Comments

گفتگوی محفلی – مجازی جنبش انقلابی مردم ایران – قسمت بیست و یکم- جمع بندی سه ساله جنبش مهسائی — 2 دیدگاه

  1. یکی دیگر از کم عمق بودن بحثهای این مقاله ندیدن ارتباط وضعیت ایران با موقعیتش در نظام امپریالیستی موجود در خاورمیانه و جهان است. اگر همگی شرکت کنندگان در این مقاله خواستار نظام سیاسی اقتصادی وابسته به امپریالیستهای غربی باشند، دلیلی نمی بینند که مسئله امپریالیسم را بمیان بکشند.

  2. زنان و کارگران بدانند که نظرات موجود در این متن از چهارچوب منافع سرمایه داران سکولار بازنده در رقابت با سرمایه داران موافق حاکمیت اسلامی فراتر نرفته است. بعضی از حاملین این نظرات خودشان سرمایه دار هستند و این محدودیت را برای جیب شان خوب می بینند که افکار ارتجاعی دارند. بعضی ها هم که دنبال پول و ثروتی نیستند، صرفا محدودیت نظری دارند.
    شورش زن زندگی آزادی و یا هر شورش دیگری مثل شورش فلسطینی ها علیه اسرائیل، فقط وقتی انقلابی است که حامل ایده های انقلابی کاملی باشد، در غیر اینصورت یک شورش علیه زورگوئی سیستم است که همیشه در خدمت مرتجعین بازنده از سیستم موجود قرار میگیرد. یکی از بهترین مثالهای شورشهای ارتجاعی، شورشهای سرنگون کننده دولتهای مارکسیستی بلوک شرق سابق بود.
    انقلاب هست از بین بردن تمام این مجموعه، نه یکی از آنها: مردسالاری، بردگی مزدی، امپریالیسم، هیراشی، تعصبات و تبهکاری.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>