامیه اى ضمن دعو ت از معلمان مبارز براى پیگیرى هر چه بیشتر پیشبرد امر فرهنگ و آموزش انقلابى در کردستان، معلمینى را که در رابطه با این جمعیت به مبارزه مشغول بودند بنام «پیشمرگه – معلم» به توده هاى مردم مبارز معرفى نمود. در اینجا بخشهائى از این اعلامیه را به آگاهى شما میرسانیم.
هموطنان مبارز! خلق رزمنده کرد! همکاران مبارز فرهنگى!
«رژیم جمهورى اسلامى با ماهیتى ضد دمکراتیک و ارتجاعى در زمینۀ فرهنگ و آموزش همچون دیگر زمینه ها جز رکود و عقب گرد و کهنه گرائى و اشاعه فرهنگ ارتجاعى و خرافى چیزى به ارمغان نیاورده است. تعطیل دانشگاهها و مراکز علمى، جمع آورى کتابهاى علمى و کتابهائى با محتواى انقلابى در محیط هاى آموزشى و کتابفروشی ها، به آتش کشیدن و معدوم کردن آنها، گنجاندن مطالب ارتجاعى و خرافى در کتابهاى درسى و ….. . تنها گوشه هائى از عملکردهاى ضد فرهنگى آشکار و ملموس این رژیم میباشد. انحلال آموزش و پرورش در بسیارى از مناطق، انحلال مدارس، اخراج معلمان مبارز، اخراج دانش آموزان از مدارس و محروم کردن آنها از تحصیل به جرم داشتن افکار انقلابى، گوشه هاى دیگرى از برنامه هاى ضد فرهنگى این رژیم است. رژیم جمهورى اسلامى از تمامى عملکردهاى ضد فرهنگى و ارتجاعى فوق را، در ابعاد وسیعترى در کردستان بمنظور تضعیف جنبش مقاومت خلق کرد پیاده کرده است. رژیم جمهورى اسلامى با انحلال آموزش و پرورش کردستان، اخراج دسته جمعى معلمان، اعدام، زندان و تبعید معلمان مبارز و انقلابى، اخراج دسته جمعى دانش آموزان، به تعطیل کشاندن مدارس روستاهاى کردستان، نشاندن دست آموز انى در کلاسهاى مدارس براى جاسوسى کردن در میان دانش آموزان، بکار گماردن پاسدار ـ معلمهاى بیسواد بجاى معلمین مجرب، نهایت ضدیت خود را در زمینۀ آموزش و پرورش نسبت به خلق کردستان داده است.
جنبش مقاومت خلق کرد بمثابه جنبشى انقلابى و توده اى در تمام زمینه ها از جمله«فرهنگ و آموزش» دستآوردهاى گرانبهائى داشته که نه تنها همچون بدیلى انقلابى در برابر هجوم فرهنگ ارتجاعى به مقابله برخاسته بلکه تأثیرات سٶ فرهنگ پوسیدۀ تحمیلى را نیز خنثى کرده است و … . «جمعیت دمکراتیک معلمان …»در تداوم فعالیت هاى عملى آموزشى ـ فرهنگى خود با بهره گیرى از تجارب پر بار و ارزشمندش و با استفاده از رهنودهاى انقلابى و یارى عملى سازمانهاى انقلابى بخصوص کومه له، با برنامه اى منظم اقدام به توسعۀ هر چه بیشتر فعالیتهاى آموزش و فرهنگى خود در روستاهاى کردستان نمود. طبیعى است که اجراى این برنامۀ وسیع نیاز به نیروى انسانى و امکانات وسیعى داشت که تأمین این نیروى انسانى و این امکانات جز به یارى و کمک سازمانهاى انقلابى امکان پذیر نبود. «جمعیت…»براى تأمین کمبود نیروى انسانى خود از وجود پیشمرگان انقلابى و هوادارن دلسوز و فداکار جنبش مقاومت خلق کرد که اکثرآ از معلمین مبارز و کارکشته در امر تعلم و تربیت میباشند استفاده نموده است. این معلمین دلسوز و مبارز که با عشق و علاقۀ فراوان، صبور و پر تلاش تعلیم و تربیت فرزندان زحمتکش را بعهده گرفته اند، جوانان پرشور و انقلابی هستند که در سخت ترین شرایط و با ابتدائى ترین امکانات (امکانات آموزشى) نقش بارز و برجسته اى در اشاعۀ فرهنگ انقلابى و مبارزه بر علیه فرهنگ ارتجاعى و خرافى دارند. این معلمین مبارز همچون پیشمرگان انقلابى سنگرى از سنگر هاى جنبش مقاومت خلق کرد را پر کرده اند تا دیو جهل و بیسوادى را از پاى در آوردند و با آگاهى بخشیدن به زحمتکشان، فرزندان آنها را در اعتلاى دمکراتیک ایران هموار سازند. «جمعیت دمکراتیک ….» ضمن سپاس انقلابى و آرزوى پیروزى براى این همکاران مبارز و انقلابى آنها را بنام پیشمرگه ـ معلمهاى جنبش مقاومت خلق کرد معرفى مینماید.» (برگرفته از خبرنامه کومه له)
آزادی فوری و بدون قید و شرط معلمان و فرهنگیان در بند، خواست واقعی کارگران مردم محروم و ستمدیده در ایران تحت سلطه رژیم جمهوری اسلامی است.
Comments
«پیشمرگه ـ معلم» / شمس الدین امانتی — بدون دیدگاه
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>