Comments

ماجراجوئی و حمله سپاه به پایگاه آمریکا در شرایط آتش بس یک‌جانبه و موقت / تقی روزبه — 3 دیدگاه

  1. در کامنتی میخوانیم:
    “تجربه تاریخی نشون داده سیادت سرمایه و زائده صهیونیستیش جبراً به فاشیزم (امثال ترامپ و نتانیابو) ختم میشن! پس از نظر اصولی (نه اپورونیستی، پراگماتیستی یا ماکیاولیستی) پیروزی نظامی-سیاسی رژیم ایران بر متجاوزین امپریال-صهیونیستی-ناتوی-شیوخی بسود فرودستان و زحمتکشان در سراسر منطقه ست چونکه حق مشروع و انسانی دفاع ازخود، موجب تضعیف شر حاکم بر جهان میشه والخ!”
    .
    خیر، این نظر کاملا خلاف شواهد تاریخی و اجتماعی است. رژیم جمهوری اسلامی تا بحال فقط و فقط برای ثروت اندوزی (سرمایه داری) عناصر خود و عناصر نزدیک بخود کار کرده است نه برای “فرودستان و زحمتکشان” ، و زنان جامعه را بشدت سرکوب کرده است.
    شکست خوردن امپریالیستهای غربی علیه جنگ شان با ایران الزاما بسود فرودستان و زحمتکشان منطقه نیست. وقتی دست آنها در منطقه کوتاه شود، قدرت اقتصادی سیاسی و نظامی جمهوری اسلامی بیتشر می شود که درجه استثمارگری و آدم کشی اش کمتر از آنها نیست.
    باید به روابط طبقاتی جامعه توجه داشت تا روابط بین دولتها را خوب فهمید.
    آنارشیست

  2. راهکارهای این مقاله نوک تیز حملاش رو به سمت جانیان حاکم بر ایران میگیره پس خواسته و ناخواسته بدامن ترامپ و نتانیابو و بقیه جانیان جهانی میافته.
    اولاً وضیت کنونی جنگ نیست بلکه تجاوزه! وقتی اسم تجاوز رو میذاری «جنگ» و شعار «نه به جنگ» بموازات «نه به رژیم…» میدی، داری در ترازوی داوری جای مهاجم و مدافع رو بسود شرور امپریال-صهیونیستی-ناتوی-شیوخی متجاوز جنایتکار عوص میکنی! پس شعار صحیح اشکال مختلف «نه به تجاوز» بدون دادخواهی از شرور امپریال-صهیونیستیه!
    .
    تجربه تاریخی نشون داده سیادت سرمایه و زائده صهیونیستیش جبراً به فاشیزم (امثال ترامپ و نتانیابو) ختم میشن! پس از نظر اصولی (نه اپورونیستی، پراگماتیستی یا ماکیاولیستی) پیروزی نظامی-سیاسی رژیم ایران بر متجاوزین امپریال-صهیونیستی-ناتوی-شیوخی بسود فرودستان و زحمتکشان در سراسر منطقه ست چونکه حق مشروع و انسانی دفاع ازخود، موجب تضعیف شر حاکم بر جهان میشه والخ!

    بهمین دلیل جریانات اصولی و مترقی با ترویج آگاهی طبقاتی و تشکیل سمن‌های مستقل از بودجه‌/فاندهای خارجی در عین پیشبرد امر انقلاب علیه جانیان حاکم، موظفن هیچ چوبی لای چرخ جنگ/دفاع رژیم با جبهه امپریال-صهیونیستی-ناتوی نگذارند. چونکه برای نمونه تجربه شکست عملیات اپورتونیستی و نتیجتاً بقدرت رسیدن یلتسین در شوروی به ما دیکته میکنه،اپورتونیزم یعنی هم جبهه شدن خواسته و ناخواسته باامثال متجاوزین امپریال-صهیونیستی-ناتوی-شیوخی در همه اشکالش، تماماًو در همه ابعادش بزیان فرودستان و زحمتکشان نه فقط در ایران بلکه در سراسر منطقه‌ست با تأثیراتی جهانی!

    اپورتونیزم یعنی هم جبهه شدن خواسته و ناخواسته باامثال متجاوزین امپریال-صهیونیستی-ناتوی-شیوخی در همه اشکالش، تماماًو در همه ابعادش بزیان فرودستان و زحمتکشان نه فقط در ایران بلکه در سراسر منطقه‌ست با تأثیراتی جهانی!

  3. همکاری علیه جنگ کار درستی است اما بشرطی که شعار سرنگونی رژیم در آن نباشد و گرنه تبدیل میشود به همکاری با امپریالیستهای غربی برای سرنگونی جمهوری اسلامی.
    همکاری برای اعتراض به اعدامها و اتحاد برای گرفتن حقوق اقتصادی بدون شعار سرنگونی کار درستی است، اما اگر در این هم شعار سرنگونی باشد، همکاری با امپریالیستهای غربی برای سرنگونی و یا نوکر کردن جمهوری اسلامی است.
    کسانیکه میخواهند برای سرنگونی فوری جمهوری اسلامی فعالیت کنند، میخواهند رژیم خودشان را بجای آن بگذارند، یک رژیمی که با در نظر گرفتن وضعیت ذهنی توده ها و مواضع سیاسی آنها، تا به امروز ارتجاعی بوده است. البته، اختیار این گروهها دست خودشان است. مخالفت با اعدام با موافقت با سرنگونی جمهوی اسلامی جور در نمی اید زیرا سرنگونی رژیم فعلا حتما قهرآمیز است و کشتن آدمهای رژیم یعنی اعدام بدون محاکمه.
    برای سرنگونی باید صبر کرد تا زنان و کارگران ایران آگاهی انقلابی پیدا کنند و بدانند که چکار دارند میکنند، شاید در این وضعیت ذهنی، به خشونت کمتری نیاز باشد.
    گفته شد آگاهی انقلابی، آگاهی انقلابی یعنی عدم قبول سلسله مراتب در فعالیت گروهی، ضدیت با مردسالاری، ضدیت با روابط سرمایه داری (بردگی مزدی)، ضدیت با امپریالیسم شرق و غرب، ضدیت با تعصب، تبهکاری، خرافات و افکار ضد علمی و نیمه علمی. متاسفانه، فعلا، هیچ یک از نیروهای اپوزیسیون انقلابی نیست. آنها بجای تبلیغ و ترویج انقلاب، یا بلشویک هستند که ضد انقلابی و جنایتکارانه شد و یا پارلمانتاریست طرفدار غرب هستند که دفاع پشت صحنه از استثمار و استعمار است. بوجود آوردن شرایط یک انقلاب (ضدیت با ارتجاع که تعریف شد) کار ساده ای نیست و برای این منظور بسیاری از کج اندیشی ها و افکار ارتجاعی مخالفین رژیم باید از بین برود.
    آنارشیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>