Comments

اعلامیه مشترک: جایزۀ نخل طلای «یک تصادف ساده»،تجلیل از ماراتن نافرمانی مدنی مردم ایران — 3 دیدگاه

  1. جنگ بین مرتجعین سکولار و رژیم مذهبی، جنگ اقتدارگرایان با هم است و ما زنان و کارگران هیچ نفعی در این جنگ نداریم. اگر سکولارها پیروز شوند، بعلت رفع تحریمها و همکاری آنها با امپریالیستهای غربی و براحتی وارد سیستم ارتجاع جهانی شدن (شرق و غرب)، وضع اقتصاد ایران بعنوان یک اقتصاد درجه چندم بهتر از وضع تحریمی فعلی می شود، خیلی از کارگران درامد و شغل بهتری پیدا میکند و فشار اجتماعی به زنان بسیار کاهش می آید. اما بعد از دو سه دهه، وقتی که فاشیسم اسلامی فراموش شد، زنان و کارگران نسل جدید خود را در قفس سیستم سکولارها می بییند، مثل پاکستان، هندوستان و غیره، سیستمی که در آن مرتجعین حاکم هستند و توده ها بعلت توهمات گذشته فقیر و برده.
    نه این دو سازمان که کارشان از این چیزها گذشته، بلکه زنان و کارگران ایران باید دراز مدت فکر کنند و گول صرفا سرنگونی را نخورده و دنبال این تشکلات و شورشهای تودهای فریب خورده راه نیافتند. مهم نیست که شورشها و لخ والساهای ها رژیم سرنگونی کنند، مهم این است که روی ساخت بنیادهای ذهنی و عملی انقلاب آنارشیستی کمونیستی کار شود.
    آنارشیست

  2. آقای پناهی گفته:
    “تمام اختلافات را کنار بگذارید، الان مهم کشور مان هست، یکپارچگی کشور است. به امید آن که هر چه زودتر برسیم به آزادی. برسیم به جایی که دیگه کسی به ما نگوید چه بپوش و چه نپوش، چه بکن و چه نکن، و سینما که عشق ماست، کسی به ما نگوید چی بساز و چی نساز به امید آن روز »

    این نوع تعریف از ازادی خیلی بنجل است.
    1 – در ایران یک عده عده ای دیگر را استثمار میکنند و یا ایدئولوگ آنها هستند، رژیمی و اسلامی هم نیستند، آنها مخالف رژیم هستند، با آنها مخالفت نکنیم؟ قابل قبول نیست.
    2 – یکپارچگی کشور یعنی زدن تو سر کوردها و بقیه قومهای جدائی طلب. قابل قبول نیست. جدائی طلبی خوب نیست اما در چهارچوب قوانین بین المللی بد هم نیست. هر قومی میتواند ملیت خود را درست کند.
    3 – منظور از آزادی، صرفا محدودیت از پوشش و محدودیت در نوع کار نیست، منظور از آزادی رهائی از فرهنگ اقتدارگرائی و استثمارگری وابسته به آن است.

    گفته:
    «در تمام فیلم‌هایم، هیچ‌گاه شخصیتی شرور، چه مرد و چه زن، نمی‌بینید. من معتقدم همه انسان‌ها خوب هستند.»
    یعنی استثمارگر و استعمارگر هر دو خوب هستند. هیتلر و قربانی هایش خوب هستند.
    این یک راه فرصت طلبانه برای معروف شدن و پول دار شدن است.

    این خیر از رادیو فردا:
    ” فعال سیاسی و مدنی، وکیل و فیلم‌ساز با تاکید بر «اصلاح‌ناپذیری» حکومت جمهوری اسلامی، خواستار برگزاری همه‌پرسی تحت نظارت سازمان ملل متحد برای «گذار مسالمت‌آميز» از حکومت فعلی «به يك دموكراسى سکولار پارلمانى» شدند.”
    “نسرین ستوده، شیرین عبادی، نرگس محمدی، پیام اخوان، جعفر پناهی، محسن سازگارا، محمد سیف‌زاده، حسن شریعتمداری، حشمت‌الله طبرزدی، ابوالفضل قدیانی، محسن کدیور، کاظم کردوانی، محسن مخملباف، محمد ملکی و محمد نوری‌زاد این بیانیه را امضا کرده اند.”
    چه کسانی میخواهند ایران دموکراسی سکولار پارلمانی شود؟
    طبقه استثمارگر سرمایه دار هوادار غرب.

    سازمان کارگران انقلابی ایران و حزب کمونیست ایران با دفاع از اپوزیسیون ارتجاعی رژیم، عملا جزء جدا ناپذیر از این ارتجاع هستند.
    آنارشیست

  3. منظور آقای پناهی از دموکراسی حکومت امپریالیستهای غربی در ایران است. چرا حقایق را نمی گوئید؟
    زندانی؟
    خمینی در تبعید بود، رفسنجانی و خامنه ای زندانی سیاسی بودند. خلخالی هم زندانی هم زندانی بود و هم تبعیدی.
    منطق بهتری ندارید؟
    آنارشیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>