برگی از تأریخ تحت عنوان، پیام شیخ عزالدین حسینی به «جمعیت مستقل معلمان مبازز کردستان ایران» درسال ۱۳۶۰ / شمس الدین امانتی
برگی از تأریخ تحت عنوان، پیام شیخ عزالدین حسینی به «جمعیت مستقل معلمان مبازز کردستان ایران» درسال ۱۳۶۰، تقدیم به فرهنگیان مبارز، شاغل و بازنشسته در تجمع اعتراضی روز پنج شنبه ۲۰ آبان سال ۱۴۰۰.
شمس الدین امانتی
دوستان مبارز! معلمان انقلابى!
تشکیل اجلاسیۀ سالانۀ جمعیت معلمان مبارز را که به منظور ارزیابى فعالیتهاى جمعیت در طى یک سال گذشته انجام میشود, به شما و همۀ معلمان و فرهنگیان مبارز کردستان تبریک می گویم.
«جمعیت معلمان . . . » در سال گذشته توانست جاى ویژۀ خود را در حدود امکان در سطح آموزش و پرورش کردستان یافته و نقش خویش را علیرغم کمبود ها، کارشکنی ها و نارسائیها انجام دهد. مهمترین و برجسته ترین کار«جمعیت مستقل …. » بازگشایى مدارس در بوکان و سپس اشنویه بود که این کار به ویژه بعد از اعلام انحلال آموزش و پرورش این شهرها اهمیت و ابعاد آن به خوبى آشکار می شد. على الخصوص در بوکان همکارى و مساعدت پدران و مادران دانش آموزان و کیفیت آموزش که توسط معلمان فداکار و دلسوز ارائه می شد. نشان داد هر جا کار آموزش در دست آموزگاران دلسوز و انقلابى باشد و مردم مطمئن باشند که چنین افرادى وظیفۀ تدریس به فرزندانشان را در دست دارند، چه نتیجۀ مطلوبى بدست می آید.
با مقایسۀ کیفیت آموزش در بوکان با شهر هاى مجاور که تحت اشغال سرکوبگران جمهورى اسلامى است این امر بوضوع روشن میشود. زیرا در شهرهاى دیگر پاسدار ـ معلم ها وظیفه اى جز تزریق افکار مسموم و ارتجاعى و تفتیش عقاید و اذیت و آزار دانش آموزان کار دیگرى نداشته اند. در حالیکه در بوکان و دیگر نقاط تحت حاکمیت پیشمرگان کردستان، شما معلمان مبارز به فرزندان مردم درس خدمت به خلق و فرهنگ انقلابى آموزش دادید. نقش«جمعیت معلمان …. »در زمینۀ اعتلاى فرهنگ و ادبیات کردى نیز در خور ستایش است. تشکیل کلاسهاى آموزش زبان کردى، تهیۀ جزوۀ آموزش زبان کردى، تهیۀ نسخۀ مقدماتى کتاب الفباى کردى براى کلاس اول، انتشار جزوۀ ٢٢ سرود بمناسبت ٢٢ بهمن و . . . . بخوبى نشان دهندۀ این فعالیتهاى سازنده است.
بدین ترتیب مشاهده می شود که در مرحلۀ فعلى جنبش مقاومت با وجود در اختیار داشتن حداقل امکانات به شکوفائى فرهنگ و ادب کردى توجه کافى شده و این خود نشان دهندۀ آن است که خلق کرد در زمینۀ فرهنگ و ادبیات و آموزش نیز همچون سایر زمینه ها دست آورد هاى مهمى داشته است.
با توجه به نقش«جمعیت» و کارنامۀ آن طى سال گذشته، لازم است که نیروهاى سیاسى فعال در کردستان و همچنین سازمان ها و جمعیت هاى دمکراتیک در سراسر ایران کمک و یارى بیشترى به آن بنمایند و معلمان مبارز را در جهت پیشبرد کارهایشان که خدمت به آموزش و پرورش و فرهنگ ملى خلق کرد است، تشویق و ترغیب نمایند.
همچنین از عموم مردم مبارز کردستان انتظار دارد که از هر طریق ممکن«جمعیت معلمان …»را در راه انجام برنامه هایش کمک و مساعدت نمایند زیرا که این امرگامى است در جهت تقویت فرهنگ مقاومت در کردستان.
به همین مناسبت معلمان و فرهنگیان سراسر کردستان را به همکارى و همفکرى هر چه بیشتر «جمعیت معلمان …» دعوت می نمایم. باشد تا با این کار در ارتقأ سطح فرهنگ انقلابى و شکوفائى فرهنگ ملى خلق کرد سهمى ادا نموده و مانع از اجراى برنامه هاى ضد ملى و ضد فرهنگى رژیم گردند.
Comments
برگی از تأریخ تحت عنوان، پیام شیخ عزالدین حسینی به «جمعیت مستقل معلمان مبازز کردستان ایران» درسال ۱۳۶۰ / شمس الدین امانتی — بدون دیدگاه
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>