🔴 افشای عوامل سرکوب در آموزش و پرورش
🔻 تغییرات در گزینش معلمان و نفوذ بسیج به نهادهای دولتی
🔹بنا بر اطلاعات رسیده به کانال شورای هماهنگی، در دوره دولت سیزدهم، نسبت قبولشدگان در آزمونهای معلمی و پذیرش در دانشگاه فرهنگیان تغییرات قابلتوجهی داشته است. در حالیکه در دولتهای قبل، نسبت قبولی یک به یک بود، این نسبت در دولت رییسی به سه به یک تغییر کرده است.
🔹به این ترتیب، افرادی با نمرات علمی پایینتر، به دلیل تأثیرات گزینشی جدید، بهویژه بر اساس عضویت در بسیج و معیارهای دیگر، در آزمونها پذیرفته شدهاند.
این تغییرات با افزایش چشمگیر درصد رد صلاحیتها از یک درصد به ارقام دورقمی در دوره رییسی همراه بوده است.
🔹به ویژه، سجاد صدیقی، رئیس بسیج دانشگاه فرهنگیان و مشاور نیروی انسانی صحرایی، نقش کلیدی در این روند ایفا کرده است. صدیقی با فشار به فرآیند گزینش، به بررسی دقیقتری از فعالیتهای آنلاین افراد پرداخته است.
🔹 این شامل نظارت بر شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام و تلگرام، و استفاده از نرمافزارهایی برای تحلیل حضور افراد در گروههای مختلف مجازی میشود.
نقش صدیقی به همین جا ختم نمیشود؛ او این شیوههای سختگیرانه را به سایر دستگاهها و نهادهای دولتی، از جمله وزارتخانهها و بانکها، نیز تسری داده است. بررسی پروفایل دانشجویان فرهنگیان و معلمان در شبکه های اجتماعی، یکی از دستور کارهای صدیقی برای پروندهسازی در این سالها بوده است.
🔹فرد دیگری که در این سالها نقش مستقیمی در اخراج دانشجویان دانشگاههای تربیتدبیر و فرهنگیان و همچنین نو معلمان داشته است، سیدحسین داودالموسوی، مدیرکل دبیرخانه هیات عالی گزینش وزارت آموزش و پرورش است.
🔹همچنین سیدامیر موسوی بهعنوان سرپرست دفتر هماهنگی هیاتهای رسیدگی به تخلفات اداری از عوامل اصلی اخراج معلمان و بویژه فعالان صنفی در طی دو سال گذشته بوده است.
🔹در حالیکه بنا بر گفتههای عبدالرضا فولادوند، از مدیران سابق آموزش و پرورش در دیدار با وزیر جدید، در طی دو سال گذشته بیش از ۳۳۰ معلم و ۸۰ دانشجوی دانشگاه فرهنگیان به علتهای سیاسی و صنفی اخراج شدهاند. همچنان داود الموسوی و امیر موسوی در دولت جدید در سمتهای خود در حال پروندهسازی برای دانشجویان و معلمان هستند.
#عوامل_سرکوب_در_آپ
🔹🔹🔹
Comments
🔴 افشای عوامل سرکوب در آموزش و پرورش — بدون دیدگاه
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>