ابراهیم رئیسى ، رئیس جمهور اعدام و اپوزیسیون / عباس (بابک) رحمتى
ابراهیم رئیسى ، رئیس جمهور اعدام و اپوزیسیون!
عباس (بابک) رحمتى
پیش در آمد:
در مقاله انتصابات ، فاز آخر نوشتم؛ “جمهورى اسلامى با حکمِ حکومتى،یعنى حکم ولایت فقیه قصد دارد قاتل فرزندان ایران که اکنون رئیس قوه ى قضائیه أست را رئیس جمهور کشور کند! ” امروز که دو روز از انتصابات رژیم میگذرد، شاهدیم که ابراهیم رئیسى با شش کلاس إبتدائى سواد دانش آموخته ى مدرسه حقانى به دستور ولایت فقیه، راى سازى شده و تقریبن با ١٨ میلیون آراى مهندسى شده به ریاست جمهورى رسیده است. (آراى حقیقى کمى بیشتر از یک میلیون است ) لازم به بادآورى است ، خامنه اى قبلن ، چندین پست نان و آبدار به او بخشیده بود از جمله آستان قدس رضوى و به ریاست رساندن وى در قوه قضایه ایران نیز بود . علاوه بر اینها ،شغلهاى حساس دیگرى را در ٢٠ سالگى اش نیز تجربه کرده بود ،خامنه اى ، دادستانى کرج و همچنین دادستانی همدان را همزمان به او سپرده بود!رئیسى نیز در سال ١٣۶۴ جانشین دادستان تهران شد![١] این بخشش ها به رئیسى، قاتل فرزندان ایران زمین و از طرفى ،حذف افرادى مانند على لاریجانى نشان از آن داشت که خامنه اى در پى یکدست کردن رژیم فاشیستى مذهبى خود نیز هست. جالب بود که مردمان ما دست خامنه اى را خوانده بودن و جلوتر« نه» به جمهورى اسلامى و تحریم انتخابات را هشتک زده بودند.
چرا رئیسى؟
این همه بخشش پست و مقام به رئیسى از جانب خامنه اى براى چیست؟ میگویند گربه براى رضاى خدا موش نمى گیرد و خامنه اى هم رئیسى را بى دلیل پست و مقام نمى دهد!در اینجا چند دلیل را میتوان یاد آورى کرد. ١- از آنجاییکه همه میدانیم ،خامنه اى قدرت طلب است و قدرت را مانند تمامى دیکتاتورها دوست دارد، در این آخر عمرى رئیس جمهورى را میخواهد که تمام دستوراتش را اجرا کند. لذا ذوب تر در ولایت از رئیسى را پیدا نکرده و با او کنار آمد! با اینکه میداند، با رئیسى از نظر بین الملى، آینده ى پرچالشى را خواهد داشت ٢- خامنه اى که میداند پایش لب گور است، میخواهد کارى کند که پس از مرگش قدرت ،بین آقازاده اش و رئیسى تقسیم شود. این کار او هم دلیل روشنى دارد و آن مسئله آینده خانواده خود است .٣- او بخوبى میداند پس از مرگش خانواده اش در امان نخواهد ماند و بدتر از وضعیت خانواده رفسنجانى و خمینى خواهند شد.لذا با آوردن رئیسى میخواهد تقسیم قدرت کند تا راحتتر سر بربالین بگذارد! او مرگ را براى همسایه خوب میداند، منتها نه براى خود و نزدیکانش ، بخاطر همین، کارى به آینده ایران ندارد او فقط به خانواده و سرمایه هایى که از ایران مال خود کرده است ، فکر میکند . درست مانند تمامى دیکتاتورها ترس عجیبى وجودش را فراگرفته است.. براى عملى شدن این کار به رئیسى دلخوش کرده و حال و آینده را به او سپرده است! مسلمن او براى به قدرت رسیدن رئیسى ماه ها و شاید هم سالها برنامه ریزى کرده است. این مسئله را دستِ راستى خودش یعنى وحید حقانیان ( سردار وحید)براحتى لو داد.
پشت پرده بیت ولایت:
پشت پرده و راز انتصاب رئیسى را «وحید حقانیان »معاون دفتر بیت ولایت فقیه ، سهون و یا عمدن لو داده است. حقانیان از رقبای رئیسى سپاسگزارى میکند که توانسته بودند نقشه خود را براى این انتصابات بخوبى اجرا کنند.
به دنبال انتشار نتایج رسمی سیزدهمین دور انتخابات ریاست جمهوری ایران در روز شنبه ۲۹ خرداد بیانیهای از سوی وحید حقانیان، معاون دفتر خامنهای، منتشر شد. او در این بیانیه از نامزدهای “رقیب” ابراهیم رئیسی، قدردانی کرد که با ماندن در صحنه و کنار نکشیدن از “رقابت” نگذاشتند انتخابات ، نمایشی به نظر رسد! تسنیم نشریه وابسته به سپاه، به وحید حقانیان هشدار داده است که این کار او میتواند خامنهای را “در معرض آسیبهای بیجهت” قرار دهد و او را “در مظان سوءتفاهمها” بگذارد.
