والاستریت ژورنال: بنسلمان خواستار ادامه محاصره دریایی ایران شد / کلمبیا روابط خود با ایران را قطع کرد
والاستریت ژورنال گزارش داد محمد بنسلمان، ولیعهد عربستان سعودی، به مقامهای آمریکایی اعلام کرده است که ایالات متحده باید فشار و محدودیتهای دریایی علیه ایران را ادامه دهد؛ موضعی که در بحبوحه تلاشها برای بازگشت تهران و واشنگتن به مسیر گفتوگو، از اختلاف جدی بر سر کاهش یا ادامه فشارها حکایت دارد.
**************
کلمبیا روابط خود با ایران را قطع کرد
دولت جدید کلمبیا با مطرح کردن ادعاهایی علیه ایران به آنچه «روابط دیپلماتیک با تهران» خواند، پایان داد.
**************
حجاب کماکان دغدغه اصلی سران رژیم
احمد خاتمی، امام جمعه تهران: احترام به مقدسات کشور حتی نسبت به اهل سنت باید رعایت شود و مراجع میفرمایند نباید به مقدساتشان توهین شود. حجاب از مقدسات است. برخی مسئولان میگویند سلیقه ما نیست از حجاب دفاع کنیم اما طوری حرف نزنیند که نظام حامی بی حجابها ست. نظام حامی بیحجابها نیست.
سید محمد سعیدی، امام جمعه قم: در حوزه حجاب، نسبت به افرادی که از سر ناآگاهی بی حجاب شده و در دام توطئه دشمن افتادهاند، باید با آموزش صحیحِ فریضه امر به معروف و نهی از منکر و افزایش آگاهی و بصیرتافزایی اقدام کرد؛ اما در مواجهه با کسانی که عامدانه و سازمانیافته امنیت ملی را مخدوش کرده و به پیادهنظام دشمن تبدیل شدهاند، برخورد قاطع قانونی و امنیتی ضرورت دارد.
Comments
والاستریت ژورنال: بنسلمان خواستار ادامه محاصره دریایی ایران شد / کلمبیا روابط خود با ایران را قطع کرد — بدون دیدگاه
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>