↓
 

Comments

اسرائیل . پیش به سوی اخراج فلسطینی ها <br> برگردان سعید جواد زاده امینی — 1 دیدگاه

  1. مسئله فلسطین را باید بخوبی درک کرد. امروز فلسطینی وجود ندارد و در واقع هست اسرائیل. برای همین باید اسرائیل را درک کرد، همانطور که باید آمریکا را درک کرد، نه سرزمین سرخپوستان آمریکای شمالی را. اسرائیل اشغال امپریالیستی فلسطین و تبدیل آن به قلمروی امپریالیستهای غربی است. اینکار اصلا کار عجیبی نیست. اگر انگلیسها میتوانستند هندوستان را طوری تسخیر کنند که بخشی از اهالی خود را به آنجا منتقل کنند و آنقدر زاد و ولد کنند که جمعیتشان برابر با جمعیت هندوستان شود، حتما اینکار را میکردند. به سانتیمانتال مارکسیستی و ماتریالیسم تاریخی که قرار است همه را متمدن کند توجه نکنید، دموکراسی رونمای کارگر گول است، پشت نقاب یک ارتجاع کریه وجود دارد که با بقیه فرقی ندارد. دموکراسی همان مذهب خیرخواهان است که در ایران می بینیم یعنی چه. اگر ارتجاع اسلامی بتواند نیویورک را بگیرد، نمی گیرد؟
    فلسطینی ها راه نجاتی ندارند جز رهائی از طریق انقلاب آنارشیستی کمونیستی در جهان. این واقعیت تلخی است، جلوی منطق شر جامعه طبقاتی را با قانون و دولت و سازمان ملل نمیتوان گرفت. قوانین حقوق بشر و غیره برای دفاع از زنان و کارگران جهان نیست برای وقتی است که یک ارتجاع زیر ضرب ارتجاع دیگر قرار دارد و میخواهد بگونه ای مبارزه کند که اصل سلطه طلبی و استثمارگری اش رو نشود. وقتی در زنان و کارگران خاورمیانه و جهان دیدگاه آنارشیستی کمونیستی به زندگی پرورش پیدا کند، ارتجاع عقب نشینی کرده و به حال مرگ می افتد. بدون این تغییر ذهنیت، ارتجاع بصورت ایدئولوژی ها و قلمورهای گوناگون حاکم خواهد ماند.
    آنارشیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

↑