تسنیم به او گوشزد کرده است: «حتما تایید میفرمایید که انتشار بیانیه در تحلیل رقابتهای انتخابات ریاستجمهوری جزو ماموریتهای این معاونت نیست و به همین دلیل مبادرت به آن ،میتواند به مثابه یک اقدام ناصواب،و به حق قابل نقد باشد» و «ورود جنابعالی به عرصه رسانه فینفسه برای دفتر معظم له آسیبزاست چرا که هرگونه موضع شما در نزد بدخواهان نظام به مثابه یک بیانیه برای انتساب به دفتر و شخص مقام معظم رهبری محسوب میشود».[٢]
حقانیان نوشته است: «حضور این سه رقیب برای جناب آقای رئیسی، امداد الهی به حساب آمده و یقینا باید گفت اینها خود را بگونهای دانسته یا ندانسته خرج انقلاب کردند وگرنه با توجه به شرایط رد صلاحیتها، تحریم انتخابات توسط بیگانگان و حتی احمدینژاد، اگر بعد از کنار کشیدن نامزدهای پوششی، این سه نفر نیز اعلام انصراف کرده بودند، ولو وزارت کشور هم قبول نمیکرد، یقینا چالش بزرگی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی بوجود میآمد.»
یک روز پس از این بیانیه خبرگزاری تسنیم، از رسانههای اصلی سپاه پاسداران با اشاره به موقعیت حقانیان در دفتر خامنهای، او را به باد انتقاد گرفت و نوشت بهتر است او با توجه با مسئولیتی که به عنوان معاونت دفتر خامنهای دارد “از ورود به مسائلی که نیازی به آن نیست و یا میتواند دفتر رهبر معظم انقلاب را در معرض آسیبهای بیجهت قرار دهد خودداری کنند”.
تسنیم به وحید حقانیان هشدار داده است که این کار او میتواند خامنهای را “در معرض آسیبهای بیجهت” قرار دهد و او را “در مظان سوءتفاهمها” بگذارد.
تسنیم به او گوشزد کرده است: «حتما تایید میفرمایید که انتشار بیانیه در تحلیل رقابتهای انتخابات ریاستجمهوری جزو ماموریتهای این معاونت نیست و به همین دلیل مبادرت به آن میتواند به مثابه یک اقدام ناصواب،و به حق قابل نقد باشد» و «ورود جنابعالی به عرصه رسانه فینفسه برای دفتر معظم له آسیبزاست چرا که هرگونه موضع شما در نزد بدخواهان نظام به مثابه یک بیانیه برای انتساب به دفتر و شخص مقام معظم رهبری محسوب میشود».
خبرگزاری تسنیم همچنین به حقانیان گفته که حق دارد از این دست اظهارنظرها بکند، به شرطی که اعلام کند از دفتر خامنهای خارج شده و دیگر در آنجا مسئولیتی ندارد.
وحید حقانیان دربیانیه خود از “تلاشهای صبورانه” محسن رضایی و امیر حسین قاضیزاده هاشمی نامزد اصولگرایان تشکر کرده که “در صحنه باقی ماندند، تا انتخابات ۱۴۰۰، علیرغم تبلیغات چندین ماهه و سنگین دشمنان رنگ و بوی واقعی و رقابتی به خود بگیرد” و “درصد مشارکت، از پیشبینیهای مخالفان بالاتر برود.حقانى اینجا ابراز خوشحالى میکند که توانسته اند، شکل واقعى به این مهندسى را دهند.بیانیه وحید حقانیان به نوعی بر این اتهام به جمهوری اسلامی صحه گذاشت که انتخاباتی مهندسی شده و فرمایشی را برگزار کرده است. در جریان مناظرههای انتخاباتی بارها این اتهام مطرح شد که نامزدهای اصولگرایان تنها پوششی برای ابراهیم رئیسی هستند. این بیانیه در شبکههای اجتماعی نیز بازتابی با همین محتوا داشت.او درباره «عبدالناصر همتی»، نامزدی که بخشی از اصلاحطلبان پشت سر او ایستادند، تا به گمان خود نگذارند رئیسی رای بیاورد نیز نوشته است: «آقای دکتر همتی هم به این معنا کمک کردند، زیرا ضدانقلاب و دشمنان کشور، انتخابات را تحریم و عدهای هم متاسفانه در داخل، ناآگاهانه و یا از سر غفلت، شعار “رای بی رای” را سر میدادند.»بیانیه وحید حقانى پشت پرده مهندسى انتخابات را برملا میکند تا جاییکه اگر این مهندسى در انتخابات نبود چالش هاى بزرگى را باید پشت سر میگذارند.
خامنه اى و وظیفه اپوزیسیون در قبالِ رئیس جمهور اعدام!
