* این روزها حال شما چطوره؟
* بازگشت به کار “استاد” آزارگر جنسی در دانشگاه شریف
از «انفصال از خدمت» تا «تدریس درس اجباری»؛ مسیر بازگشت آزارگر جنسی در دانشگاه شریف
به گزارش کانال تلگرامی «صدای شریف»، بازگشت کریم مظاهری، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی شریف، به تدریس درس اجباری در مقطع کارشناسی، با اعتراض دانشجویان روبهرو شده است. مظاهری پیشتر از سوی یک دانشجوی تحصیلات تکمیلی با اتهام «تعرض، تماس و پیامکهای آزاردهنده» مواجه شده و در پی رسیدگی دانشگاه به این پرونده، ابتدا به دو سال انفصال از خدمت محکوم شده بود.
بر اساس گزارشهای منتشرشده، در دیماه ۱۳۹۴ یک دانشجوی تحصیلات تکمیلی در نامهای به ریاست وقت دانشگاه از «تعرض، تماس و پیامکهای آزاردهنده» از سوی این استاد شکایت کرد. پس از بررسی موضوع در کمیته انتظامی اعضای هیئت علمی، دانشگاه صنعتی شریف حکم دو سال انفصال از خدمت مظاهری را صادر کرد. با این حال، پس از اعتراض مظاهری و شکایت او به دیوان عدالت اداری و وزارت علوم، پرونده برای رسیدگی به دانشگاه علامه طباطبایی ارجاع شد. کمیته رسیدگیکننده در این دانشگاه حکم شریف را نقض و یک سال تعلیق را کافی دانست و در نهایت زمینه بازگشت او به دانشگاه فراهم شد.
در واکنش به بازگشت مظاهری، شماری از دانشجویان دانشکده هوافضا با انتشار نامه، جمعآوری امضا و صدور بیانیه خواستار جلوگیری از حضور او در دانشگاه شدند. دانشجویان در این اعتراضها، رفتار مورد شکایت را «تعرض» توصیف کردند. مظاهری در مقابل، برای توصیف این ماجرا از تعبیر «دستاندازی» استفاده کرد و علیه شماری از دانشجویان و فعالان دانشجویی شکایت کرد و آنان را به افترا و نشر مطالب خلاف واقع متهم کرد.
در خرداد ۱۳۹۷ برای تعدادی از این دانشجویان ابلاغیه حضور در دادسرا صادر شد و اتهاماتی از جمله «تهمت، هتک حیثیت، سلب امنیت، ایجاد رعب و وحشت و ایجاد جنگ روانی» علیه آنان مطرح شد. شماری از استادان دانشکده هوافضا نیز در این پرونده شهادتنامههایی درباره دانشجویان ارائه کردند. در نهایت، با وساطتهایی انجامشده، حکمی علیه دانشجویان صادر نشد و آنان متعهد شدند پیگیری موضوع را ادامه ندهند.
مظاهری در سالهای بعد به تدریس در مقاطع تحصیلات تکمیلی ادامه داد و از ترم ۱۴۰۲ بار دیگر تدریس در مقطع کارشناسی را آغاز کرد. او در ترم پیشرو نیز علاوه بر یک درس اختیاری، تدریس درس اجباری «مکانیک سیالات ۱» را برعهده خواهد داشت.
شورای صنفی دانشکده هوافضا با تأکید بر اینکه پذیرش این شرایط را مصداق «عادیسازی آزار» میداند، از دانشجویان خواسته است با تحریم کامل دروس ارائهشده توسط مظاهری و همچنین تکمیل فرم اعتراض به ارائه درس اجباری کارشناسی توسط او، مخالفت خود را با ادامه تدریس وی اعلام کنند. دانشجویان متحد
**************
گفت و گو در خیابان های تهران؛ چقدر امید به زندگی در جامعه وجود دارد؟
مهرداد آلادین در گزارش جدید نوبت مردم یک سوال ساده پرسیده است.این روزها حال شما چطوره؟ در تمام این سالها، هنگام مصاحبه با مردم تمام تلاش این بود که سوالها را ساده سازی کنیم ولی گمان نمیکردم روزی برسد که یک سوال ساده از حال و احوالات مردم به جوابهایی تبدیل شود که نشاندهنده، آستانه بیم و امید مردم باشد انعکاس صدای مردم به عهده رسانه است و پاسخگویی از طرف مسئولین یک وظیفه ذاتی است
چه اتفاقی برای این ملت افتاد، کم کاری رسانهها و مسئولین در این گزارش تصویری به وضوح مشخص است . پاسخ آنها مستقیم اشاره داشت به ناکارآمدی وضعیت اقتصادی و سیاسی، نداشتن امید به آینده، متاثرترین بخش گزارش مربوط به جوانان بود، که بیشتر آنها در دور دست هم امیدی به آینده نداشتند، بیشتر مردم علاقهایی به نشان دادن تصویر خود ندارند، با اینکه گلایه مند وضعیت موجود هستند. / دیده بان ایران
Comments
* این روزها حال شما چطوره؟ <br> * بازگشت به کار “استاد” آزارگر جنسی در دانشگاه شریف — بدون دیدگاه
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>