↓
 

Comments

انشاالله وقتى ساعت به این جامعه برسد، کارها درست مى شود/ سیروس طبرستانی — 1 دیدگاه

  1. دلیلش تحریم اقتصادی توسط امپریالیستهای غربی است.
    چرا دلیلش اسلام نیست؟
    به این دلیل که در کشورهای خیلی اسلامی تر از ایران، اوضاع طبقه متوسط خیلی بهتر است. آن کشورها سرسپردگی را پذیرفته اند و برده و ارباب فعلا رادیکال نیستند.
    دلیل دیگر هم دارد،
    فعلا بخشی از زنان و کارگران و “طبقه متوسط” جامعه ممکن است که ضد رژیم شده اند، اما ضد روابط ارتجاعی در جامعه نیستند و برای همین سیاسی هستند نه انقلابی. آنها منتظرند تا ارباب بهتر بیاید نه اینکه خودشان متحد شده محل کار و زندگی را تسخیر کنند. اگر تسخیر میکردند شما با شورای کارگران بیمارستان روبرو بودید و این شورا دکتر و پرستار کافی داشت و همه در نرفته بودند تا ارباب بهتر پیدا کنند و یا خودشان ارباب بشوند.
    آنارشیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

↑