شاید، بخاطر همین بود که خامنه اى از سالها قبل برنامه ریزى کرده بود تا مرحله به مرحله ، رئیسى را تا این رده به مقامى برساند.کسى که در سال ١٣۶٧ بدستور خمینى براى اعدام جوانان ایران ،عضو چهار نفره هیئت مرگ شد. و در سال ۶٨ همزمان با شروع رهبرى خامنه اى او را بعنوان دادستان تهران برگزید. کسى که بیشترین جنایات را با جمهورى اسلامى داده و با کمترین سواد کلاسیک، بالاترین پستها در دادستانی و قوه قضائیه و… را داشته است و کارى از پیش نبرده است . حال با سطح معلومات رئیسى و این اقتصاد ورشکسته ، با پیش از ۵ میلیون بیکار و همین تعداد معتاد و گرانى افسارگسیخته و بى آبى و بى برقى و قحطى و خشکسالی که روز بروز بیشتر هم خواهد شد چه خواهد کرد؟ در واقع رئیسى، قادر نخواهد بود که هیچکدام از این معضلات را حل کند. مشکلات ایران را هزاران تن دیگر چون رئیسى نمى توانند حل کنند. اقتصاد برنامه ریزى لازم دارد که رئیسى برنامه اى ارائه نداده است .همانطور که در بالا آمد ، خامنه اى با آوردن «رئیسى» بعنوان رئیس جمهور بر سرکار ، در صدد یک دست کردن نظامى است که مشروعیت خود را از دست داده است از طرفى با اینکه میداند ،وجود رئیسى بعنوان رئیس جمهور با چالشهای بزرگ بین المللى هم روبر خواهد شد و موانع بزرگى در داخل ایران بر سر راهش گذارده خواهد شد، امما دست به چنین ریسک بزرگ زده است.با این وضع فشار هاى اقتصادى و سیاسى و حتا اجتماعى در داخل ایران بیشتر خواهد شد و انگیزه هاى حذف رژیم براى مردمى که بیش از ۶٠ در صد زیر خط فقر هستند ، نیز بیشتر خواهد کرد. در خارج کشور همانطو که یادآورى شد ، رئیسى ،از نظر بین المللى، بهیجوجه نمى تواند، حضورى فعال داشته باشد. در چنین موقعیت حساسى که عفو بین الملل برگزیدن رئیسى را نمونه سلطه مطلقه دانسته ، وظیفه اپوزیسیون پیگیرى این پیام و به نتیجه رساندن آن است تا بتواند از فعالیت هاى بین المللى رئیس جمهور اعدام ( به گفته روزنامه هاى آلمان) وى در خارج کشور جلوگیرى کند. آیا اپوزیسیون همچون گذشته ، دست روى دست خواهد گذاشت و یا اینکه به رئیس جمهورِ اعدام اجازه خواهند داد دوباره، همچون روحانى و خاتمى و رفسنجانى و احمدى نژاد در سازمان ملل(UN) / شوراى حقوق بشر ،حضور پیدا کند و دروغهای گذشته را تکرار کنند؟ رئیسى در اولین مصاحبه مطبوعاتى اش گفته است : ” من همیشه طرفدار حقوق بشر بوده ام” حفظ نظام او به خدعه ى دیگرى متوسل کرده است ! خدعه اى که به جوامع حقوق بشرى واقف هستند. او با این مصاحبه نشان داد که خامنه اى و رئیسى هردو با همکارى آتش به اختیارها، قصد وارد کردن فشار بیشتر به جامعه را دارند.
رئیس قوه قضائیه اى که بدون استعفاء از سمتش کاندید ریاست جمهورى میشود و به جنایات گذشته اش افتخار میکند ، نشان از کدام راستى آزمایى دارد؟ لازم به یا دآورى است ، پس از اینکه رئیسى ، در اولین مصاحبه مطبوعاتى از حقوق بشر گفت؛ موضع سخنگوى عفو بین الملل بانو آگنس کالإمارد جالب بود. وى در مصاحبه با سیما ثابت [٣]گفت : نباید اجازه جولان دادن به این رئیس جمهور داد ما باید ساکت نمانیم و نخواهیم ماند و ما میگویم دیگر نباید اجازه داد این مزخرفات تکرار شود ما در هر مقطعى باید به جوامع بین الملل – شوراى حقوق بشر یک ساز کارى را جداگانه تشکیل دهیم تا رئیسى را مورد بازداشت قرار داد. شوراى حقوق بشر را باید وادار کرد در مقابل این رئیس جمهور اعدامی بایستد. بانو کالإمارد ادامه داد ؛ سازمان عقوبین الملل اعلام میکند که این جنایات را تحمل نخواهد کرد. رئیسى اگر در بلژیک و آلمان و… حضور پیدا کند مشکل خواهد داشت ! حال باید پرسید این مشکل را براى رئیسى ، رئیس جمهور اعدام چه کسانى ایجاد خواهند کرد اپوزیسیون ایران / خارج کشور یا عفو بین ألملل یا هردو باهم ؟! قدر مسلم در این رابطه ، وظیفه اپوزیسیون خارج کشور بیشتر خواهد شد.
_____________________________________________________________________
[١]مقاله انتصابات فاز آخر از عباس ( بابک) رحمتى
[٢]تسنیم
[٣] ایران اینتر ناشنال
Comments
ابراهیم رئیسى ، رئیس جمهور اعدام و اپوزیسیون / عباس (بابک) رحمتى — بدون دیدگاه
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>